Bilder från idag!



Problem i höger hörn!











Sådär, kul med lite bilder för en gångs skull, vore kul med kommentarer också.
Imorgon är en ny dag, dagens outfit med!

Stay tuned! =)

Bilder är på väg!

Som rubrikern lyder, jag redigerar nu, var ut och fota med mig själv, kanske tar en timme, sen så!

Dålig uppdatering.

Men igår var det bara inte en bloggdag, det var sjukt tråkigt, hade ingen inspiration. Men idag kommer det kanske lite bilder då min moder fyller år. Grattis, och imorgon är det min tur. Senare idag ska vi till kusin Emil som har fyllt år, saft och bullar. Jag hoppas på en riktigt god tårta. Det vore gott, men men. Aja, nu ska jag nog dra ut och springa sen fira moder. Kanske även blir häng med Sara idag, who knows? Men vi hörs!

Nu är det lördag!

Tjappa! Här ligger jag med datorn på höften och diggar lite unplugged musik med Whitesnakes!



Värt att lyssna på, jo. Ni skulle ju ha en Dagens outfit idag men mitt internet på externa datorn gör mig tokig så jag sitter inte vid den för jag bara slår sönder massa saker på rummet, och då kan jag inte lägga in bilder, Sådeså!
Kvällen bjöds på choklad, loka och en film med kusin Emil! Mycket trevligt, vi snackade om allt från flickor till kläder. På söndag är det födelsedagskalas hos karln! Han har ju gått och blivit 19 för ett tag sen!

Aja, hade inte mycket mer att säga, puss&kram sov gott, kanske? =)

Simon sjunger!

Kom nyss hem från skolan, sitter och sjunger, eller ja, sjunger är väl att ta i, jag skriker OOOOOOH BABY ITS A WILD WORLD! Och idag mina kära vänner, kommer min syster hem, 3 månader i spanien? Saknad, inte ett skit. Jodå såklart, och på måndag fyller jag år, skolan är slut för veckan. Jag är så jävla glad just nu!

'

Mm =)
Igår hade jag fasiken magkramp hela kvällen, sjukt onice! Det släppte sen i sängen! =)

OH BABY ITS A WILD WORLD!
Wiie, kommer Dagens Outfit sen, och bilder på syrran, hon har fräknar;D Då kan man ta så jävla snygga poträttbilder, fan vad fräknar e sweet, så sött så!

Igår kväll hängde jag med Sara, vi såg på The Nootebook. SE den!
Nu ska jag göra något party, hejs, BAKA?! Det ska jag ge mig på!

Ont som fasiken!

Jag har ont som fan i magen. Har haft det hela kvällen och det vägrar släppa, kommer ingen dagens outfit idag, kan posta den imorgon, jag har för ont för att skriva något vettigt, men jag lever iaf, typ

Top-3;n kommer  handla om mat! Vad får ni se



Dagens outfit!



Dagens då,

haha, slappa min,
ser att hooden sitter bra med, haha

tee, we
hood, HM
jeans, Svensson, mina FAVORIT byxor, dem här kommer ni se mycket av
skorna, samma gamla Nike Sb
kepsen e sweet! ja, sweet.

Körde på en soft outfit idag, mycket skön och slapp men ändå helt okej!

Sen har jag fan hittat min favoritlåt med Magnus uggla! =)

Gick inte att få inte låten hit, bajs, så jag länkar
http://www.youtube.com/watch?v=zs0hM2f9MG0&feature=user

Tabbe,

Jag har ju glömt publicera inläggen i kategorierna! Haha, svårt i början, jag tänkte ju inte på det! Får ändra, men men. Soft dag iskolan, gjorde inget speciellt. Nu sitter jag här och ska käka lite mackor. Blir så hungrig direkt efter skolan! Men maten idag var inte någon top-notch rätt. Jävla korvgryta, har bara varit potatis nu, jag hatar potatis. Aja, ska nog dra mig ut och springa snart, sedan får ni dagens outfit! Så vi höres!


Dagens Outfit.



tee, Dr denim
cardigan, jp,
chinos, elvine
skor, vans
och min sweet keps.

Måste köpa lite byxor, har ingen variaton känns det som. Sådär såg det ut idag iaf, dock åkte byxbenen ner p.g.a väder va! Jaja, nu ska jag redigera pics! Puss

Hammarby IF blir orättvist bedömda!

Måste få skriva av mig lite om gårdagen och allt nu inom fotbollen av det jag läst. Först och främst, jag vet det inte är många fotbollsintresserade på denna blogg men den lilla skaran som är det kan väl läsa, SNÄLLA!

Jag köper Aftonbladet idag och självklart möts jag av löpsedeln "Nya skandalderbyt". Visst, det var sjukt av Hammarby, eller nej, jag kan inte skriva Hammarby fansen, för det är inte fans. Det är ouppfostrade snorungar som förstör en hel fest för ungefär 100 000 människor genom att kasta in pyroteknik mot fotbollsplan där människor finns som kan dö. Varför man gör detta kan jag inte svara på men jag vet att det inte är fans, dem som kallar sig fans och förstör för Bajen vet inte vad dem snackar om. Om man älskar sitt lag vet man hur man får göra och inte får göra när man står i klacken eller är på arenan. Så dessa människor älskar tydligen inte Hammarby IF. Och då har dem inte ett dugg att göra på arenan. Visst, dem blir sur för att det går dåligt på mátchen och för Hammarby, mycket förståligt. Men det dem här snorungarna inte fattar är att det blir inte bättre. Dem som gör dem här grejjerna är 15-20års åldern. Dem är inte med i Hammarbys firma, "KGB", för dem gör inte sånt här. Dem är bara där för att förstöra. Samma gäller Aik och Dif;s supportrar när det händer, det är inte ens firmorna det handlar om. Och att Hammarby börjar slå sina egna supportrar, eller nja, supportrar är att ta i, vi kallar dem, "klack-personer-att-stå-vid" är så bra. Dem städar upp, det är nog firma-medlemmarna som går in och städar upp så att säga.

Sen tycker jag tidningarna skriver så sjukt dåligt så det finns inte. Dem tar upp att Hammarby får ett avbrott i matchen och kan ändra sin taktik. Aik-spelarna klagar, men i 3 derbyn har detta tidigare hänt. Aik-"klack-personer-att-stå-vid" börjar kasta in saker och matchen avbryts, 3 gånger har Hammarby tappat ledning när Aik går in och får ett avbrott. Däremot kommer jag ihåg hur känslan när speluppehållet mot Gnaget som varade i en evighet och där de lyckades kvittera var.
Där kommer känslan av rättvisa in.
Hade Aik:s tilltag resulterat i avbruten match så hade även denna gjort det. Och sen när dem klagar visar hur sjukt enögda människor kan vara, och domaren, som inte ens erkänner att det var fel att dömma straff? Självklart kan man inte säga att det var domarens fel att det blev kalabalik. Aldrig ska man kasta in fyrverkerier på en fotbollsarena där det vistas ett 60-tal männsikor som försöker underhålla oss och vi bara pissar på dem tillbaka? Och Hammarby ansökte innan matchen att om att få sätta upp nät på Råsundas södra läktare där "klack-personer-att-stå-vid" men ansökan avslogs, vilken idiot avslår en säkerhetsfråga? Det skulle jag vilja ha svar på.

Polisens arbete efter matchen är kastrosofalt dåligt. Jag läste på Bajenfans sida tidigare hur sjukt dåligt det var, länk kommer! Hittar inget men så jag uppfattat det så när Bajenfans ska ta sig till tunnelbanan och åka hema blir dem pressade tillbaka till arenan av polisbilar och polishästar, folk som vill ta sig hem blir pressade mot Aik;s sida där hetsade Gnagare står, barnfamiljer. Jag vet att polisen gör ett svårt jobb men kanske måste man tänka om? Är Råsundas säkerhet tillräcklig efter match? Jag vet inte men polisen gjorde inget bra jobb igår av min uppfattning, men. Får man läsa något av det här i Aftonbladet? Nej, för deras reportrar är så sjukt dåliga att dem inte vågar ta upp en sånhär sak och lägger all skit på fansen, när det är 9000 och det är 8980 som beter sig som svin? Det är där orättvisan kommer in i bilden, jag har aldrig läst en artikel där rätt story står. Men det är något vi får leva med, tyvärr

Hemma med kusin.

Efter skolan blev det fika med Emil hemms hos mig, nu sitter vi här och hänger på youtube, det är riktigt sweet asså.
Har inte så mycket att skriva men det kommer en dagens outfit ikväll! =)

Haha, roligt inlägg. Kan posta en SCHÖN bild,


Inlägg om Bajen och idioter.

Lite fotbollssnack. Läsvärt för andra människor också.

Oj, vilken match. Först och främst. IDIOTER, folk kastade in miniraketer ner på planen. Detta får INTE hända. Men, det var efter en helt FELAKTIG straff dömd. INGEN som sett straffsitautionen har tyckt det var straff. Och det var det hela som utlöste kalabaliket. MEN, det får inte hända. Det är förstörande för Hammarby IF. Grön vita hjärtat, finns det något i sånahär idioter? Man blir besviken, man skäms för FÖRSTA gången att vara Hammarbyare, men det är inte Bajen-fans som gör dem här sakerna. Det är folk som PISSAR på vårat klubbemblem. På VÅRAT, som betyder ALLT för oss, och komma och pissa på detta? Kan man acceptera sådant? Självklart inte! Så tv-bilderna visade ett gäng Hammarbyare som spöade dessa grabbar som kastar och pissar på vårat lag, HELT rätt. Stäng av idioterna för alltid, såna här jävla bönder ska inte in på en arena och vistas. Man blir fan tårögd av att se dessa idioter, även om dem kallar sig "Bajare", "Gnagare" eller "Gårdare", lika sorgliga helt bunten! Men men

2-2 sluta matchen och det är väl rättvist, 1 halvlek lekte gnaget med bajen,  tyvärr, andra kom vi igen och kämpade till 1 mål, det mest rättvisaste resultat var 1-1, Aik förtjänade INTE straffen och det var ingen straff. Hammarby hade nog inte fått ett till mål men var värda det ändå efter den förbannade domarmissen!

Dagens höjdare var sällskapet Erika. Trevlig och snäll tjej, söt med=)



Pose i spegeln, någon intressant person loggade in! Haha,





Sådär, nu väntar lite snack med Emil, kusin får in han på Bajenspår med, SCHÖNT, eller hur "Tjoffe" och "Virre" ?


Morgon.

I skolan. Det är där jag sitter nu. Det är trevligt sällskap när jag, Viktor, Petter och Snygg-Emil. Det diggas Veronica Maggio. Hon är snygg, sweet och allting. Idag händer det nog inte så mycket. Ikväll blir det häng med Erika, fotboll, PEPSI, cheeseballs och troligen MAX. Vaknas tjockiskväll men det är DERBY, AIK-Hammarby. Viktigt seger för att vinna titeln "Bäst i stan". Så kom igen nu mitt södergäng! KÄMPA för 3 poäng. Hade inte mycket mer att säga, ska försöka göra mer inlägg idag men ingenting säkert. PUSSS



VEROOOOOOOOOOOOOOONICA

Top 3!

Här kommer den alldeles för senade top 3 listan som jag och Simon håller i!

Ikväll har det kommit till internetsidor.

3an är!

http://bajen777.wordpress.com/

Härlig sida med bajentexter, ramsor, ljudklipp, bilder och massa gott. Där hängs det mycket om dagarna när andra sidor tryter!

2an är!

Sidor som http://caliroots.com/ http://www.junkyard.se/ . Massor med sådana finns det, allt detta för att dem ska ordna så jag ser bra ut och går med stil ;) Haha!

1an,

Det kan ni ju gissa?
http://www.youtube.com/ Jag undrar helt seriöst hur världen skulle se ut UTAN youtube, det är liksom den bästa sidan som finna att HÄNGA på när man har tråkigt. Man hittar ALLTID roliga saker.

Nu kanske ni undrar vart Facebook och Bilddagboken har tagit vägen men Sandis hade ett bra svar på det

"Bilddagboken, facebook, bloggar och liknande är borträknade för dom är självklara."
Taget från simons blogg.

Men nu ska jag sova folks. Vi hörs imorgon, får skriva från skolan. För min kusin Mattias hade inte tid ikväll att fixa datorn. Så tyvärr kan det bli glesa inlägg nu. Hoppas det är lugnt

Ny design.

Woho, äntligen, ser ni inte? Tryck F5, då löser sig problemet. Det var Evelina i min klass som gjorde den åt mig för jag kan inte sånt där. Så tack så mycket Eve. Hum, vad gör jag då? Nja ingenting. Ligger i sängen med datorn och trökar. Händer ingenting, åt nyss mat, ris och pizzabiffar + smultårta till efterrätt. Så jag funderar på en löptur snart!

Sen kommer min kusin hit och fixar datorn, IGEN. Så då blir det nog kvällsinlägg med bilder och lite sånt. Aja, nu ska jag dra mig. Hörs!

'

Hittade en bild att muntra upp er med!

Nytt.

Sådär. Idag kommer det ske lite förändringar i bloggen! Dels har jag fixat kategorier till inlägg, kändes som det var på tiden, sedan kommer det en ny design ikväll. Och senare nog lite bilder när stordatorn e fixad, det är något att se fram emot. Höres folks

Emil Lindström.

Så heter min kusin. Och detta inlägg tillägnas helt och hållet till han! För grabben har tagit sig i kragen och blivit 19 år. Det var på tiden grabben! Han fyllde alltså år igår och då kanske ni undrar varför inte detta inlägg kom igår? Jo, jag kom på det nu helt enkelt! Så GRATTTTTTTIS! (i efterskott)

 



sådär va!

Hemma!

Riktigt jävla roligt hade jag ikväll med Therese och Erika. Sköna tjejer, saknade som fan! Man har alltid roligt med dem. Speciellt när dem är tillsammans också. Asså, inte som par men ja ni förstår. Kvällen spårade ett tag, haha. Jag satte på mig en tubtopp och Erika mina kläder, eller jag menar Erik! Har jag otur finns på filmklipp och bildbevis. Haha, aja, kul när alla bjuder på sig själv.

Aja, hade inte mycket mer att säga. Vi får höras på morgonen. Ska stiga upp vid 9, vid 10 kommer Kusin med fru och barn, kanske tar någon skön (eller juste, det heter schön,) bild. Tror Maria ville bli fotad, hon é gravid! sweet, aja, pusskrams



gammal bild, Kul och kolla! =)


Dagen i text!

Blir det, dagen i text. No pics, bajs internet! =) Fixas imorgon, då kommer stor-kusin hit och installerar om hela skitdatorn, och förhoppningsvis alla virus försvinner. Sedan ska jag FÖRSÖKA vara försiktigt med vad jag öppnar för mail och lite sånt skit.
Aja dagen då. Golf idag, gick hur kasst som helst, fast asskön stämning och alla var glada och vi flumma till oss. Jag var Tiger Woods, han är min idol, så jag tillägnar detta inlägg till Tiger! Hoppas du läser detta älsking.

 

Grrrr, ne men jag gillar dig mannen, och du spelar på Nike, som är mitt favoritmärke;)
Trevligt att hans svärmor bor i Gävle!
Haha, sjukt vad besatt jag låter, men men! =)

Aja, dagens outfit i text var

cardigan,
piké
jeans,
Nike sb skor, inte blåa!

snyggt va?! Haha, Ikväll blir det häng med gamla klasskompisen Therese och Erika. Mina favorittjejer.
Och egentligen skulle jag hängt med Sara, men det blev problem på kartan, blir nog imorgon. Men nu bär det av mot godis, iiiiiih vad gott.

Kanske tillochmed kommer en outfit från Therese, håll tummarna! =)

Sjuk sak.

Ligger i sängen och myser med mig själv, ja ni hörde rätt.
Men nu när jag loggade in på blogg.se såg jag en sjuk sak, jag har haft TVÅ läsare idag? TVÅ, haha nej föresten, nu kom jag på vad det var, haha! =) Det är ju ny dag. HAHAHA FAIL

Men från en sak till en annan, top3 listan asså. Den e gone, sandmannen min polare har inget internet och det är ju tillsammans vi kör den så det blir en eftersenad. Hoppas ni inte misströstar.



HAHAHA.

Klassiker, så jävla skön.

"Luder! Din djävla dåre! Du är dum i huvet fattar du inte det eller. Fan inte första gången du är inne och fördärvar."

Anledningen till att han blev arg var för att han tyckte att han blev bortdömd bollen innan då han dömdes ut. Och det var domaren han riktade sin ilska mot och inte till nån i publiken.
Älskar den!

Aja, ska sofa nu! puss, godnatt,

Problem på kartan!

Stora datorn är sönder och virussmittad, satan i gatan. SKIT! Nu kan jag inte posta Dagens Outfit och skit heller, så det är riktigt tråkigt. Inga bilder i inläggen och tråkig text?! WHY. HOPPAS bara att mina bilder går att rädda, annars kommer jag gå under jorden. Jag gjorde nyss backup på allt men jag vet inte om den funkar jao. Böhö.

Så det kommer väl bli lite filmer på youtube och lite sådant för att försöka liva upp stämningen.
aja, Top-3 listan kommer väl om någon halvtimme sedan ska jag nog hänga med någon rolig person.
Och Evelinaaaaaaa! Fixa min desigen fett kool!

och simon, jag lånar ditt häng, sig till om jag inte får det!
hörs, puss

I skolan.

Tjappa! I skolan nu, en HALVTIMME tidigare, baaah. Var hos tandläkaren och jag klarade mig galant. Inte ett enda hål eller något, waah va bra! Så nu sitter jag i skolan. 

Och top-3 listan är sen. Den kommer ikväll. fick problem på kartan igår, så ikväll dear folks. Skriver efter skolan och kommer lite bilder och clothes. Tjaop!

Dagens Outfit.



rätt tråkig outfit men,

tee, H&M
chinos, elvine,
samma skor och keps för dem är behagliga jao!

det var outfiten det....
nu ska jag deppa, TORSK för Hammarby ikväll, suck. Peppa mot Aik på måndag,

PISSA, PISSA PÅ, PISSA PÅ AIK

Hejsan alla readers!

först och främst, skrev inget mer igår för barnvaktningen tog längre tid än väntat men det var det värt. Världens goaste ungar, sedan snackae jag med Sarah (mamman) ett tag och drack cola. Så det vart inge tid för blogg.

Vaad roligt det är att vara back inte business igen. Rätt skönt! =) Plus att det inte är hårt i skolan, inte så konstigt, sen äre bara så jäkla skönt allting! Hum, nu gör ingenting förutom pratar med Sara i telefonen, sweet=)

pics,



Emil leker med elden.

¨

Min gamla godng, BÅTSMAN! =)

Sådär, det var väl lite haha! Aja, hade inte mycket mer och säga. Ska åka ner till ÖB snart och Matilda Hammar ska låna en blixt av mig. The big photograf, haha ;)  Kommer en dagens outfit sen. =) Och ikväll äre Bajen!!!!! Hammarby-Kalmar, svenska cupen semifinal, sjukt viktigt match!;D Då blir det godis, läsk och 100 % fokus!

Juste Marie, ni kan komma hit någon dag så fixar jag som ni vill ha det och ta en fika ;)

Dagens Outfit.

Här kommer den som lovat, bra eller anus?



keps, sweet
cardigan, jp
tee, we
jeans, Diesel
skor, Nike SB

nå, ska man fortsätta med detta eller? Nu ska jag barnvakta, hörs senare vid 7 tiden då ni får lite bilder när kusiner med kamera hänger!

Inlägg som fasen.

Blev tråkigt igår med inte något riktigt inlägg och jag ber om ursäkt men jag vart sjukt arg på internet och slog på modemet och orkade inte med det. Så då stängde jag av datorn och kilade ner men nu kommer lite bilder.



Vi var och byggde, eller Emil byggde, nya klasskompisen ;)



Jag stekte, senare idag kommer dagens outfit jao!



Fett lök, =)



Sådär.
Skola idag, var sweet. Ganska kul att träffa alla, men blir lite segt iveckan med lekar för 1orna så dem ska känna sig välkomnade. Aja, kommer en dagens outfit som jag lovat när skolan börjar, sen när skolan

Ingen rubrik

är för arg för att skriva. Hörs imorgon

Häng

Idag hängde jag med några härliga vänner som Simon Sandman, Pretzel pete, Joar L, Joel och Daniel!
Tog lite kort, redigerar, ska äta nu och sedan hänga i cykelbacken med kameran så ni får se massa kort ikväll! Hörs

Jag är inte här!

Jo det är jag ju! Men ska dra ut, kolla på lite coola grabbar som åker skidor på plaströr, tar med mig Einar så ni får se vad dem gör.

Hörs folks med lite foton sen!

Hej hej bloggen?

Säger man bloggen? Det är ju inte så att bloggen är en person man ser på stan och hejar på, det är väl läsarna man skriver för? Hum, konstig fråga. Okej, dagen då

1.Motionsträning
2.Golfen, PISSVÄDER
3.Golfen, GRYMT spela av Mr.Simon och är nu nere på 29.5 på i Handicap, jag börja på 36 så det har gått ganska fort.

Sådär, Vill inte beskriva mina dagar riktigt, känns så tråkigt och ALLDELES för mainstream, det gör lätt 9/10, men man måste ibland ochså.

Länkade ju en fresh film från tuben imorse från en beatboxare, och han är så jävla grym. Haha, finns hur mycket som helst av han och han gör ALLT bra, här kommer min favorit =)



Grymt skön.



Peace! =)

Regn och rusk! allt är som vanligt då..

Japp, det regnar ute. Allt är som vanligt. Aja, vaknade vid halv 10. Låg och såg på tv sedan vid 10 gick jag ner och käkade frukost och sedan gick upp och läste lite bloggar! Just nu gör jag inget speciellt. Hänger på tuben, och tuben är alltså Youtube, och hänger är simon sandmans ord som jag lånar titt som tätt.



Vid 2.15 börjar det hända grejjer!



Haha, den där är ochså skön!

Aja, ska nog vara med Micke nu och innebandy sen kanske. Vi hörs under dagen!

Tjappa!

Tjappa, det låter roligt, ellerhur EMIL?! Idag, ja idag. Har det inte hänt ett skit, jag och Daniel var ute på Golfbanan i SPÖREGN, gick 4 hål och leta bollar, kom inte hem tomhänt, men utan byxor. Grabben körde i kalsonger och jag hejjade på i kalsonger. Byxorna var för blöta.



Nytt skiiiiiiit! =)
Ingen speciell men en tshirt är en tshirt. Nu när skolan börjar blir det faktist "Dagens Outfit" i denna blogg. Det ser ni fram emot va? ;D Aja, nu ska jag dra mig vidare, vi hörs! Pussssss

Sicket väder dudes.

Ja, det här är ju inge kul, regn rusk grått och bara dött. Känns som en riktigt Söndag, vilket det iofs är men! Idag har det inte blivit någonting men det blir nog Golf men Daniel sen och efter det ska jag vara med Mikael. Kanske man ska dra ut och springa idag, får se. Inte omöjligt asså =)

Fan va jag inte har någonting att skriva om, och riktiga datorn är död så jag kan inte bjuda på nå pics, ni får något från youtube!

Alla som gillar golf kan ta sig en titt! =) Ni andra med



Haha, helt sjukt

Tjena..

Jadu, eller ni? Skitsamma det är min blogg och jag skriver som jag vill! Pillutadig, /er? HAHA, aja. Idag har jag spelat golf. Det gick bra och jag sänkte mitt Handicap. Så nu blir dit svårare att spela ;)

Matchen igår var väl inget och prata om förutom GAIS ÄR BAJS!
Får ladda om till Cupen på torsdag. Fullsatt Söderstadion, i första svenska cupen semifinal. Kan inte bli annat en seger med kanske 12 000 RÅTAGGADE grönvita systrar och bröder. Tanken får mig att rysa och jag vill försöka åka ner med någon. Vore råschysst.

Nu ska jag youtube hänga, kanske postar om jag hittar något roligt, puss


Grattis

Detta inlägg tillägnar jag helt åt DANIEL JÖNSSON!

Mannen har gått och tagit körkort! GRATTIS!

ett bättre inlägg kommer när riktiga datorn funkar,

NU, HAMMARBY-GAIS!

HEJA BAJEN!

Youtube HÄNG!

Simon Sandman min polare har lärt mig att youtube häng är det enda rätta. Då jag satt där och kollade efter fin musik och hitta denna fina visa!



Grym låt!

Top 3!

Jag Och min god vän Simon Sandman, you heard it, The SANDMAN, ska göra en top 3 av snygga tjejer på våra bloggar. Det kommer bli sweet och här är min trea. Juryns motivering
 
"Med en fin kropp och välformad mage är detta en självklar 3a."



Jessica Alba tar hem en 3djeplats!

2an, Juryns motivering.

"En vacker kvinna med ett eksotiskt utseende kan ingen man låta bli att drömma om en natt med denna kvinna!"



och på 1a plats! Juryn talar:

"Efter länge följt denna kvinna i ett tv program som gift och nu skild lever drömmarna vidare om att träffa denna fina skönhet ute en kväll, på första plats"

JESSICA SIMPSON!



Och för att se Sandmannens top-3, klicka Här

Nu ska jag ut och motinoera. Puss
"

Jätteledsen.

Sitter här och gråter. Det är nämligen så att mitt 50mm objektiv e kaputt, finito. TRASIGT! Autofokusen är gone, den funkar inte. Satt nyss i telefonkö hos Cyberphoto och jag skulle återkomma till Barbro imorgon för hon hade gått hem vid 3 för hennes barn var sjuka. Denna information var extremt viktigt för mig men jag fick ett nummer som jag ska ringa till imorgon. Så nu sitter jag här med ett objektiv mindre. Snart 2, ska sälja ena så man får lite cash!

Extremt tråkig dag, vädret var inte på min sida och Golfen sköts in, balle! Inget att göra nu asså. Hum, vi får väl se. Skriver ikväll om något intresseant dök upp!


Sista inlägget.

Godnatt, är väl det jag har att säga. Hum, fan va tråkig jag är för ni som läser bloggen.

Men det blev lite fotboll vilket var skojj! Sedan åkte jag hem och tränade lite för mig själv så man blir fit! Måste ju hålla igång, sedan kom micke hit och underhöll mig någon timme eller två. Nu ska jag nanna för imorgon är det golf!


FÖRBJUDEN DAG IGEN!

"FY SKÄMS SIMON! Du får inte sitta inne vid datorn på sommarlov."

"Jag vet! Men jag ska iväg och spela fotboll nu och vara med Micke, det är han jag har väntat på och därför suttit inne"

En konversation mellan min hjärna och min hjärna, den vänstra är motionshalvan, den lilla asså. Höhö=)
Tråkig dag=Ingenting att skriva.

Men jag skriver ikväll, om vad?



Glass är sweet och det var längesedan jag åt nu! =(

En molnig dag.

Idag är det en molnig dag och jag sitter här lite trött och ska ner och käka frukost, riktigt sugen. Men usch vad jag vill klippa mig, det är inge sweet med långt hår. Det får fixas! HAr väl inte mycket och skriva nu när man har varit vaken ½timme, men det komemr intressantare inlägg, så nu får ni ha det bra så hörs vi!


Halvseg dag.

Idag var en såndär dag som är olagliga att ha på sommarlov. Man gör ingeting förns klockan 5, man riktigt skäms. Borde vara ute och njuta det sista som är kvar. Men jag tänker inte säga, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH NEJ snart skola, orkar inte, 5 dagar kvar. Nästan alla säger så, vafan, Det är snart sommarlov igen och man ska ju njuta det som är kvar sedan bara köra på!

Så tillslut vid halv 3 tiden skulle jag ta mig i kragen och dra ut och fota och njuta. Men man kommer ut, tar 3 bilder och tänker, äsch, säkert någon rolig inne på msn men INTE då! Så då går man ut igen och tar en 2 bilder till och har värsta idén men är för dålig i photoshop för att kunna göra den och man drar sig till datorn för en konversation.



Gillar det där med miner, det är min grejj!
Så då står man där konfunderad över vad fan som ska fastna på minnerkortet. Tänker, "Jaaa, en fin humla skulle vara perfekt", så går man mot hummelgården (lustigt va?) och sätter sig där. PANG vilken bild, tror man, jävla humlor och vara suddiga! Ett bevis på att man inte är tillräckligt skicklig.



Sedan spelades det golf vid 5-snåret. Gick helt okej och jag är nöjd! Har väl gjort bättre rundor men.



Så jävla snygg bakom mina solglasögon!

Tråkigt.

Jaha, tisdag idag. Vad gör man då? Man sitter väl inte vid datorn? Såhär kan jag inte hålla på sitta inne och läsa bloggar. Ska väl dra mig ut. Fota lite, men VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD?!

Och juste, självklart ser jag fram emot och Joel och Simon börjar på media! =)

Nya kläder!

Sådär, nu sitter jag på rummet, käkar lite och dricker lite. Det är gott! Bussen hem från Stockholm var seg! Usch, gubben bakom mig hetter Ulf Lök, strange! =) Han drack kaffe och konjak, käka apelsiner och ritade?! Haha! =) Konstiga telefonsamtal hade han ochså för sig.

Aja, Stockholm var sweet och i förrgår gick vi i barkarby där en cardigan från Peak prompt skulle med hem och en tee från WE. Det var schyssta och billiga köp. Sedan åkte vi hem till Alex farbror som tydligen pappa åt en liten flicka vid namn Sara som jag har pratat med för ett halvår sen, haha världen är bra liten! =) Hos Alex farbror käkade vi en sjukt god Pasta Carbonara, mums! Sedan drog vi ut på aktivitet och kvällen avslutades med världens äckligaste film. "Barnhemmet", Alex kolla och jag låg mest och diskuterade med mig själv under täcket varför sånadär filmer inte ska ses! Men det kan vi ta vid ett annat tillfälle! Jag är ochså sjukt rädd för skräckisar så nej, USCH! Sedan fööööööööörsökte vi sova (notera FÖRSÖKA) som inte gick bra så då ringde vi upp Sara och pratade lite med henne. Trevlig prick det där! =)

Och idag vaknade vi trötta men ändå inte supertrötta så vi käkade frukost, tvätta oss och drog in mot stan där det gjordes ett fynd, en till cardigan men denna gång från Åhlens och märkte var jp. Jättemysig!

Klart ni ska ha lite bilder på klederna!









Ser nu att mina miner är grymt schyssta på alla bilder! Haha, aja det var fynden. Nu har jag inte en krona kvar, eller jo, kanske 30 kronor. Så nu är det näääääääääääästan så man längtar till skolan så man får ordentlig inkomst igen! Blir nog trevligt. Har dock inte stora förhoppningar på dem nya 1orna som börjar, undra vilket folk det är liksom? Haha det visar sig!

Men nu måste jag läsa ikapp på lite bloggar jag har missat! bara 1 dag, helt sjukt vad folk uppdaterar. Men vi hörs imorgon. Känner att detta blir en seriös bloggvecka! Så nu har ni något att se fram emot. Puss

Mår inte bra.

Nej usch, känner mig lite sjuk, inte lust att skriva så jag laddar upp massa bilder!









Bara jag som tyckte det där såg sjukt kul ut? ;D HAHA!









Avslutar allt kalasande med bild på en korthårig Simon. Dags för en haircut! Imorgon är det huvudstaden som gäller med en kompis och shopping. Skriver innan jag åker imorgon och när jag kommer hem, plus att ni får se mina fynd då. Jaja vi hörs nu!

Tar tag i det här!

Nu är det dags att ta tag i det här med bloggningen.
Är ju jättedålig på att skriva men jag har varit med en kompis så har inte riktigt haft tid för vi har varit ute på våra egna äventyr och först nu kan jag skriva lite. Så igår spelade jag och kompisen Alex lite golf. Jag vann om inte Alex hade fuskat och sparkat iväg min boll sista sär-spelshålet. Idag blir det återigen golf. Dock inge sugen men det löser väl sig!
Ska försöka spela seriöst.

Hum, läste om någon fototävling i tidningen som man kanske ska ställa upp i om någon kompis också vill följa med, inte så roligt att vara helt själv då! Aja vi får se, skriver ikväll, LOVAR, Höhö!


Inlägg!

Det var på tiden tycker jag! Har varit dålig med detta och vet inte varför jag inte har skrivit. Jag får ta och skämmas lite för jag är så dålig bloggare!
 Har spelat golf idag, det gick helt ok. Och paktet ni var så nyfikna på var inget annat än ett dussin golfbollar. Haha, sry för att jag gjorde er jättespända, men men!
Och nu är det Cityfesten i Gävle. Som innebär öl för nästan alla ungdomar i denna stad men det är samma sak varenda år, kan ju vara kul och träffa allt folk men inte i detta väder, regn rusk och kyla. Då är jag hellre ute och spelar fotboll, blir svettig och rör på mig! Hade väl inte mycket mer att säga, men ska skriva mer imorgon/ikväll!

Så ha det bra!


Hejsan alla!

Nu kom jag hem från golfen. Gick helt okej! Dock sämre än igår, men men =). Ska nog vara med Alex och Chrille snart och spela lite fotboll! Har inte så mycket att skriva,

Bilder på paketet kommer ikvällen, Einar e trött och måste ladda om lite energi!

Föresten Evelina, svar; Blir så när man lyssnar på Svergies bästa klack sjunga ;)

Hammarby-filmtajm!



Film från Bajen matchen, se och NJUT!
nu sticker jag på stan någon timme, skriver sen, hare fint,

Jag är glad!

Tjena allihopa, efterlängtat inlägg va? Jo det var såhär, imorse skulle jag få paket, men det var tydligen inte packat för ordern-tjejen hade glömt!! Så nu kommer det imorgon, aja shit the same tänkte jag och skulle spela golf. Men då regnar det och blåser storm. Blev alltså inget och då vart jag så jävla sur så hade ingen lust hade skriva ett deppigt inlägg. Så jag spelade lite dataspel och sådana saker. Vid 4-tiden drog jag Alex och pappa och spela golf. Var riktigt kul för det gick bra för alla. Man ska ha 18 poäng för att spela på sin egen nivå så att säga och jag sköt 25, det innebär sänkning med 7 poäng, mycket sweet. Och imorgon blir det återigen golf med Alex, kanske Chrille hakar. Och imorgon på morgonen kommer paketet, nyfikna va? ;D



mycket glad över rundan!
Tack för filmtipsen ;)

Och sist men inte minst, GRATTIS SOFIE MIN SYSTER 20 ÅR, Wooooho!
tycker ALLA droppar en Grattis-kommentar!


Paket.

Ja, imorgon kommer ett paket, undra vad? Det får ni se imorgon mina vänner,
föresten, tack för filmtipsen, laddar ner jättemånga nu=) IRONI, orkar ni inte ens skriva en kommentar med bra filmer? Lata snorungar!

Godnatt!!


Vilket jävla väder.

Ja fyfan, det är ju nå sjukt vad deppig man blir och har tråkigt när det regnar ute.
Jag och far var ute nyss, så körde jag lite bil. Sedan åkte vi ner till stan och köpte en putt-kopp som jag nu har på rummet så jag blir bäst att träna puttar, haha =)
Sedan var nästa spår till Ica-Maxi där det skulle handlas, jag köpte en godispåse! Första gången på 3 helger, det var det värt, den ska jag ha ikväll och se på någon film, tänkte ladda ned någon. Några tips ? Var lite schysst och säg någon i kommentarsfältet, är uppskattat!

Nu vankas det mat och sedan putta lite, haha! Kommer kanske någon bild ikväll på bravaderna om jag är snäll! Men nu ska jag gå, laddar upp en låt. 

 

Är egentligen inte så mycket för Hip-hop men denna var fasiken skön! Enjoy!



Watch it!

Regn regn regn.

Suck. Gud vad trökigt väder. Regnar blåser och ja, typ allt men det är verkligen skittråkigt! Blir inge golf idag. Så jag vet verkligen inte vad jag ska göra, fota kan man inte heller göra, eller, kan kan man väl men inge roligt inne. Städa rummet kan jag inte heller göra för jag är så duktig och alltid har rent. Så vi får helt enkelt se. Jag skriver lite under dagen, keep in touch!



Undra vad fåglar gör när det regnar?

Hammarby.

Matchen idag upplevdes på plats och på norra K, alltså, mitt i klacken. Var grymt drag, kommer posta en film därifrån sedan. 2-2 blev resultatet och det var jävligt tur det. Med cirka 15 sekunder kvar av matchen kvitterar Freddy Söderberg och så högt har jag nog aldrig skrikigt. För jäklar vad glad jag blev, det var viktigt.
Annars vare grymt att få skrika och stojja, har inte mycket röst kvar nu men det var det värt!

Innan matchen åkte vi till oficiella Hammarby-supporterbutiken och jag skulle shoppa loss men jag hittade inte mycket där så det blev en matta som ska svara på mina böner och ett par kalsonger som ska pryda mina fina ben!



En bönematta alltså! Pryder mit golv fint!

Nu ska jag sova, imorgon är det golf, var längesedan nu och jag ser fram emot det! Ska ge mig på ett morgoninlägg imorgon ochså! Vi hörs nu, Hejdå!

Godmorgon.

Här sitter jag och degar, väntar på att klockan ska slå halv 3 och bilen börjar rulla mot El Stockholmo för lite fotbollo.
Har inte mycket att skriva så kan visa något roligt från youtube.



Klipp från i vintras när jag åkte skidor, lärde mig framåtvolt och var jättestolt. Usch, inge sugen på skidor och blöt kall vinter. Sommaren är ungefär 100 ggr bättre. Jag älskar sommaren kom jag på nu, golf, bada, solbränna, shorts, t-shirts, solglajjor, ojoj =)

Nu ska jag bege mig neråt. Skriver kanske ikväll efter matchen =) Hörs

juste Marie, skriv din mail i kommentarerna så fixar jag mailadressen!

Ciao Bella

Henrik kom över hit och vi såg på Ciao Bella. Rätt värdelös tycker jag, bra koncept men vart rätt overkligt med hur "Mustafa" blev med alla italienare och så vidare. Jaja, syster droppade en kommentar och frågade vilken grabben på bilden nedan är, det är Oskar, Andreas och Aprils son. Så nu vet ni,

nu ska jag glidare vidare och tagga Bajen imorgon, ska rensa supporterbutiken med, resultat finns imorgon. SKÖNT! Skriver imorgon, hörs



Grabben e stolt Bajare ser jag! =)

Lukter och smaker.

Lustigt det där. Satt och läste en blogg för någon minut sen och jag fann en bild på en pizza. Vilket jag INTE tycker om, men det jag tänkte skriva. Plötsligt ringer klockan nere och mor plockar ut en plåt med varma taco-chips, ost och taco-dip på och det börjar lukta massa gott i huset. Vi har gäster med så det är rätt högljutt hemma. Då lägger jag mig i sängen och sluter ögonen och plötsligt sitter jag på en Resturang i Italien och alla lukter smaker och dem där rösterna hörs igen. Plötsligt vaknar jag av ett sms, och är vrålhunrig, lustit det där men hur man påverkas av en enda lukt. Man börjar tänka och massa minnen kommer fram! Intressant, nu ska jag gå ner och ta mig en mumsbit innan någon riktig mat förtärs och slinter ner i magen.

Tagit ut pengar nu, ska dra in på Hammarby-shopen i Stockholm och jag vet exakt vad jag ska ha. Ni får se imorgon när jag kommer hem. Kanske blir ett till inlägg ikväll. Laddar upp en bild från brölloppet på en godsak, Hörs


Bilder..

..för att fira nu när internet funkar igen!



Vart cykling igår med Pontus och Henrik. Det var mycket trevligt.



Pontus var uppe på väggarna och vände!



Pontus hoppa över soptunnan!



Tidigare denna dag kastade Henrik Golfbollar mot mig vilket inte uppskattades men han brydde sig inte och kastade vidare. Kvällen innan hade vi gäster. Jakobs föräldrar och hans bror som har familj i Australien och Jakobs syster. Denna kväll flöt engelskan grymt. Haha,



Skön grabb det där!

Nu orkar jag inte med det här internetet. Sjukt dåligt, det är riktigt kass. USCH!
Aja, FÖRESTEN, Imorgon är det Hammarby-Ljungskile på Söderstadion, jag och pappa åker dit och ska heja fram Bajen mot nya 3poäng! Blir gött och stå och skrika lite. Men nu ska jag göra annat en detta skit. Hörs

Jag..

..har en snäll kompis som lånar ut sitt internet och sin fina MacBook dator till mig så jag får skriva ett kärt inlägg till mina kära läsare. Jag har massa bilder att visa er igen när mitt internet lever igen. Och ja, jag är 20, tiden går fort när man har roligt =) NEEEEEEEEEE nu skojjar jag, jag är 16 år och 17 den 1 september så då vill jag att det haglar kommentarer. Så ni som är riktigt tröga, jag är 91a =) Trevligt, ja. Nu har jag inte mycket att skriva, 

alla  kan skriva en bönekommentar för mitt internet. Snart kommer riktiga inlägg igen med massa bilder och det vet jag att ni gillar, höhö :)

PUSS

RSS 2.0