Hej..

.., först och främst, lite bilder från igår, enjoi,













Sådär, har mer bilder, kanske tar det sen,
idag jobbade jag lite och ska jobba lite tisdag lite onsdag, sen är klart! Sådeså,
Trevlig tillställning igår, nu ska jag gå, skriver senare, pöss

inlägg..

..på väg, 30 min kanske

wo..

..ho, VIVA LA SPANIA! Grattis Spanjorer och alla! =)

men nu! en sjukt film,


haha nästan så man gråter, crazy fint! =)

sms..

..från 118100, smsade och frågade vem simon,lindberg var;

Svar; 118100 tror att Simon Lindberg är en sportig kille med hjärtat på det rätta stället. Honom hittar du med största sannolikhet där det händer och hans hemstad kommer minnas honom som en riktigt partyprisse.

Haha kul! =)

Photoshop funkar inte för mig nu så bilder kommer imorgon, nu FOTBOLL!
heja något? spanien troligen, puss

jobb imorgon, skriver efter det

bild..

..från igår,



Henrik in action igår, kommer mer bilder, men nu ska jag ta en macka sedan gå till Hemlingbybacken med grannen och fota lite cykel, Sm i fourcross där idag, så efter kommer lite bilder, sedan ska jag vara med Mikael!

Hörs då! =)

hemma..

..efter alla fotning, hinner inte redigera nu utan blir bums i säng, fixade ny header med. Tack Evelina! =)

Bajen spöa Malmö borta idag i svenska cupen, vände 2-0 till 2-3, skitbra!!
Skriver och postar pix imorgon, pöss

hemma..

.. och äter, har tryckt i mig lite potatisgratäng och kött, ska ut igen och fota, men dumpade henkle och ska nu iväg med Andreas och Joel, Trevligt, ikväll kommer picsen! Ses=)

så..

..nu har jag sprungit klart, haha nejdå, sprang med Jacke, sedan blev det fotboll, sen kom mina kusiner och fika och nu är Henrik är så först nu har jag tid att uppdatera, nu lyser solen så det blir longboard med Henrik, jag ska fota så bilder kommer ikväll! Puss

vaknade..

..för cirka en halvtimme sedan. Drömde troligen världens bästa dröm, att jag var tillsammans med Summer i "OC", liksom?! Puss, vaknade vid 9 men snoozade till 10,skitskönt, haha. Och om en halvtimme kommer Jacke och så ska vi som sagt ut och springa, sweetness.



Vi ses i Vegas darling när jag har fotat lite kändisar äre bara komma fram och hejja! Ser fram emot det =)

Aja, uppdaterar efter min joggingtur, pusshej

sådär..

..nu rullar internet igen, Perfekt! Och en sak som är ännu mer perfekt, jag fick tillbaka min blixt idag, EFTERLÄNGTAT!!!




Porr! =)
nu kan jag fota massor igen, mycket roligare när utrustning är komplett, har börjat..... shit nu skulle jag skriva nå, jävlar vad jag glömde bort. Haha, jo nu kom det, har börjat kolla på lite nya saker=P Så var det, bland annat objektiv, mums! måste jobba ganska mycket till då, men men =)



Min kusins killes bil, gammal golf G1;a ommoddad, råfräsch, ska ta lite sjyssta bilder på den sen =)
Sweeeeeeeeeeet,

det var alltför idag tror jag, imorgon ska jag upp vid 10, ut och springa med Jacke, sweetness, röra på sig, VÄLBEHÖVLIGT, det är nackdelen med sommarlov, man äter en massa glass och skit, fast idag har jag käkat Passionsfrukt faktist, mycket gott. Lätt en liten "godispåse" med Passionfrukt, meloner, kiwis, morötter och dipp imorgon,

aja hörs imorgon och säkert lite bilder, gó-natt =)



Målar och sliter hemma,

Funkar..

..det här nudå?! jag gör ett försök! Jo Tjena, ni har inte missat så mycket ändå, har jobbat och varit med Jakob, och när jag var med Jakob gjorde vi inget speciellt. Så en jätteliten update var det där, haha

Aja, sitter på rummet nu och plöjjer igenom en massa bloggar man ska läsa! =)
Ikväll ska jag hämta ett paket, men jag säger inte vad det är i paketet, det får ni läsa ikväller!
Skönt med helg nu, ska FÖRSÖKA uppdatera ofta, men det är inte så lätt när det inte händer någonting speciellt, får lägga upp massa bilder, men på vad?! Haha, Nu skiner solen igen allt regn och skit, oska och massa blixtar. Sweet, kanske tar en joggingtur då?


Nej fan, nu går jag ut och fotar, så det blir något och kolla på ikväll,

ett l8ers som adam falk säger passar bra nu!

l8ers

internet..

..vill inte idag, bilder funkar inte, har skrivit 2 inlägg men aldrig kommit upp, frågan är om det här kommer upp?

skit är vad det är, måste fixat till imorgon,

Puss (?) om detta publiceras

simons..

..sova-spel lista. Har gjort iordning en liten spellista på Itunes jag ska lyssna på innan jag går och lägger mig. Rätt soft gungig musik, vad det är får ni veta imorgon. Inatt vill jag drömma något roligt haha, älskar fan drömmar, bästa som finns. Få vara i en egen värld, men imorgon hoppas jag kunna posta lite bilder och sådana saker,

imorgon får ni veta vad som får mig att sova och få se lite bilder,

puss!=)

Tjena..

..jag har fått lön, CLEANERS! inte så jättemycket men mycket för det lilla jag jobba, yes! Ska jobba imorgon, fan vad jag gillar det där jobbet, skulle kunna bo där. Nej men mums, skitbra!
Sedan när jag cyklade hem ringde jag och väckte Micke och kirrade lite fotboll.. Skojj, har spelat sen 12 kanske. Jäklar vad trött jag blev nu, skulle iväg och gymma men Jacke kunde inte så kanske tar det ikväll. Har inte mycker mer att säga nu.

Har blivit kär i Ganiomax recovrey (?) med, jäklar vad gott det är, inte som återhämtningsdryck utan bara som en läsk fast typ mjölk. Mums;D Synd att dem är svindyra. Aja, skriver kanske ikväll,
pöss


bah...

..TJENA!



Joar langar

hej..

..på er, sitter här nyduschad och gosig. Ingen att gosa med dock, tabbe.
Aja var med Micke och Alex och spelade fotboll ute, sen POFF, så verkligen SPÖ-regnade det. Aldrig varit med om så mycket regn tror jag, sedan kom man hem, duscha och satte sig här. Trött i benen blev jag med, törstig med.

Och imorse skulle jag gå ut och springa men väcktes av ett stort svart moln och tusen regndroppar, sova till 9 sedan måla. Halv 9 ringer pappa, "Öh, Lasse ringde (chifen) och sa att du skulle jobba, åk iväg med dig skitunge". Så satte man sig på gamla bettan och trampa genom skogen ned till jobbet. POFF, fick rensa lastkajen, och det var inte lite, sedan kom Helsingborgare med jordgubbar och lassade av, kul att jag snackar grym Helsingborska ;)

Sedan cyklade jag hem och käkade, bada med Micke och Alex och sedan är vi tillbaks på ruta ett..

KANSKE kanske postar lite bilder ikväll, om orkar finns, pöss

..

..skjutit sönder en ruta idag, BINGO!
Ikväll blir det fotboll med Jakob och en fet chipspåse, plus dip och läsk, sweet, imorgon ska jag måla staket och ta mig en löptur,

nu ropar far på mat, hejdå! Ska göra lite roliga inlägg snart, kanske, jo det ska jag. puss

bakgrunds..

..bild




good..

..friends we have, and good friends we lost,



oooooooohoooooooooooh!

Jävla bra verison, MUMS
Steve låter exakt som Bob tycker jag, sweetness.

idag blev det 1 timmes jobb men chifen skrev upp mig på två för han är bäst! mums,
nu kommer Micke och vi ska bada, sedan hitta på något ikväll, får se vad.

kommer en bild, gårdagens nära döden upplevelse!



Simon hoppar matta och halkar och landar 2 cm från nacken, ajaj,

http://simonsandman.blogg.se men läs inte för mycket, höhö

skriver ikväll puss

sneak..

..peak på vad som kommer imon.



Bilder klara..

..ojoj, har redigerat en hel bunt med bilder på Allice, men det gjorde jag igår, så idag finjusterade jag dem bara. Hon skulle tydligen ha dem till något jättehemligt projekt så jag vet inte än. Haha, det får hon säga, sedan fotade jag ett syskonkort på min grannar igår men det vart fel ljus i Jespers panna så jag får ta om det, hehe.

Idag har jag jobbat lite. Väldigt lite, var en slapp dag och fanns inte mycket och göra men jag har tjänat lite pengar iaf och det är jävligt gött och veta!

och igår då? vafan Sverige? Seriöst? orken eller energin fanns ju inte ens där. Vi vart UTSPELADE av Ryssland, dem KROSSADE oss.



vi var jättetaggade innan matchen men USCH!
nu glömmer vi det och tänker på annat, ska ringa mig ett samtal till joar och kolla om han vill cykla lite så kan jag fouta! Trevligt, skriver ikväll!

less........

.....funkar inte med bilder, bajs,
sverige spelade bajs,

BAJS,

jag ska sova, kommer bilder imon, byebye


picccccs,

JÄVLA BAJS! Det vill inte laddas upp nå bilder, ska fixast, kommer efter matchen,  NUUUUUU

SVERIE-RUSSIA!
ALLA HETER I IVAN I MOSKVA!!!


buhä..

..inge jobba idag, segt, FOTJÄVEL! Kommer bara sitta inne vid datorn eller gå över och prata med Henke som målarhuset sitt. Skulle velat jobbat och tjäna lite cash. I need them, har fixat ett till litet jobb nu. Måla våran ny trapp hemma. Blir ganska bra och får några hundra.

Idag ska Einar följa med ut och fota så då får ni bilder ikväll, Efter Sverige MATCHEN!! WOH, Nu vinner dem mot Ryssland och sedan Holland i kvarten. På med sverigetröjjan och lite godis, sen så!

jobb..

..igår och idag. Skrev inget igår, var så jävla trött. Men idag har jag fått jobbat lite. När jag är där får jag typ stapla pallar och jordgubbslådor, rensa jordgubbar, rensa ogräs och klippa gräs typ, lite allt-i-allo haha. Men det är nice! Cash som i Cashflow lix!! Sitter på mitt rum nu och funderar på morgondagen, kanske inte kan jobba haha. Spelade fotboll med Henkes lillebror Fredrik och sprang rakt in i hans jävligt hård hål med alla mina tår och nu har smärtan spridit sig runt hela foten. Men bäst av allt vore ju att jobba, need cash!

Har väldigt lite och göra nu, = inget att skriva om. Men kanske ska ut och fota lite och slänger upp annars fotar jag lite när blixten kommer från lagning,

och Allice, (om du läser detta), Har du fått bilderna?

hemma..

..på lunch! Är och jobbar på Gävle partiaffär, plockar jordgubbar och ställer pallar, sedan äter man frukt, mer beskrivlig beskrivning kommer när jag slutat, nu ska jag vila magen efter Familjen Dafgårds varma rätt, MUMS!

starten..

..på sommarlovet blir sommarjobb, fram till torsdag. Helt okej ändå. Klippa lite gräs och stapla lite pallar sedan 70 kr i timmen. Hade planerat att sticka till gymmet imorgon kl.9 med Henke men nu blir det upp och jobba kl 8 istället. Tungt ;) men pengar får jag iaf.

Idag har jag varit med Henke, vi badade sjukt länge, sedan brottades vi på rummet sen hoppa han från min balkong ner på gräset. Det är sjukt högt så ni vet, typ 3 meter haha.


three..

..little birds! Så jävla gó låt. MUMS,


Hitta ingen live med Bob men den där är ändå nice!
låg och försökte sova igår osså vare Jason Mraz på radio från hans live-framträdande i Kungsträdgården.
Så efter lite av halva låten börja han sjunga "Three little birds" och då fick jag jävla rysningar, fan asså. Den är sjukt jävla bra, speciellt live. MUMS.

Åk igår vare fotboll, blä, jävla David Villa, men ändå rättvist, Spanien skulle egenligen haft två solklara straffar. En när bollen studsar upp på Mellbergs (?) hand sedan när Johan Elmander trycker en liten spanjor i ryggen när han ska nicka och han faller. Men men, nu tar vi Ryssland och sedan åker vi ur tyvärr mot Holland i kvarten.

Idag då? Något på schemat? Nej, ska väl försöka hitta någon att dela denna Söndag med, =)

skriver ikväll, puss

FOTBOLL!



SVERIGE! SVERIGE!

top..

..-notch med skolavslutning, verkligen! Skönt med sommarlov, sitter på mitt rum och oskar´n mullrar, PERFEKT! Skönt väder till en skolavslutning right? Nej jag dissar dricka öl idag och stannar hemma med en stor fet chipspåse och ser på toppfotboll Holland-Frankrike. Sådär, "jävlig tråkig jag är" kommer man få några samtal ikväll men det skiter jag styggt i. Det är en lång sommar och jag tycker det är trevligare om man kan sitta ute och grilla och klämna en kall eller två i en fin solnedgång med några polare. Istället för att sitta inne i en 2a på nordost och svettas,

Menmen, som sagt är det inte skolavslutningsväder. Så det är ju lite tråkigt men man fick ju lite kläder av mor. Det lär ju vara det bästa med skolan ändå, när man slutar får man fresha kläder, me like!



outfiten,

skojrta- MQ, bläck,
chinos- Blå, elvine
sunglasses- Nelly.com, blammo
skor- Caliroots.com, Vans

Jea, det var den det. Och grannen tar studenten idag, Grattis grattis haha. Papparzzi som jag är kanske man fotar någon bild med telet om det kommer någon fin lastbil. Men men, skriver kanske ett till inlägg ikväll. Pusspuss

hej..

..tänkte posta en liten video, Travis Barker på trummor! Så jävla skillad, han gör låtarna mycket bättre med sin remixer =P


sedan en till på Soulja boy;s "Crank that"


MUMS

Hallå

Nu har jag varit oseriös, inte bra, men har bara varit i skolan och trökat. Idag köpte jag en ny outfit, för imorgon jao, skolavslutning. Skönt som fan=)
Postar bild på clothsen imorgon när jag får mig tid. Kan ju inte posta dan före liksom, inte såååå top-notch om någon ser, hihi. Men men. Fick nya Transition som jag ska läsa ikväll innan jag somnar.

jävligt tråkigt inlägg blev detta, men håll till godo, imorgon kommer bättre skit,

inlägg..

..micke ringer, hej micke, hej micke, nu har jag skrivit ett inlägg åt dig, puss

hej jag..

..är trött och det regnar ute, jag vill ha sol och stek. Jag får steka gyllene tider.



Sköning!

idag ska jag inte göra någonting. Bara slappa på MIIIIIIIIN lediga dag. Inte ett skit, förutom att bygga om kameraväskan och redigera bilder, puss

HAHA..

..haha åt boxer reklamen, låten är ju sååååå top-notch!


haha YES!
Einar följde inte med till skolan, var väldigt trött och hade ingen ork, inom teknikens värd var det slut på batterier. Men jag överlevde utan min babe! Hade slappardag, var ute och fotade SKITbilder och det var SKITtråkigt och det var SKIT. Men jag ä inte bitter för imorgon är jag LEDIG! SKITnice den du, enda lektionen inställd. PUSS..
Sen på Torsdag har vi idrott och då äre sista idrotten och skulle typ spela i jeans men alla grabbar kommer vara seriösa och byta om, liksom IDROTT?!, sjukt nice med serius! =) och det är min SISTA LEKTION på VT08 sen äre SOMMARLOV! Steeeeeeek som fan hörde jag, ska fixa en nice outfit lite fulsnyggt sådär.

Här kommer lite partybilder från bröllopet,



Mamma och kusin, + min fina keps,



HAHA!



Fredde kör! =)



Henrik! Kusin,



Bögdans, =)

Hade väl inte mer, kanske kommer ett inlägg efter SWEDEN matchen ikväll!!!!!!!!!!!!!! STEK!

WÖW..

..ett morgoninlägg, den du/ni (?) ! =) Sitter här i täcket och nyss duschat och ätit, FRESH, kaviarmackor! =) Har skrivit ett litet mail såhär på morgonkvisten och nu har jag hittat datasladden!! Den låg i min byxficka =). Så idag efter skolan kommer bilder, kanske ska ha med Einar ochså så kanske kommer lite skolbilder ;) Annars så är det väl inget jag vill säga, men kan posta en liten Partybild från bröllopet, kommer mer ikväll på begäran! =)



Yeah! Mer av detta kommer inom en snar framtid, sen äre det Sverige match ikväll! HEJA GULBLÅTT! Hoppas dem vinner ikväll! Men Grekland är starka.
Hörs efter skolan

tappat..

..bort sladdan till kameran, låg inte i väskan eller i andra datorn så jag kan inte posta nå bilder, kommer väl imorgon iaf, slutar tidigt, hörs, puss

inlägg..

..kommer om någon timme eller två, fixar lite,
 





pusssssssssssss

hej..

..orkar inte posta bilder göre imon på morgonen puss

vaknat..

..för ungefär en timme sen, messade Henke då och väckte honom så han är påväg hit. Einar kommer följa med hela dagen så bilder kommer väl ikväll. Vi ska åka vattenskidor idag iaf vid ett-två tiden =), jäkligt sweet att åka med Henke igen. Det är ju trots allt roligare med honom =)



Adde igår på harnäs

mist en barndomskompis i en bilolycka..

..har jag inte gjort idag men gud vad det kunde hända idag, körde moppen liteförfort när jag skussade Micke och var påväg och köra raktåthelvete men han märkte inget och det var jag tacksam för, jävligt nära..
men men, vi badade, skönare i poolen än på land nu, mys. Kolla igenom bilderna från idag och det var inga som var roliga och ladda upp. Var inte Med Henke ikväll för hans mamma fyllde år så han firade och träffa henne men imorgon ska vi åka vattenskidor. Sweet, Einar kommer följa med under hela dagen så det kommer massa bilder imorgon,

Sitter och lyssnar på Ronny och Ragge nu, haha. Jävlar vilka idioter, stämning, kunder inte direktlänka som jag länka med en vanlig länk då:

http://www.youtube.com/watch?v=cGmbIWmKtkM&feature=related

haha! Nej nu ropar sängen efter mig och jag ska lägga mig. Hörs imorgon. Pusspuss


hemma..

.. från badet, orkar inte skriva ett seriöst inlägg nu utan gör det ikväll efter mitt kvällsbad, haha. Nä men Micke ska komma hit och bada =) Kanske einar fotar, vem veT? aja, puss



såndär vore ju lite småroligt att ha, ska fan komma på något stort coolt företag.



peace

bada..

.. ska jag göra på Harnäs med några grabbar, kameran åker med så bilder väntas, puss


hej..

..idag är det sveriges nationaldag, väldigt kul. Bryr mig inte så mycket förutom att det sitter flaggor på flaggstångar, vaknade idag halv 9 idag igen och radion spelade "No woman no cry", dock inte med bobban så jag blev lite ledsen då. Men därför har jag min vän youtube till hands när jag vill höra orginal.


mysigt,

ikväll kommer Henrik G hem, det blir roligt. Han ska bada i min poul tycker jag och visa vad han går för. Nej men det ska bli sjukt roligt att träffa skitungen igen. Bilder kommer,

Skriver mer inlägg idag med lite bilder, kanske inte 4 dock men något till iaf!
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS



Henrik in action, inte min bild, typ Max Resuiier eller något,

puss

bilder..

..fick jag nu, 4 inlägg blir det idag, nu ska ni vara nöjda, haha

Alla bilder är tagna av min kusin Emil Lindström http://em0e.blogg.se Check it  <-----
Ska ni få se här.





min favorit iaf ^^







Jävligt skön den med, propert!

nu vet jag inte vad jag ska göra,

kanske en glass på det här kapitlet och avsluta ?, tar mig i kragen och skriver som aldrig förr, frukta här kommer jag Simon direkt från USA,
Dem som tror jag är i USA nu eller något kan scrolla ner en 4a inlägg som jag skrivit idag och läsa vad jag menar med just USA, pusshej

ny..

..äten, åt nyss en bit mat, vart Fläskfilé och Ris, mums, till det avnjöts en Ramlös Skoghallon iskall. Ännu bättre,
fotade maten hehe,



lite béa sås med gjorden susen!
Sedan rådde det lite förvirring runt min nya mus och musmatta och frågan var hur jag kunde spendera pengar på det men det är ju helt fel, fick det av pappa som han hade fått av sitt jobb satt,



en mussmatta med miniräknare, perfekt vid matteproblem, haha. =)

Satte och surfade runt nyss och lyssnade på some good music. Kom fram till "Heartbeats" som många känner igen från Sony reklamen med studsbollar och "José Gonzales" men jag fick reda på nu att "the Knife" har orginalet som jag inte trodde, mycket bättre är den med "the Knife" med, =)



Råsjysst musikvideo med! =)

Var även ute och åkte vattenskidor idag, skulle haft med en polare men jag ringde och ringde och fick inte tag på honom så då följde min kusin med och fotade, har ni tur kommer dem redan ikväll =) Annars imorgon =)

Hörs väl kanske ikväller redan annars imorgon, Puss =)

bilder..

..på batterigreppet haha,



Väldigt glad,
glöm inte läsa inlägget nedan

nytt..

..skit! Japp, en massa nytt skit i USA, nu tror ni jag ska skriva om George Bush och grejjer?
nää det är fel, USA står för Up Simons Apartment, sådär har ni, USA,

Ja igår kom det hem en jävla massa grejjer, skor, solbrillor, ny mus, musmatta med miniräknare, godis, batterigrepp till kameran.

 

På bilden ligger inte lådan med batterigreppet.





Bilder på batterigreppet kommer senare =P Måste hitta ngn kamera att fota det =)
Igår hade jag en lektion, idag hade jag en lektion som blev inställd så jag har sovit länge idag, halv 9 =)
Sedan blir det nog en tur med båten eller liknande. Men imorgon blir det bäst, då kommer Henke hem! Mer än ett halvår sedan jag träffa den räven, han går ju på gymnasium i Malung nu,
Säger att det är en håla haha, kan mycket väl stämma, vi ska latja som fan och åka vattenskidor på lördag,
Det var ju den pojkspolingen som fick mig att börja åka. Så det tackar man väl honom för! =)

Nu ska jag gå ner och tugga något, men jag skriver mer ikväll med lite bilder från dagen! =) Puss

Hejhej

Hejhej idag har jag varit ute och fotat och lite sådant, tjänade pengar på det iaf vilket var skönt. Sen i skolan hjälpte jag Petter med en jätteförsenad uppgift som han har slappat med.

Har faktist inte ett skit att skriva men Einar följde med till skolan och dokumenterade,

 





game on



stjärt, när kommer Kalle och Marie och ser på bröllopsbilder då? har ju redigerat som en galning

idag..

..har jag varit i skolan och haft idrott och käkat mat, älskar dem här ista två veckorna, vara rolig, glassa runt lite och vara allmänt snygg. Alla säger dem är skit men egentligen äre ju bäst, vara där och bara ströva runt och säga hej typ. Nejmen det är ingenting och göra och baden har inte öppnat så det är sjukt soft iskolan då. Sedan att man kan gå naken typ gör ju inte saken sämre, men det skulle bli sämre och vissa gjorde det=) Håhå,

Men efter skolan kom kusin emil förbi på en fika, lite bada och longboard åkning. Efter hans hämfärd satte jag mig vid datorn och såg att Oskar Borbos var tillgänglig för en konservation så efter 1 minut pratande var hna påväg till mig för en färd till harnäs. Där gick vi hårda som vi är direkt upp på 10an, oskar hoppade helt vanligt, grymt snyggt! =) Sedan skulle jag hoppa men fasiken vad jag tvekade, var så nervös för det var ju jättelängesen man hoppade och att man skulle få en chock i vattnet peppade inte mer. Men jag gjorde mitt hopp och landade i vattnet bra efter volten, (måste skryta med att jag voltade, JA). Sen simmade jag till flytbryggan och simmade in, bytte om åkte hem och åt makaroner och köttfärsås, yummi.

FAKTIST för första gången någonsin kommer en "outfit-bild" bara för att visa sommarkänsla,

stek =)

idag..

har jag suttit vid datorn JÄTTELITE, men solat JÄTTEMYCKET, badat, och spelat fotboll och skjutit sönder en glasruta, min mamma läser inte bloggen så det är bra, men däremot pappa så, tjena, jag betalar inte rutan. Sådär.. var med micke när detta hände. Vi spela fotboll och man skulle skjuta bollen i  vattenpölen och med min fräscha feta bredsida skjuter man lite för högt över poolen och ner på rutan, mamma märkte inget och tur var väl det. Då hade jag suttit här utan öron och inte hört vad jag tänker. Nu får jag ta det som det kommer, =). Så¨efter de lilla tabberaset i katthult satt jag mig på mopeden i endast badbyxor och skidhjälm och åkte ner till Micke för att hämta en plastboll som man inte ens kunde skjuta sönder en såpbubbla med! =) men men, shit happens nu ska jag sova! Skriver mer imön, natti

JUNI!

Sommar, 25 grader vamrt 9.59 på morgonen, en kall hallonsoda, kepsen bak-och-fram, bar över kropp och sjysst badbrallor, PLUS "Juni, Juli, Augusti" med Gyllene tider, kan fan inte bli bättre. Eller JO! igår var det hur j*vla bra som helst, VATTENSKIDOR. Det var helt underbart att äntligen åka igen, kom upp direkt och sparka av sig ena skidan, osså spotta jag ut snusen sa till pappa jag är bäst. ( fick till det där =) )
Igår då, åkte till Oskar som förde oss ner till stan vidare till boulungen där vi hitta Johan, Elov, Henke, Joel, Joar, Helmutt och Stek-kellner. Sedan vidare till oskar och där det gick det bara utför. Körde moppe (HAHA) så inga problem,
Många från klassen var där. Skojjsigt,

Idag ska jag nog bara sola bada och tat lugnt, massa kusiner kommer hit lite och så. Perfect! =)
skriver en rad ikväll om vad som hänt! puss


RSS 2.0