Smoernaes

Haejsan mina vänner! Jag har varit med skolan i smörnäs Onsdag, Torsdag. Det var kul och man lärde känna dem flästa av klasskompisarna som man inte kände tidigare innan=))  Vi gjorde lite olika grejjer som mat, kanot, trampbåt, bada och lite olika aktiviteter, jag gjorde en dubbel volt på studsmattan när oscar svikta mig, det var la najs=)) Pallade inte ta med kameran dit så det blir inge bilder därifrån, men kan kolla om det finns ngn annan stans!

Min granne! Han är RÅ clean.

L8ers

Alexander Eriksson

image34

Mina damer och Herrar! Efter många om och men är det nu klart att mannen från Gästrike-Hammarby har vunnit pris för att vara Sveriges mest oseriösaste människa! Motivering lyder: Kolla på bilden!
För att kontakta Alex kan ni använda er av

http://alexandereriksson.blogspot.com/

ae_91@pimpstyle.com

Priset är tyvärr inställt för ekonomin har kärvat för Juryn,


Skolan!

Nu sitter jag här i skolan med Elov, Johan, Tim, Henke och petter, vi sluta för ca 1 timme och 30 min sen men datorerna såg su inbjudande ut så vi gick och satt oss, alla spelar olika spel:P Johan och Elov ngt med skidor, Petter cross, Fast Henke fotoshopar! Tim spelar bloons 3:P Petter kommentera just hur jag började min blogg och han sa exat lika, det var lite roligt:P Blir ingen bild nu, men gör det ikväll,

L8ers!!

Bilder

Henke hoppar lite
Henke åker på trädet,

Jadå, Kan väl inte säga att det går bra och fota nu, har inte blivit nöjd med en bild på 100000000000000000 år känns det som och det är piss drygt! Alltså kan man säga det suger STENHÅRT och fota när det går dåligt.

hejdååååååååååååååååååååååå

Jea jea

Petter flippar från räcket ner på backen
Petter flippar från stenen ner på backen

Två bilder från gårdagen^, jag Petter och Joel var ute och hade lite skojj då vi åkte runt och fota lite olika grejjer, ingen superduper bra bild men några dugliga.

Nu är skolan igång och det är väl okej:P Idag hade vi naturkunskap hela dagen men vi satt typ bara och slappa, sen vart jag jätteglad när jag cykla hem för jag trodde vi hade slutat tre halv 4 så när jag kom hem var klockan 4 men så var den tio över två och det var skitsoft:P Ska ragga en kompis nu och hitta på något!

Fortsättning följer!! tjiing

Wiiiiiiiiie=))

 Tog en bild här om dagen som vart okej, dryga flaggstång bara!

Har kommit på att i nästan varje inlägg måste jag ha med en bild, annars äre inge kul och läsa:P
Idag har jag åkit med båten och med skidorna på vatten! Sista gången iår, skönt på ett sätt men tråkigt på ett sätt;P Nu är det ju närmare vintern,

Undra när jag får mina grejjer jag har beställt?:P Det var vissst beställnignsvara, kommer kanske nästa vecka någon dag=)) längtar som faen, och precis om en vecka idag fyller jag år=))

Baybay

SKOLA!!!

Äckligaste klassen men inte ä jag bitter för´det! ska byta till A där alla emos går=) fett najs, men jag petter tim pontus och viktor kommer ha sjukt kul i skolan!

puss och gull, !

Mera bygga!

Hopp har börjat byggas!
Det var extremt varmt!
Josef shapar
Josefs hund Vincent var med
Henke tröttna på att bygga så han grävde lite med Josef'
Provkörning!
Josef skuttar!

Nej, nu får det vara nog med bilder, idag har vi hunnit jääävligt långt med banan, i princip klar nu=) Dagen har varit skojj och mycket glatt humör, det var folket frå¨n igår som var ed idag men några mer:P Josefs hund Vincent var med och han var lite rädd för mig men efter ett tag vart vi vursting polare=P =), imorgon ska jag dit efter skolan!

Imorgon börjar skolan!!;P Petter och Tim kom i samma klass men inte jag=P Jag tänker inte byta heller för den delen! Nu ska jag dra mig vidare här på intranätet, kommer en update imorgon med!

Stay tuned folks!

Bygge!

Grävning!
 Två traktorer! Det behövdes,
Spekulation
Leke lite=)
Stor wellådrom för att jobbat i ca 1-2 timmar med den
Andra Wellådromen
Skön

Ja som ni ser har vi byggt lite idag, det ska vara Svenska Cupen i Hemlingbybacken och då har vi börjat bugga bana som ska vara klar på Fredag! OM vi får det som vi vill kommer det bli HUGE!! Jag, Henke, Emil, Josef, Martin och ngra till har byggt idag, tuuuuur att vi fick hjälp av P-Å Lantz som körde traktor åt oss=) Tack tack, Har vart där hela dagen och det var enormt skojj, ska nog bygga mer imon och kommer fler bilder då!

Stay tuned!


Order!

Heeeeeeeeeeeeeeeeello folks=) Har nu beställt lite grejjer från en hemsida som kommer vara så ävla bra i den gråa mörka himlen=) Det blir en liten hemlighet men jag uppdaterar med vad sen;) suprise!
Idag har dem flesta börjat skolan men jag börjar på torsdag, media==) med Pete och Tim, blir nog skojj (=
Aaa men idag ska jag väl nog inte göra ngt speciellt, loda=)

l8ers

JEAAAA

image8

Jaaaaaaaaaooooo, tänkte visa vad det är jag håller på med när jag åker vattenskidor! så där åker jag iaf! ;D
Lite suddig bild men men, den duger för o visa:P Var ute idag med pete och joel, båda försökte lära sig åka på en och dem lyckades lite halvt;P

Over and out!   T ;D


Vattenhopp

image6

Vattenhopp! På bilden ovan visas ett vattenhopp utfört av Andreas Ojamäe! Han snurrar två varv, korsar skidorna och tar tag i den ena, för oss skidåkare kallas det 720 mutegrab! Det var steeeekigt kul i orsa, massa roliga folk som pratade med en. Dock gick min fångrem på skidan sönder så den sjönk till botten, då gick jag och lekte fotograf med min kamera och tog dåliga bilder för jag var inte taggad på fota andra som hade roligt. Skit rolig dag annars iaf;D

Orsa!

Imorgon bär det av till Orsa med 3 andra st pojkar, vi ska åka till ett vattenhopp (hoppar med skidor ner i vatten) och ha lite skojj. Kommer nog riktigt mycket folk dit så det blir skit skojj!;D Uppdarera väl med lite bilder senare! =)

Bryter trenden med ett, Hejdå!

Trött

Tjaaaaaaaaa, kom hem från en baddag nu, först stack jag och Jodel till valbo och rippa, men så kom det 5-6åringar och förstörde det hela genom att ta ledigt från sin hockeyskola och gå och förstöra för oss. inte såååååååå najs. Åkte vi hem, stack till Hagaström och åkte lite i lianen som va sjuuuuuuukt kul. Jag stog för FETASTE slamen, rakt ner på ryggen och slama huvet och min rygg från ca 5-6 meter. Inte kul. Nu är jag riktigt trött och ska nog sitta här en timme med sedan chilla i sängen! sooooooooooft

L8ers!

Tandläkaren!

Jeaa, var hos tandläkaren, you know hon som fixar tänder right! aja, inte ngt hål iaf=) Har faktist aldrig haft ett hål och det är nääääjz. Blev ingen lckad photosesh igår tyvärr, idag skiner solen och knappt ngra moln så jag och några kompisar ska nog ut och bättra på brännan;) närå men vi ska bada=)

l8ers!

Photosesh

Wiiie=) Idag får jag leka med nya blixten då jag ska ut på photosesh med The Farmers=)

Uppdaterar med ngn bild ikväll från ngn!

l8ers folk!

Vattenskidor=)

Ohh, kom nyss hem från en tur på sjön med skidorna. Fyfan vad skönt det är att bara åka av, alla problem ur världen och man skrattar inombords=) skjuuuuuuuuukt kul!
Tyvärr ville ingen polare följa med så jag åkte ensam, grymt jobbigt för benen att åka,åka och åka;P

Blev ingen photosesh idag för alla var trötta efter cityfesten. Men imon ville Henke ut och hojja så då hänkar jag nog på honom, nä nu ska jag dra och se på Beck i sängen och chilla!;D

l8ers folk 

En bild så här på morgonen

image4

Jea, en bild på Henke när han gör 180 av över soptunnan, jag som fotat=)

Idag ska jag försöka dra mig ut och fota lite, i grå himmel=) Blev jävligt besviken idag när jag såg himlen då jag ville sticka och åka vattenskidor, kanske kommer ikväll =)

l8ers folk!

En dag

Blir första riktiga inlägget nu:P
Idag skulle jag åka vattenskidor men det var fet dimma på sjön så det bidde inte =/ Så då åkte jag hem och satt med syrrans kompisar på altanen och snackade skit. Det var väl roligt=) Nu sitter jag här ensam i mörkret och skriver.
Imon ska jag försöka dra med ngn på en photosesh så jag får leka med min nya blixt =) Nikon SB 600, jävligt nöjd med affären, kolla in www.scandinavianphoto.se sjukt sjyssta snubbar där som hjälper en, bra service och snabba leveranser =)


l8ers folk!

Första posten!

Aaa, skaffade en såndär blogg, kan väl vara roligt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0