Love and happiness






Söndag

Idag är det Söndag. Det hela började med en god frukost på 6 mackor, ett glas apelsinjuice och 3 Life of Ryan avsnitt. Sedan åkte jag och Jonatan på hockey. Brynäs-Aik, J20 match. Tattarna ifrån Solna förlora med 6-4 och Jacke gjorde 2 mål. Det var mycket skojigt. Snart blir det nog lite NHL09 med Jonatan och Jakob! Kan slänga in en låt! :):)


Brand new haircut

Idag steg jag upp klockan 9 och åkte till frisören. Vi snackade fotboll och Bajen. Han fråga vilka fans som var bästa i Sverige och jag sa att Hammarby var bäst och AIK skit, stämmer bra! :):) Han var från Argentina så vi snacka mycket OS. Han berömde även mig för mjukt, lent och fint hår. Jag fick homosexuella vibbar som jag inte har något emot men så kollade jag på hans hand och där satt det en förlovningsring. Är man gay får man gifta sig men nej, jag tror han hade tjej iaf! Trevlig var han


Bilder från skidsession

Här kommer 3 bilder. Provade nya sändarna och dem funkade helt ok. Problem i slutet och jag undrar varför. Men men, slänger upp 3 ok bilder! Var en kort session men ganska rolig!







Bild 3 är nog min favorit från dagen!
Helt ok för första skidfotograferingen.


Perfekt

Solen skiner, kameraväskan packad. Ett gäng skidåkare i en lokal backe! Nu ska jag dit och se om jag får någon bild, Kanske med nya sändarna? Vi hörs ikväll med någon bild iaf!! :):)

Min morgon

Nu har jag käkat frukost. duschat och ska skriva ett mail. Sen är jag klar för skolan! :):) 1 lektion idag. Börjar 8.30 slutar 10.30. Inte illa pinkat! Ska försöka låna hem ett objektiv med! :) Ska fota på Söndag när det är något happening i Gävle.


Bild




En liten vinterbild! Rätt mysig,
Nu ska jag lägga mig och läsa nya transition jag fick hem idag! Intresseant.

Simon har ritat


Får ligga i fotokategorin:) Stiligt va?

Paket



:):)
orginalet här ;);)


Bild



En liten bild innan paketet visas,
Någon som vågar kommentera? Ni é rätt dåliga på det :):)

Paket

Idag kom tometen, lite tidig. Men med vad? :) kika in ikväll!

Bild


3 bilder







Sneak peak



Hörs ikväll! Tog en liten promenad,

Jag ljög

Det kom inte idag, det kommer imorgon, jag hade min AVI men läste inte ordagrant, jaja! Vi tar väl en fototur då! :)



Paket

Undra vad det kan vara? ;) Titta in lite senare så! :):)

Video

För att detta ska vara lite roligt åtminstonde lär ni kolla filmen nedan! :):)



HEH! Emil och jag hade roligt på fotolektionen idag.

Order

Nu har jag beställt en liten grejj. Vad det var kommer ni få se iveckan. Och detta ingick i mitt "shoppingförbud" och var inräknat. Har bara inte beställt, men nuså! Ska bli roligt att få saken/! =) Sen kommer det nog en video från idag. Haha jag och Emil gjorde en kul grejj! :)

California Dreaming

Svettig kille.....
Glider runt med lite sweet kamerautrustning bara sådär endå :):)



För er som inte fattar glider killen runt med cirka 300 000 i kameraprylar om inte mer! :):)

UPDATE



Också lite mer pengar! :):)

Någon video



Såhär ser det ut en kväll med Mig, Shoffe och Vickan! Var kanske någon vecka sedan
Blev inge stockholm, Emil har pajjat bilen och lär lägga pengarna på den, vi får helt enkelt ta det en annan helg!

Bild(TORKA)

 

Fattar ni, torka, så är det vatten?;) Kul va?
Tog en liten spontanbild, ska sova, tog vatten.
Gör en liten uppdateringen med lite text, har varit rätt dött här och precis som Agnes kommentera "Ny mobil-roligare blogg?" Njaa, men imorgon lovar jag att ni ska få se lite i skolan! Så häng ut!

Godnight Simonlovers-Whereever you are!


Bildtorka


Saker att vara glad över

1. Mitt mobilköp
2. Helgen som kommer
3. Jag har slutat skolan för idag
4. Håkan Hellströms nya platta, underbar!
5. Slappt i skolan och favoritdagarna kvar!
6. Inget plugg

Fan va skönt asså, underbart, synd att det inte är gårdagens väder ute, då hade det blivit en promenad med lite Håkan i öronen och kameran i handen! Nu regnar det ute och det är lite pissigt, skulle vilja sitta i en bubbelpool på ett soft badhus med en kylande dryck och kompisar att snacka om, skitsamma. Jag får göra det bästa av situationen! :)

Och ni som har musikbrist i öronen kan jag tipsa om Håkan Hellströms För Sent För Edelweiss PROPER platta, kusin visade mig den och det var grymt sweet.

Favorit i repris



Gammal men like it!

Ny telefon=roligare blogg

Nu ni folket som läser bloggen ska ni vara glada över mitt telefonköp jag gjorde idag! För detta kommer leda till bilder med mobilkameran som sedan åker upp i bloggen och det blir mer updates och lite roligare med, bara skoj! Nu ska jag lägga mig och sova och sedan åka till skolan imorgon där en fotolektion väntar! Hörs


Ny telefon

Fan va roligt, jag har köpt min nya telefon på kanske 4 år! Sjukt skojjigt faktist! Fick superrabbat för vi fixade ett nytt abonnemang så jag fick betala ungefär 400 för själva telefonen!



Slarvig bild men bryr mig inte faktist, underbart helt enkelt!

Produktfoto Nivea


Snart vinter?


Håkan Hellström


Fett med ös, bli stolt Sigrid!!

Tugummi



En till bild och känner nu att resultatet blev mycket bättre!
Bilden är oredigerad!

Minifotostudio

Tog hem lite papper från skolan idag i olika färger och började pilla ihop en egen liten fotostudio! Sjukt skojjigt att leka lite men det är pilligt.



Nu vart bilden riktigt pixlig men ni får stå ut. Hade ISO 800 och orkar inte göra om, var liksom snabbt ihopkastat, får visa bättre sen, haha! Finns att köpa en riktig minifotostudio på dels Kjell & company för 600:- och sedan på cyberphoto. Detta tycker jag är helt bortkastade pengar då det går att göra själv mycket billigare och man lär sig mer när man bara har en extern blixt att använda med hur man lär rikta ljuset och göra olika lager i ps och leka till ett sjysst ljus, nu gjorde inte jag det men ni får se mer som sagt, lärorikt och roligt på samma gång! Men ni fattar grejjen, dyra bruksgrejjer är inte alltid bäst helt enkelt. 
Tänkte bara dela med mig det och tipsa lite. 

Min dag i bilder



Vaknade upp med detta väder men gick snabbt över till molnigt och regn,
Var på jobbet/praktien som varje tisdag. Åkte med Lasse i bilen och körde ut lite frukt, sedan körde jag lite bilar på parkeringen. Lars Veags!
Vart sedan till skolan där det hölls på helt okej goda mackor och en läsk!
Sedan skulle Viktor skjutsas hem av kusin och det blir alltid roligare bilresor med oss,





Sedan sista bilden som är på mig och speglar stämning vi har så jäkla bra.



Kan säga att våran tripp till STHLM den 21-23 blir GRYM! Hoppas hottelet fixar sig nu sedan är allt klart. Taggad som satan!

U2 & REM



Sjukt bra, ska fota idag!

Äsch

Vet inte om jag tappat stinget eller om jag bara är lite deppig nuförtiden? För jag bloggar inte mycket men det spelar väl ingen roll. Ingen som verkar saknart :) Idag åstakomm jag och kusin ingenting på våran fotolektion utan svävade runt i Gävle och gjorde gatorna osäkra med vita faran! Som sagt har kusin ett körkort som gör fotolektionerna roligare då vi har mycket mer tillgängligheter men detta verkar inte vi bry oss om utan slappar runt, illa. Men men, sånt som händer, man har sina svackor. Imorgon ska vi göra arbetet vi inte gjorde idag, det blir foto för hela slanten och digitala kommer nog även hänka på i baksätet på Hondan. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och gör lite anteckningar i mitt block. Handlar om foto och mer säger jag inte!

Nytt objektiv?



Funderar på att beställa hem det där objektivet imon en tid, ett riktigt macro-objektiv alltså. Ett Tokina 2.8 Macro 1:1. Skulle vara sjukt skojjigt. Har även ett objektiv till salu!



Nikon AF-S DX 18-70/3,5-4,5G IF-ED, riktigt fint objektiv, perfekt som "Standardobjektiv" där zoomomfånget 18 ger en härlig vidvinkelkänsla och brännvidd 70 lite tele "feeling". Nypris på denna pjäs är 3390 kr, jag hade tänkt mig runt 1500-2000, intresserad? Släng iväg ett mail till [email protected]

Sommarminne



Fick en bild av kusin från i september ungefär. Då var det fortfarande lite varmt ute och man kunde svettas. Det saknar jag nu! Diggar även bilden som fan!

Yoggi


Jag och mitt nya beronde

Körkort, tankar, funderingar, låtjävel

Har suttit i nu cirka 23 minuter och försökt komma på vad jag skulle skriva något. Men jag hittar fan inte ett jävla skit som är värt att skriva ner (det här är tydligen värt att skriva ner?!). Så jag tänkte bara säga att jag är inte död, hade en jävla skitbloggtorka igår, och idag. Och postar en riktigt bra låtjävel igen!



Sådär sjukt gammal men fan vad jag vill somna till den här, sweet, grymt sweet, igår somna jag kl 8. Det var sweet. Min Kusin har tagit körkort. Tycker alla som läser den här bloggen ska skriva grattis. För så jävla jobbigt är det inte, jag kan börja, GRATTIS EMIL, FAN VA ROLIGT, (jag har skuss till skolan, det har inte ni)


Bob Marley



En riktigt bralåtjävel. Kanske den jag sett mest av på youtube. Se och NJUT,

Turn the lights down low


Flower



"Jag" gillar blommor, det gör jag. Kom ihåg det,


Sunset



Snapshot ut genom fönstret, solnegångarna kommer titt som tätt utanför mig nu,trevligt trevligt. Ang. förra inlägget var det inte mening att det skulle sluta sådär men så slutade det iaf, jag och syster var tvunga att snabbt ut och fota med analoga kameran från skolan, det var skojj och tror nog det blir bra! Kommer inte ihåg vad jag skulle gå in på men det var något mer iaf, skitsamma var det var. Återkommer om jag kommer på vad

Lunch

Nyss käkat, gjorde ordning lite korv och spahgetti, sedan två underbart goda nougatkakor till en liten efterrätt.



hinner inte skriva mer nu, bråttom att fota syrran.!!

Dollars i fickan

Nu har jag halvt sålt mina Pocket Wizard. Väntar bara på att det ska komma in pengar på kontot sedan ska jag skicka iväg dem. Känns mycket bra för nu har jag bra med pengar. Har dock ingenting att spendera dem på och det är skönt. Så nu ska det sparas. Äntligen är inte kortet tomt och det känns great!
Olof ville se bild på tröjjan som aldrig kom så det ska jag väl fixa,



Hade behövt en sån nu, men men!

Old times



Lånade hem en kamera från skolan idag och fota den rätt snabbt.
Tycker bilden blev skön och jag vart nöjd! Enda jag gjorde i ps var och ställa in s/v.


Shoping

Fick hem kläder idag jag beställt. Skulle fått 3 tröjjor och den jag ville ha mest var slut. Aja, nöjd ändå för billigt var det!



Två rätt enkla tees. Tycker den gröna var lite rolig och passande så jag slog till. Sedan andra blev mest impuls, haha. Synd att jag inte fick den som skrek mest GAH.
Hörs nog lite senare.

Looking out a dirty old window


El på bild



Lite klent med kommentarer. Även om det inte är någon storblogg och helg så vore det kul om ni tyckte till lite, både negativt och positivt. Blir en lugn hemmakväll för mig, ska nog spela kort med min syster!
Trevlig Halloween

2 bilder

Här kommer två bilder jag tog idag. Slänger nog upp någon mer!! :)





Dem här två är jag nöjda med av det jag har kollat igenom. Kommentera mer än gärna!

Nya skor

Så kom dem, mina skor. Från USA, importerade med Oskar, tack så mycket Oskar!



Väldigt många som har såna här nu men det stoppar inte mig, jag ska spara på mina till vårkanten och glida fram då och hoppas att denna hypen av converse har kylat ner sig lite. Troligen inte men, jag är nöjd iaf. Vita skor vare länge sedan jag hade. Så nu i vår/sommar kommer jag nog traska runt i dessa och mina vans!
Nu väntar jag bara på mina kläder jag beställde iveckan sen blir det nog dött på shopingsidan. Men men, kanske kommer något fynd. Har även fotat lite idag när jag gick och mötte Oskar så dem kommer upp lite senare idag. Damn, I´m on fire today!

Snö

Möttes upp av denna syn när min persien åkte upp!



Superfint! Solen strålar och snön glänser, me like.
Rätt taskig bloggning igår. Det var inget som hände satt.
Nu ska jag gå och möta upp Oskar för att få mina skor!!! :)

Hörs snart!

RSS 2.0