Update

Sådär, tänkte skriva lite nu för att underhålla er, skrev inge igår, ber om ursäkt för det men var trött och åkte ner till Joar som förde mig vidare till Andersberg där vi spenderade kvällen. Tänkte väl inte skriva något speciellt om den förutom att det var trevligt. Dagen innan spenderades i Kungsberget med Robin a.k.a Ruuk, han och jag kom överrens om att det blir ett klädmärke till sommaren som är hans och jag ska fota lite bilder och han ska skissa till sitt märke, håll utkik=) Var en mycket trevlig dag då vi hade trevligt platåhäng =) pics













Sådär=) Får räcka med bilder för nu, dagen efter platåhänget åkte jag till Kyngen igen och åkte=) återigen mycket roligt, började volta igen och fick det på film vilket var bra=) Dagen var väldigt soft med väder och allting, dock ingen bild från den dagen

Osså idag var Kyngen på schemat igen när det var tävlingen och säsongsavslutning, skulle köra vattenskidåkning men det blev inte som jag hade tänkt mig vilket var sjukt tråkigt. Måste köra nästa år, skyller dock lite på vädret med, men annars gick det bra och åka med, körde volter i stora hoppen idag och det var skitskönt=) Får filma det sen och ha med i Hby ski team filmen! Tävlingen vann swanbeck med all rätt, nog Kungsbergets säkraste åkare just nu enligt mig, sjuuuuukt med stil har den där Daniel, synd att äckel UNP har med han i filmen annars vore han ett bra byte att ha, mohahaha,

Sen hare väl inte hänt så mycket, Kyngen imorgon och nu ska jag duscha, beställde ett till par skor med nyss, soft!
Nu börjar skolveckorna igen och det kommer vare mer updates, ska skärpa mig jag lovar! Puss puss=)


Paket.

Japp! Igår fick jag paket och det var mycket trevligt, var med Joar och Petter och Joar fick också paket men Petter blev utan. Vi åkte ner till OK där min tjej stod i kassan och hälsade vänligt, jag gav fram avin och hon hämtade mitt jättepaket. Vi tog fram kameran och fotade lite.

 stort paket som innehöll...

 tata, två par skor, min usin fick dock det ena paret,

 Joar fick också skor=)

 Jag är mycket klad.

Nu ska jag åka till Kungsberget på denna sköna dag med strålande sol och inte ett moln och glassa med ruuken, en FET update kommer då jag tar med mig kameran=)

Tjing! =)

Bloggvärlden har dött

Alla bloggar verkar har dött, Henrik Schyffert lägger ner =(, Blondinbella har tagit paus, Kenza är helt förstörd för Tokio Hotel har ställt in hela turnen. Jag skulle vilja att Filip och Fredrik började blogga. Satan vad dem skulle ha en rolig blogg tror jag. HAHA, själv har jag inte dött, men min inlägg blir bara meningslösare och kortare. Det händer ju inget nu under påsklovet. Förutomatt Pontus i min klass ska till ett spökhus och han kommer skita i brallan den stackaren. Så lättlurad som han är. HAHA det blir skojj.

Har varit i Kungsberget lite på lovet och umgåtts med nääjz folk och åkt skidor. Sjukt skojj, dock måste jag börja volta igen. Har ju typ slutat, haha, ovärt. Tränade in lite saker i blåa linjen igår. HAHA, får köra det i större hopp när en filmkamera kommer fram.

Idag ska jag försöka hitta på något vettigt och göra kanske ta en fika? gå på stan? gå på bio? ja något kommer jag hitta på iaf=) Ska försöka skriva ikväll med, vaknade jättesent idag, halv 10, gick ner och satt mig vid datorn och spelade lite spel. Gick åt helvete och nu kan jag inte vinna ligan med Arsenal vilket suger rätt hårt.

Det har blivit många videobloggar nu. Vad tycker ni om det? Bra eller Anus? ;D

image299

Chilling in Sörby

Videoblogg #3

Dags för videoblogg nummer #3, gick inte om planerat, kolla själva:)


http://www.vimeo.com/820694

Videblog #2

Tjabba. Dags för andra videobloggen nu. Railåkning från sörby, min blixt har pajjat som ni får höra om, Petter nailar räcken och dricker dricka. Niklas hoppar från tak och Daniel filmar =) PS, Blixten funkar EJ

http://www.vimeo.com/816121


lite bilder från dagen















Sådär, alltför den här gången men mera videobloggar kommer! =)
Släng dig i väggen Jon=)


Videoblogg på gång!

Idag kommer det bli en videoblog. För snart ska vi ut och filma och fota handrails. Så en FET update med lite bilder och film kommer ikväll! Så var beredd=)

Snö!

Ja, nu är det massa snö här i Gävle och enligt nyhetskällor ska det bli snökaos, precis som 1998, fyfan vad det skulle vara bajsnajs! För då skulle jag få feta puderbilder och det skulle vara katastrofalt apbra, det behöver jag:)
Har varit i Kungsberget idag men det var inge kul förutom att hänga med några personer =) Det var hårt, kallt, isigt och allmänt ovärt.

Skrev ju inge igår och ber om ursäkt för det, men jag var med Simon och Daniel och vi drog på trevligheter till Valbo där Madde hade lite partaj, fotade inget så inga bilder kommer, men snart kommer Daniel och vi ska kanske hitta på något som bio eller liknande, sweet=) Ska duscha nu och så men jag skriver mer sen eller lägger upp någon najs bild om jag får någon på snön=)

Pussssss

Torsdag

Torsdag, så skönt, lov nu och det känns efterlängtat, sjukt lite tid kvar till sommarlovet. Väntar bara på dagen när man vaknar upp vid 10, solen skiner in genom fönstret och inte ett moln på himlen, drar på sig ett par shorts och glider ner till frukosten i bar överkropp och förtär mackor. Sedan efter en halvtimme kommer pappa in och har kopplat på båten och man sticker ut med grabbarna och åker vattenskidor hela dagen och får sjukt bra bilder. ÅÅÅÅH, när jag skriver detta blir jag så glad och bara vill ha sommar, sommar och mera sommar, har aldrig känt såhär förut på en vinter men vattenskidor ligger 1a på roligaste nu listan och "vanliga" skidor har hoppat ner till en tredje plats då foto har tagit sig an 2a platsen. Fota i sommar blir sjukt jätte skojj. Har så många ideer redan nu så jag har skrivit upp dem i ett block på mitt rum och låst in dem för det är secret stuff vi snackar om.

Nu ska jag gå upp och äta mackor eftersom min far total misslyckades med riktiga maten, imorgon kommer jag att fördriva dagen med Simon och Daniel så bered er på en fet update med MASSA bilder! =)

Tjing=)

Galapremiär

Japp, skriver ett litet inlägg innan jag sticker iväg på filmpremiär nu, inbjuden till Borgis egna filmpremiärs, känner mig stolt och hedrad, drar en liten outfit bild =)


Videoblog

Tänkte köra en videoblog här men aotulänkgrejjs funktionen fungerar inte så jag får länka, 7 minuters edit från i lördags, värt att se på hela  tycker jag =)

Kolla nu allaihopa =) http://www.vimeo.com/797696
Najs som fasiken=)

Slappt

Idag har jag lyckats bra, skulle vara i skolan jättlänge men så blev inte fallet. jag kom till skolan 8.30, skulle ha 3 lektioner fram till 11, matte kl 12-13, sedan engelsska 14.25- 15.25, Hade bara matten för allt annat vart inställt och blev utslängd från matten efter 10 min. Så idag har jag varit i skolan 3 timmar och 40 minuter men har endast vart på lektion i tio minuter. =) Så när jag kom hem tog jag mig an datorn med ett stort glas Bob saft, hallon mandarin såklart, det enda självklara i detta land. Om det inte är hemmapressad jordgubbssaft, DET är sweetness! Ska ta mig an hemlingbyspårets kilometerlånga spår snart och bränna lite Fullstrike och Whitetiger energi dryck som det blev mycket av i helgen, goda drycker det.



Keps nu =)



Fullstrike:s!

Juste, Är det någon mer än Emma i min klass som
vill ha en personlig photosesh med
mig som den i inlägget nedan med Simon, Joel och Daniel
är det bara att höra av er. Tillgänglig för alla som betalar bra =)



Tävling i Berget

Idag i berget var det tävling som Johan och Elov hade anordnat, Olssonlantz open, mycket trevlig tävling med annat ditrest folk som betala 100 kr för att få ställa upp och vinna fina priser värt över 100 kr, alla fick pris vilket var roligt =) Fota var min uppgift som jag gjorde tillsammans med stockholmaren Jonas Sjöbeck, trevlig kille det =)
Det var lite olika tävlings klasser som best 180, 360, 540, 720, old school och best trick. Det största vann väl Simon Ericsson från Stockholm, sjukt bra skidåkare. Lite bilder från den mycket trevliga dagen.

 Elov ser fram emot tävlingen

 Johan med såklart =)

 Åkarmöte

 En resväska full med priser att glädja skidåkande skidåkare,

 Började målnigt men denna killen körde fett ändå

 Adde kommer med solsken och himmlen börjar spricka upp

 Joar och Henrik får shapa hoppen.

 Alex bjöd på dubbelvolter och på denna bild en dubbel frontflip, helt sick

 Medans alla åkare får hoppa och skutta tänker Johan på vinnarna i alla klasser

 Unknown killen bjöd på slams med.

 12 åriga Emil satsar, han kommer bli något! Se upp =)

 Enda tjejen, Emma =)

 Trevliga fotografen Jonas =)

 Elov och Johan diskuterar vinnaren i alla klasser

 Då passar andra på att bekanta sig med varandra

 Storvinnaren Simon

 Mycket saker att ge bort =)

 Avslutar med en bild på lill Emil som fick en helt ny jacka som en vart jätteglad över =)

Sådär, blev väldigt lång med det är nice! Ska se på Life of Ryan nu! Hejdå! Skriver mer imorgon så håll er uppdaterade.


Inge skriva

Blev tyvärr inge skriva igår för jag var i Kungsberget hela dagen och sedan käkade jag och duscha hemma och stack till Jönsson och gjorde en videoblog som kommer upp snart! Idag äre tävling i Kungsberget, Elov och Johan som har fixat, Mycket bra initiativ (Y)

Snart kommer Joel med några sköna grabbar och en snäll mamma som ska skjussa oss till Kungsberget=)
Skriver mer ikväll och då kommer det bilder från dagen för jag ska fota=)

 
SOMMAR!! Ge mig =)

Fotosesh

En fotoseseh som spårade ut i bildformat.

 Lite halvnormal i början, Elov fota sen gick han,

 Elov börjar lite lätt

 Ja, nu börjar lite kläder ryka

 Nu är vi igång

 Simon =)

Ja, Det kommer mer inom sinom tid =)



Lite kort

Tja dudes, ska fatta mig kort. Är med Daniel och Simon och snart ska vi möta upp Joel för en photosession at Media med storblixtar.

skriver ikväll =)

Skriva

Tänkte nu skriva ett långt inlägg med lite text eftersom som folk klagar på mig att jag bara laddar upp bilder. Asså jag har sjukt svårt att bara sitta och skriva om grejjer och eftersom det inte hände ett SKIT om dagarna när man inte är med i MUF eller har sveriges största blogg så man får gå på massa intervjuer och sådana saker. Ja ni förstår nog att jag snackar om blondinbella, kensa, kissie och alla dem där. Nja, måste ut och göra roliga saker på vardagarna och inte bara sitta här som ett ensamt miffo med mig själv och mina spel.

Nu har jag kommit en bit men det börjar ta riktigt stopp på vad jag ska skriva om..... Alla som läser detta borde lyssna lite på BWO - Chariots of Fire ;D Sjukt bra låt..
Ikväll är det kustbevakarna på 5an, det ska jag se, älskar "brat Nisse" Håhåhå, funderar på om jag ska ta och gå ut och fota lite.. inte så sugen men har ändå inget annat för mig. Ja, så får det bli. Hejssvejs era läsare, ungefär 100 st:D WOHO!!! Ni ska bli belönade, ska köra en tävling framöver hahaha, men frågan blir om vad hehe.

BWO

Har hittat ett nytt favoritband,  BWO! Ojoj, deras musik gör såklart att man blir glad och vill dansa. Ni ska få ett smakprov mina damer och herrar =)

http://www.youtube.com/watch?v=16DGzEb_Boo&feature=related

Wiho!

Sådär, kom nyss hem och ska pilla lite med bloggen,

 Mitt fina bakgrund

 Mycket förvånad

Sådär. Nu ska jag pilla, uppdaterar senare såklart! =)

saaaaaaft

Vi vill ha bullar och saft! Kanelbullar=) image258

Bildblogg

 Otroligt sofistikerad Simon

 Min mat, otroligt god, tacobiffar med salza sås, chreme de lau freusch, jasmine ris + soya.

 Efterrätt, godaste saften, kan Maurice, David och Pontus intyga

 Man njuter Hannes, NJUTER

Håhå

Idag har jag varit i skolan. Skrivit skrivit, ätit mat, skrivit, skrivit och slutat, nu pillar jag med bloggen;D Ska göra lite grejjer och börja uppdatera jättemycket och lära mig skriva roligt så ni måste läsa mycket och följa för nu ska det bli enormt med uppdateringar hela tiden för att bli rolig!

Hörrs snart!

Apelsingränd

Idag har jag varit i skolan, slapp och skön dag, gjorde verkligen ingenting vilket är KUNG! Tack för det Media.
Tog 2an hem, gick från MC D, utan mat. Kändes fint, när jag kom hem tog jag en fika och sedan tog jag mig i kragen och paketerade paket, ett till Umeå till cyberphoto och ett till Apelsingränd 7 i Boden.





Ska nog gå ut och fota lite trökiga bilder snart, den som lever får se =)

Senare!

update 2

Andra updaten för idag, inge vettigt att komma med,åkte med pappa till MC D nyss och inhandlade lite mat att förtära. Sedan ska jag åka till min kusin vars barn fyller 2 eller 3 år.



 röka pommes, det är grejjer det

 mums

En morgon

07.43, jag är 16 år ska fylla 17, borde man inte sova längre då? jo, men det här är min vana, längre sover jag inte. Sitter och dunkar Blondie nu.. JEA! Helt ensam vaken. Känns lite surt att ens FÖRÄLDRAR sover längre. HAHA,
Dock har youtube mycket underhållande läsning.

Kommer väl en update ikväll med. Tjing

image248

simonkrasch

likt som lille Elov så krashade jag idag. Dock var hans snäppaet värre då han kanske fick en hjärnskaking. Läs mer på http://olssonlantzbogren.blogg.se/ . Själv krasha jag på Frontflik, klockrent volt och landning dock dök jag efter och tog emot mig, med tummen, SJUKT svullen nu, ska upp till berget imorgon och fota åt just http://olssonlantzbogren.blogg.se  . Blir skojjsigt. Ska nu göra supergrejj så svullnaden smälter:) Hejdå.




image246

En dag @ simons plejs med pete och sajm

Idag efter skolan satt jag och petter och skulle avnjuta en bussresa hem i lugn och ro då vi såg vandalen simon sandman i blåa byxor och iförd en jacka. PLUS nya skor.. Bussresan blev kort och rolig då vår vän simon drog på några fina skämt. Väl hemma hos Simon #1 så åt dem mackor och drack juice. Sedan blev det NHL och petter åkte på storstryk av Simon#1. Sedan kom Simons syster och vi tvingade henne att baka kladdkaka åt oss smala grabbar.

 Petter får stryk av båda simon

 Diskussion om kladdkaka

 Simon är besviken över blixten

Nu ska vi äta kladdakaka. Kommer bilder på denna underbara skapelse.

Sådär, nu har vi tagit oss an kladdkakan och spelat mer tv-spel. Det gick dock bättre för petter nu men sämre för simonarna.

 Mer tv-spel

 Simon är SNYGG!

 Jea boi

Nu strular blogg så det här får räcka. Kladdkakan var SMASKENS!

Ny design =)

JAAA =) Tack Evelina för designen:) Kolla Evelinas blogg, hon går i min klass och är sjukt bra på sånt här tjafs.

http://eronnung.wordpress.com/  Check it.

Tack igen Evelina

paket

Fick en present av Cyberphoto idag. En blixt till min kamerasamling;) Vart inte så nöjd så jag retunerar den nog.
Hade väl inte så mycket mer att bjuda på. Ikväll ska jag se på fotboll iaf=)





Gillar att man får choklad av cyberphoto, det är snällt, Tack =)

=)

Köpte en till film till DVD-samlingen, blev "Fullpackat med Robert Gustavsson". Kan bli skön till softa och trötta hemmakvällar! Har sett halv och den är sjukt värd 200:- !

image231

Sun(not)day

Ska ju vara soligt på söndagar, idag var snöblandat regn. Då vill man inte åka till Kungsberget. Så idag har jag suttit vid datorn, sett på film, städat rummet.
Började hela alltihop med att plocka fram allt på rummet, kvitton kartonger och shit.

 

Det där fick räcka, jag gick till datorn och såg filmen Juno. Helt okej, dock lite långtråkig enligt mig. Ska nog se på Gangster med Kjell Bergqvist och Micke Persbrandt senare. Verkar bra! Sedan fick jag upp igen och städade vidare.



Jeeaa boi! Det var nääääjz, Hoppas nu min nya blixt kommer i veckan som jag har beställt =)

Nej nu ska jag ta mig an Gangster.

Tjiiing!

Juste! Hitta ett par gogglar som kanske någon vill köpa?

 Köp=)


OlssonLantzBogren

Tänkte tipsa om mina vänner Elov Olsson och Johan Lantz:s blogg! Mycket underhållande där man får skratta mycket när man läser/kollar eftersom dem uppdaterar med mycket bilder och filmer!=)

http://OlssonLantzBogren.blogg.se

image224

RSS 2.0