D.2

Idag har jag inte gjort något så nu är jag uttråkad därför skriver jag lite blogg. hehe, två inlägg per dag. Det är aldrig bra. Mina händer har dött. Det är inge skönt. Jag skulle köra lite barr igår på e träning och en bakåtvolt men det ville inte mina händer så dem stannade kvar på barren medans jag åkte upp i luften för att göra en volt bakåt sedan landa i en skumgummigrop, resulterade i att händerna dog och har feta "såååår", först lagret hud har åkt bort, svider som fan. jaja. Sen när jag kommer hem för att duscha en varm dusch och dricka läsk så har jag inga nycklar. Min mamma är på jobbfest syrran är ute. Skitskön? näpp, stog man ute och frös. Det var förjävligt helt enkelt. Sen idag har jag fifflat på internet med att försöka få ihop en ekonomi till en ny kamera. Det gick bra och ska köpa en Nikon D80, antingen i USA eller här hemma i vårat avlånga land. Johan i 3:an åker imorgon och ska kolla runt lite. skitbra och hoppas han hittar något. Men ska ner på stan imorgon med far och kolla med om det är någon affär som har. Min granne kanske har någon till salu tillochmed. Det vore bra=)

Just nu ser jag på 007-Goldfinger. Riktigt tråkig är den. Idag är det jättemycket filmer på 5an och 3an som är värda och se. Man kan ju vara uppe länge riktigt läng nu, hehe, det är ju höstlov==)  Det är sweet. Men jag vaknar jämt tidigt=P Tycker faktist det är riktigt skönt=P Då har man hela dagen på sig att bara schilla istället för att vakna klockan 12 eller något och man har missa vad alla gör:P Men imorse sov jag länge iaf. Halv 11, skitsent för mig. Gick och la mig halv 1 vilket ochså är jättesent:D När det är skola brukar jag gå och lägga mig klockan 9-10 typ=P Fattar inte typ sköning Mau hur han kan gå och lägga sig 1-2=P Då somnar man påväg till skolan på cykeln.

Kamerakamera. Jättesugen på nytt nu. Vore skojj, dels för att D40in är lite under standard med! Har köpare på den iaf=) På torsdag äre fett railjam i sandviken. Det blir sjukt skojj att träffa lite folk och fota lite=) Måste köpa batterier tills dess bara=) Går ju åt som fan på kvällen när det är mörkt och blixten får stå på högsta effekten hela tiden. Det blir roligt att se vilken som vinner hela skiten. Kanske Elov? Han har ju vunnit sjukt mycket railtävlingar och är grym på rails. Blir skojj iaf. har 18 % kvar på batteriet så ska skriva lite till. Men jag vet inte om vad.

Nu längtar jag till vintern. Tänker på en solig dag i kungsberget då man har glatt humör och åker med roliga personer och parken är underbar. Undrar om det blir många såna dagar iår? Dels kommer ju jag fota mestadels och har hört att parken inte ska bli lika bra iår. Skulle vara tråkigt men det kanske inte blir så. Hemlingby kommer ju satsa med lite hopp och rails. Det blirr fett. Sen kommer vi att köra massa roliga spots ute i ingenstans=P Typ åka träd, bonka stenar, köra handplants och massor. Sjukt skoj. Nej nu ska jag kolla vidare på Bond.

L8ers


D.

Tjabba, sitter här uppe vid vardagsrummet för den riktiga datorn är pajj. Det är la synd. Är på väg att köpa ny kamera nu=)  Det känns skönt men jag vet inte riktigt hur jag ska göra! Så ska tänka och prata med farsgubben om han har nå bra förslag=) Jaja.

Såg på hockey idag. Brynäs-Mora. Det var jättespännnande men Brynäs vann med 4-3. Sweeeeeeeet!

Aja. Kommer väl säkert hända något roligt under höstlovet förutom railjamet i Sandviken. Det är railjam och många sponsrade åkare gör upp om en prispall på 50 000 pix. Jag ska fota iallafall.

peace!

Jea:D Glad update

Nu är jag fett glad:D Brynäs vann idag:D På bortais!;D Plus att Det är höstlov, och allt rullar fett:D Skit najs:D Jaja, uppdaterar med bilder istället =)

 Daniel Hoppar lite:P Bilden togs igår:P

 Imorse var det grymt kallt när jag cyklade till skolan men då kommer vintern snart:D

 Jeaj!

 Adde fläskar 180 ner för trappen under en såndär "fotosesh"

Hade vä'l inte mer och säga förutom.

INGENTING!:D;D;D

Inge vettigt.

Jeaa Tjena. Var ute och spela fotboll med syrrans nyss på gräset. Det var fan kul! Fällde henne och finta, sen halka hon och slog röven som FAN! HAHA. Rätt åt sopan. Aja idag har jag varit i skolan och gjorde en rest från matteprovet förra veckan så nu är jag ledig från matten hela veckan! SWEET!. Slutar 09.40 på fredag. HELT underbart. Vet inte om jag kanske ska skriva klart novellen till fredag så är jag ledig HELA fredag. Det vore soft.

Har köpt ett nytt stativ för det andra pajja en helg när vi åkte skidor. Sen har väl inte så mycket hänt som är värt att ta upp:P I veckan blir det till att fota. Emil min kusin har fått igång trådlöst system till blixten så det blir kul att se vad han kan hitta på för skojj med det. Sen idag ville vi ut och fota med det men hans blixt har varit på lagning så fick han inte låna en av skolan för Patricia var "upptagen", BITCH! Vi var ju jättejättejättesugna på att sesha med blixtarna. Skittråkigt. Aja, ska väl dra mig vidare härifrån! Laddar upp någon bild.

 Min bakgrundbild=) Gillar den. Johan Stålhberg som tagit bilden:P  

..J..

Tjena tjena. Igår lös solen på fint så då tog jag min kamera och gick till backen och fotografera cyklisterna. Det var najs, många som man kände var där. Tom, Olof, Kevin, Josef, Markus och så kom Petter och Emil och kollade på.
Lite pics:

 En liten kille roar sig.

 Kevin kör. Inte så mycket action men jag gillaren.

 Någon pojkspoling kör.

 Kevin hoppar!

Sådär. Det var dem bästa bilderna från igår.
Idag ska jag träning på ett skitroligt ställe =)

Update

Har inte skrivit något för jag har varit upptagen. Har haft matteprov att plugga till. Hade det idag och får reda på det imorgon så då får jag besked=) Ska ut och fota idag så det kommer v'äl någon update på kvällen.

Update med skit

Japp, det blir en update med skit!
Idag har jag fotat lite cykling men det var dumt av mig för jag fotade väldigt dåligt.

 Bästa bilden. Inte skitbra direkt.

Igår (lördags). Körde vi en lite session i Bomhus på ett Handrail men det var inte skitkul. Petter dog nästan efter 2a åket och blev stolsittande. Daniel körde på i SVARTA kläder i en SKOG. Jättebra gjort att baka in han i skogen på bilderna så man inte ser vad som händer. Snilleblixt=)

 1

2

Någon av dem är bäst. Vilken tycker ni?

Nu har jag fet inspirationsbrist när jag fotar! Behöver förslag på grejjer att fota:P

One and a ½ day

Tjena tjena vattenkammad mittbena. Jaa, en sådan hade jag igår! Det var en fin kväll med en fin sol så jag ville ha en fin studsmattesession hos fina Joel i fina solen. Men ofina Daniel kom så sent så solen var borta. Därför gick vi in och ritade mustachs på varandra och dem var fina.

 Daníel vart fin.

 Joel vart ochså fin.

 Alla tre vart fina.

Sedan idag i skolan har vi fotat för en reklamkampanj för mjök. Jag, Victor, Pete och Tim.
Jag ställde mig bakom kameran, Viktor framför, Petter höll koll på poser och Tim höll koll på min kameraväska!
Results

 Mjölken direkt från naturen

Mjölken du inte kan få för mycket av

´Mjölken du vill va ensam att njuta av,

Någon av dem där ska vi ha:P Det blir sweet.
Fan! Nu är alla jättepeppade på vintern med att fota/filma! Detta år kommer nog bli sjukt kul tror jag!
Längtar nu som fan!

Tjing!

Jeap

Har betat av två skoldagar nu i veckan. Har varit apigt trött varje dag när jag har kommit hem. Jaja, idag ska jag vara med Daniel, vet inte vad vi ska göra:P Har inte så mycket att skriva så jag laddar upp lite random pics.
Känner att jag vill ha sommar så jag laddar upp lite summer pics!

 Pete en varm dag på studsmattan hos Joel

 Umeå i sommras.

 Hamnen i Göteborg i sommras.

 Filmade lite i sommras på Hemlingbybacken

 Henke på mattan

 Inte bra bild men vattenskidor vart jag sjukt sugen på nu. På bilden åker joel på en skida för första gången, han var fan bra:P

 Min syrra och min nästan halvsyrra tog studenten i sommras. S=H,M=V

 High5, Min arm och Pimen;)

 Sweet

 Yey!

Nu ska åka till Joel med Daniel, det blir sweet!
Hare bra! Peace

Sesh!

Tjenis penis, Idag har vi haft en session på snö! Den var riktigt rolig och sweet. Allt började med att vi stack och hämta snö på läkerol aren, Brynäs hade hemmamatch ochdet var lite folk som stog och kolla när vi lasta snö och tänkte vad vi höll på med, whatever, sedan drog vi till hemlingbyskolan som var platsen vi skulle hänga på. Det började med att Daniel, Joar och Petter droppa tak. Det var sweet och sedan när vi skulle bonka sten gick det lite sämre. Kicken till stenen var dålig, det var konstigt med farten, mitt stativ till blixten gick sönder men efter lite pill med allting var det ochså riktigt sweet med stenen och bilder. När vi tröttnade på det åkte jag och köpte två paket limpor, allt gick åt och lite roliga bilder togs, sedan avancerade vi från att bonka sten till att köra lite räcke, det var riktigt sweet där vi fick fina filmklipp och feta bilder! Fina bilder fick vi och alla åkte hem nöjda och glada!

Lite fotografier från dagen!

 Daniel 1:a åket

 Daniels lillebror Niklas va med, han shapa kicking efter D:s 1a åk och P och D är entusiastiska

 Joar kör!

 P bonkar sten

 D bonkar sten!

 Mat! Idag bjöds det på Skogaholms limpa med smör, ost och skinka! Lidls energi dryck! Sweet!

 Daniel rippar räcket

 Pete rippar das räcke yao!

 Dem där burkarna höll oss igång hela dagen.

 After work dryck.

Jaja, nu ska jag upp i Andersberg och hänga med gamla polare!
Uppdaterar imorgon om något roligt har hänt!

Peace!

Helg!=)

Japp, då har man avverkat en skolvecka, sweet! Har hänt då?`Inte ett piss, eller visst har det hänt saker men inge som är värt att berätta om, Idag ska jag till gymnastikens hus och hoppa superstudsmatta och lite skummgummiugrop, sweet!

Thats me

Fotboll!

Här mina kära läsare ska ni få receptet på hur en fotosesh blir en uratard fotbolslmatch!

1. 4 Killar, 2 stora, 2 mellanstora.

2. En fotboll.

3. Två alldeles förstora fotbollsmål

4. Många fula tacklingar.

5. Mycket skratt

6. Ett halt och mjukt gräs.

Sedan efter detta har du en riktigt fult spelad fotbollsmatch!:P

Allt som allt. Jag, Daneil, Petter och Joel skulle volta lite från tak och fota men det blev en uratard fotbollsmatch istället där Joel och Daneil Fick STORSTRYK av mig och Pete. Det var riktigt kul, jag och Pete vann med 15-11. Sedan gjorde jaf två RIKTIGT fula tacklingar på Daniel och Joel, men men, Det hör till;)

RSS 2.0