Nu..

Håller alla mina läsare tummarna för att min far bokar och jag bokar biljetter till Stockholm på Söndag, isf åker kameran med och jag ska leka fotograf.

Hammarby-IFK Göteborg

HOPPAS HOPPAS!

Glöm inte läsa inlägget nedan=) Höhö

Nej..

Nu ska jag skärpa mig med den här dåliga uppdateringen. Var i skolan idag som fan, segt ochså, har en miljövecka på skolan tills imorgon sedan är vi lediga tors fre, sweet som fan. Imorgon ska vi direktsända så jag kommer vara med i TV, tror dock inte jag kommer synas något men men =P segt idag, trött, fick gå på stan, (Tack Anna&Emma....) träffade min kusin som ville prata med mig men jag var tvungen att sticka och om du läser det här Marie så sorry asså, haha. Men men, hon har en telefon, en blivande man som har en bil, sedan finns bussen, så det är ju inte omöjligt för henne att prata med mig om man säger så. Dessutom skulle hon prova bh:ar så jag var inte skittaggad att följa med.

Sedan kom vi tillbaka till skolan och Anna&Emma skulle göra en tabell men dem kunde ju knappt infoga en tabell i windows excel. Men men, brainface!! Sitter här nu och ser på youtube, nu ser jag när Hammarbyklacken sjunger lite underbara stämmor, en SJUK duktig kille hitta Gabriel med som han länka till mig

http://www.youtube.com/watch?v=8kSbJ61HgxI&feature=related

Han kommer definitivt bli något! haha, coolt som fan.

Ja, ikväll äre fotboll på tv, Man united-Barca, heja Man U, vinner dem Champions league vinner jag pengar, woho!
Snart ska jag nog äta mig en bit mat.

Men jag skriver nog lite ikväll, tjing tjong!

Inte skrivit

Nej det har jag inte, har inte orkat för det har inte hänt ett skit, bara suttit och spela dataspel och gått upp i vikt, inte vad jag behöver just nu jao =) Ja ni, finns inte skitmycket att säga, fotbollsdag idag

trelleborg-HAMMARBY kl 15. (Ja jag ska se)

GIF-aik kl 17. (ska halvkolla, HATA GNAGET)

Ja ni, ni undrar väl hur jag blev Hammarbyare? Det är såhär att min Pappas kompis som jag typ hade som förebild höll på Hammarby och det blev det ju självklart dem för mig med, sedan höll min sjukt bra barndomskompis Gabriel ochså på Bajen och då blev vi både Bajare, sedan i 4an var jag på mitt första derby, Hammarby-aik, aik vann tyvärr med 2-0 men det jag kommer ihåg bäst var efter matchen vid södra läktaren på Råsunda en kille som kom ut i bara grönvita färger och sjöng "Skit i tabellen för Bajen bäst ändå, ja Bajen bäst ändå" och det är såsant. Hammarby vinner inte mycket titlar men dem är bäst, även om dem inte ligger 1a i tabellen!

Så nu ska jag fråga pappa om vi ska köra lite bil och handla lite läsk (borde inte) till matchen och sätta mig. Trelleborg borde vi vinna mot!

Barnet på bilden jag jämt lägger upp är mitt kära kusinbarn Knut som är bäst, egentligen är hans fulla namn Knut-William, stenhårt namn enligt mig! . Hans farsa är en råtta (aik:are) och Knut måste bli riktigt uppfostrad och bli en av av alla Bajenfans han med. Så jag ska lära han vilket lag som är det rätta och vilket lag som är fel. Det är på god väg iaf!

image381

image382

Foto: Petter Lindqvist

Osså tar vi tre poäng!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅH HAMMARBY!

UNP i Åre

Mina vänner i unnamedproductions http://unnamedproductions.blogspot.com är i Åre och dricker öl och har roligt. Jag är sjuk men dem har en dator med sig och får mig på bra humör, hahaha vilka jävla idioter

image379
image380

Haha jävla sköningar, skön frilla ¨på staffan och AE, skulle vilja vara med haha.

HAr blivit riktigt skäggig och fin nu =) Kanske ska sparat annars åker det imorgon =P



Sjuk

Japp, har gått och blivit sjuk nu, fan va tråkigt. Satt i skolan med snyggPontus och jobbade lite på hemsidan. Vart ganska bra men jag hade ont i huvudet från 2andra lektion så jag orkade inte gå på sista som är Bild. Osså när jag kommer hem går jag upp till sängen och lägger mig och tar febern, visar 38.8 och jag somnar direkt. Drömde skitläskigt som man gör när man är sjuk! Så nu mår jag lite bättre, tog lite alvedon nu men jag är inte 100%tig. Får se om jag går till skolan imorgon eller stannar hemma. Har rätt mycket grejjer som ska vara klart imorgon så får se om jag sticker dit och gör dem men jag vet inte. Nu ska jag se på GAIS-Gefle med farsan, sedan är det Apgården-Ajkåt, hejja inget, OAVGJORT for the win.

Igår vare Bajen-Ellos men det blev 0-0, ganska dålig match men Bajen hade ett innerribbskott som kunde gett dem 1-0 men inte så. Så  nu ligger vi 4a men det är matcher ikväll så får se om vi stannar kvar där. Aja, nu ska jag dra mig vidare. Tjing

image370

Liten bild iaf =)

Hejs!

Skor och text

Först och främst, FRÄCSHT läsarantal igår, me so happy, fortsätt så, mycket roligare då! men nu, mina damer och herrar, jag presenterar................ ETT BLOGGINLÄGG!

JA! Fick hem mina nya skor nyss, fresh var dem och jag är jädrans nöjd min kära läsare. Åkte till OKQ8 och ser att min tjej INTE står i kassan utan det är skägg Andrej som jag kallar honom, han är med trevlig. Fick ett paket och åkte hem, rev och slet och Einar kom fram och dokumenterade hela historien så tacka Einar för det ni ska få se.

 Paket..

 Som innehöll en Cali-bag och ett par skor =)

 Och ett klistermärke till P.I.M.P master Simon =)

 Me happy och nöjd, pissar på Adidas Gazelle! HAH! =)

Skolan då? Jo den rullar på fint, byggde liten fotohemsida idag som blev klar, ska finslipa den fula designen jag har haha! Jag och Pontus stannade kvar och jobbade med våra, hans var med P.I.M.P men han är mer töntigt med men gillar han ändå. Puss puss Pontus =) Kommer länka sedan när den är publicerad, blir crazy!

Men nu ni, 23 minuter kvar, sen så, HAMMARBY-Elfsborg ikväll! Hemma på Söder, kom igen nu det här vinner vi bajen! Kommer uppdatera i halvtid och efter matchen! Happy eller inte? Happy hoppas vi på! Grymt fint väder men Sulan och Lolo är skadade vilket är tråkigt men vi tar dem endå nu! ÅÅH HEJA BAJEN! HEJA HEJA HEJA HEJA HAMMARBY!

Nu ska jag iväg och ladda, hörs sedan!

image377

Foto: Petter Lindqvist

KOM IGEN NU BAJEN!

Bilder och text

Här kommer lite bilder från gårdagens bravader med Petter och Daniel, vart helt okej och snart kommer en videoblog med =) Blir väldigt bra tycker jag =)

 Tm8 filmar ;)

 Filmar igen =)

 Petter hoppar nu

 Sedan softa vi

Lite bilder det, videoblog kommer när Daniel orkat redigera men känner jag han rätt kommer den nog ikväll, nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog sticka ut och springa i superfina vädret, 16 + och strålande sol, mums on det asså! Var chill i skolan idag, gjorde inte speciellt mycket men var sjukt trött för jag kolla på klockan sista gången kl 10 över 1, hade så jävla ont i lilltån att jag inte kunde sofa! =)

Aja, skriver mer sedan eller ikväll!

Tjing! =)

Massa bilder folks!

Ja folket, nu är vi inne i en ny skolvecka med fiiiiint somrigt väder, blir så glad, nästan så det känns som man är kär, hur vet jag de då?;) Jo man hade ju en liten crush i höstas men blev ganska dissad mohaha. Nej, nog slutsnackat om sånt trams, är ju en man trots allt med min fina pojkvän Einar som jag var ute och gick med igår. Petter följde med och blev fotad av Einar som har blivit mycket duktig. Här får ni massa bilder från igår!

 Grillpremiären med farsan =)

 Petter och Einar har ett bra samarbete, känner mig lite utanför ibland

 Igen

 Petter tittar ut och jag står i bakgrunden

 Igen men från annan vinkel

Sedan var jag ute och fota med Pontus och Christoffer van kuijl men det blev inga roliga bilder men laddar dem ändå för lite utfyllnad ;)

 Coffe stilar

 Igen

 Einar hittade sina egna motiv den dagen

Hade faktist inte mycket mer att bjuda på. Ska ut om 33 minuter med Daniel och Petter och fota och då blir det Videoblog nr #5 ! =) Väldigt roligt. Mycket att se fram emot med videoblog och grejjor.

Men nu ni, en MYCKET dyster sak hände igår, vill att alla som läser det här tar en tyst minut och tänker över vad som har hänt denna sorliga dag. Igår kl 16.53 tar Kalmar-Hammarby slut och Bajen åker hem med 1-0 i baken, vi fick 3 skador ett rött kort och ett mål i 93 minuten, detta är en sorglig händelse och alla ska ägna en tanke åt vårat HAMMARBY! På Torsdag tar vi Elfsborg hemma på Söder. En än gång var Poppen SJUKT bra imålet men det räckte inte.

Hejdå hörs ikväll!;D




Dagen Söndag

Dagen Söndagen är här och  jag har varit ute och fota hela dagen, först fota jag cykel med Pontus Henke och Coffe. Sedan på kvällningen drpg jag ut med Petter, mitt internet laggar som fan så jag får sitta på pappas och kan inte lägga in bilder men imorgon kommer allting med feta bilder =) Något att se fram emot ;)

Så hare bra så hörs vi imorgon ;D!

Trökdag

Ja bara en trökdag och inget att skriva om. Imorgon är det fotboll, fyfan vad nääjz, beställa skor och se på fotboll (Kalmar-BAJEN!) och dricka LÄSK =) Vi grillade idag och det var skitgott. Fotade lite och kommer bilder imorgon. Imorgon ska jag tigga till mig lite bilkörning från farsan efter fotbollen för han ska spela golf med, kul =)

 Nej nu ska jag gå och lägga mig från denna slappardag, sleep tight and make the night right, haha, vilken jävla poet jag är.

Puspusss

Hahaha

Hahaha, hitta en sjukt roligt grejj på youtube


Haha, funkar youtube-länk-direkt?=P
annars länken här:

http://www.youtube.com/watch?v=angJGfCSuUI&eurl

HAHAHA

Update

Japp, tänkte skriva ett litet inlägg igår m

en det fanns inget och skriva om efter som jag Simon och Petter bara satt och gjorde ingenting, rätt skönt egentligen men jag tycker alltid det är roligare att rör på sig än att sitta still =)
Aja, på kvällen åkte jag till Elov, kom hem vid 12-12.30 någonstans. Roligt att träffa lite folk.

Idag får jag se vad som händer, skulle ut och cykla med Henke, Coffe, Simon och Pontus men vädret är inte så fint vi trodde det skulle bli men får se vad som händer asså =) 

Ska duscha nu och göra lite frukost, skriver mycket mer idag! =)

Ajkååt vann sin match igår =/

image360

Sommar! =)

Morgon

Haha, blivit en riktigt bloggare nu med morgoninlägg haha. Aja, ska till skolan, mattetest. Segt men hoppas det går bra, sedan skriva lite på ett projekt jag inte börjar på (Y). Sen äre typ ingenting mer vilket är soft. Vädret är underbart idag och jag ska hänga med Simon S. Blir nog soft. Kommer bilder ikväll sen från dagen med!

image335

Hoppas ajkåt torskar ikväll! =)

JAAA! VINST!:D

FYFAN VAD SKÖNT!!! Kristoffer "poppen" Björklund, ojojoj, idag var det landslagsklass på våran målis! ÄCKLIGT bra var han idag. Går in och DOMINERAR, räddar straff, friläge, 20 hörnor om inte mer. HELT SJUKT! Ojoj vilken match, sista halvlek tror jag Bajen hade 3 anfall eller något. Helsinborg hade sådana sjuka chanser men fick inte in den och det var OTROLIGT skönt. Ja, jag var så svettig och nervös hela andra halvlek men Poppen gör en otroligt bra match..

SKÖNT!

image347

Nu ska jag lyssna lite fin musik, ta en macka och NJUTA! TACK Bajen!;D

Halvtid

2-1 nu i halvtid, fint 1-0 mål sedan sjuuukt fint 2-0 mål med. Tyvärr får Helsingborg in ett 2-1 mål men hoppas verkligen att Bajen håller i det här nu,  hålla fokus och inte spela långbollar och gå för ett 3-1 mål. Vore underbart. Nu ska jag damnsuga rummet och så. Men vi hörs efter matchen!

image348

Nu jäklar Knut!

MATCH!

12 min till avspark! Nu smäller det, Bajen-Helsinborg.

Nu måste dem gå ut och vara med från START, KOM IGEN NU BAJEN!

image346

Foto: Petter Lindqvist

HEJA BAJEN!

Chill!

Ja, nu är våren här, ska beställa en vårjacka snart tillochmed =) Är väl ca 7 +grader, inte så varmt MEN det är STRÅLANDE sol, inte ett moln så långt ögat kan nå. Helt sjukt chill, sen när man lyssnar på lite glad musik blir man ännu gladare och man bara njuter, av att leva =) Helt sinnessjukt skön dag idag. Natinoellt prov som jag skrev om tidigare idag, sedan matte sedan hem =) Ringde Daniel och vi gick ut och chillade, Einar följde med, ni som missat är det min kamera. 









Sinnesjuk soft dag det där, fick nya transtition nu så ska sätta mig i uterummet och dricka kaffe, läsa tidning och sola lite.



JUSTE!;D Kom på en sak som gör deagen bättre, ikväll smäller det HAMMARBY-Helsingborg, WOHO!!! Tv klockan sju =) Ni får updates KANSKE innan, men helt säkert i halvtid och efter matchen, men nu ska jag gå.. 

Puss puss 

HÅHÅ

HAHA, har nyss haft nationellt prov i Engelska och det gick sjukt bra! Sitter och HaxXxar med Pontus i datasalen och ser på fula människor Pontus hittar, trevlig prick detdär.

Har en lektion till idag, Matte, seegt men men. Går väl snabbt, börjar den om en timme satt.

Kul och läsarantalet var högt igår, fortsätt så,  ska lägga upp bilder när jag kommer hem från igår hehe, TJING

En dag

FAN! Shit vad allt är segt. Kan inte ens skriva inlägg längre. Skulle publicera ett men skiten hängde sig och allt var borta. Så suuuurt, ska försöka skriva om allt.

Ja, idag har jag varit med Petter och hans bror, vi stekte runt i Hemlingby haha och skulle fota men det blev inge lyckat så jag och Petter gled hem till mig där vi börja slåss och sedan åkte han hem men då när han cykla genom skogen földje jag med han och sprang cirka 3 km, pluspoäng, ja tack =)

Sitter vid datorn nu och ska grejja PS cs3, behövs till bildredigeringen jao, har min snälla granne Jonas som är KUNGEN på datorer och sådant. Själv kan jag iaf tanka filmer och sånt, men installera kan ju ta sig i röven. =P Hitta en sweet låt på internet här jao: CHECK it

http://www.youtube.com/watch?v=M7AVLpKYLbQ

Väldigt poppig och glädjande. =)

Aja, nu ska jag ta en dusch, chilla lite, se på fotboll och dricka youghurt och käka äpple.

PEACE!

Ajuste, glöm inte inlägget nedan med lite bilder, ni läsare har höjt er men ni måste läsa mer, tipsa era kompisar med, haha =P Roligare och skriva om fler läser =)

Bilder

Ja nu kommer det lite bilder här, varning, inge feta grejjer.







 



Sådär, det var dem. Vad tyxXx? 
ska nog hitta på något mer nu, ska ut iaf,
Jättbätte fint väder ute, supersomrigt, strålande sol och inte
ett enda moln, thats how we like it.

MEN NU!
VAD HAR HÄNT?! 0 läsare?!, eller visst har jag läsare men resultatet är skitdåligt.
Vad vill ni läsa om? Ha mer om? Alltid roligare när folk läser det man skriver, skriver ju mer om ni läser mer.
Tyck till!

Aja,

Tjing =)

JEAP

Var ut och fota lite skit igår =). Typ fåglar, bilar, barnvagnar, haha, laddar upp bilderna igår som jag fotade. Ska redigera dem när jag kommer hem, slutar tre och kommer väl hem vid 4 eller något =)

Tjing!

Ny blogg att läsa!

Jepp, har hittat en ny blogg att läsa, eller ja, läsa är ju lite överdrivet eftersom det mest är bilder/filmklipp/drinktips och vidare, värt att checka som fan och kolla lite roligt som händer! =)

http://veckans-veckans.blogspot.com/

Där har ni den! Nu ska jag gå ut och fota, dock vet jag inte alls vad, någon som har något tips?
Skriv ner lite tips, vore kul, jag har ingen inspiration!

Peace

Home

Jeap, hemma, soft. Men våra äckeltelefoner hemma vill man ju döda. Usch vad sur jag blir, man kan inte ringa för man lär trycka sönder fingrarna om man ska trycka på luren. Och när man tryckt på luren så dör telefonen om man trycker på en siffra. Så frustrerande.

Idag vare slappt i skolan. Hjälpte Jonas i B med hans slutprojekt och spelade skådespel mot Malin och hon var inte skitduktigt =). Skulle hon prata till mig lärde jag blunda eller kolla bort för det blev "pinsamt". Sen var hon sjukt seg att sätta sina repliker.

Ska gå ut och fota nu, inte en jävla aning på vad men det visar sig, kommer bilder sen iaf =) Tjing!

Postar en liten bild, alltid roligare då

image349

Bild från i vintras, Johan visar hur hoppen ska tas!

1-1 men inte nöjd

Ack så nära nya 3 poäng, i 92 minuten river sulan ner Bojan i straffområdet och han sätter den. Fan så synd, 1a halvlek var Aik:s men 2a lekte Bajen med råttorna. Aja, Shaaban stog inte ikväll men Kristoffer Björklund var grym imålet =) På olles var det härligt. Dock var det ganska tomt mot slutet, och juste, i 72 matchminuten börjar Aikfansen kasta in papper och mynt på lolo vid en hörna och domaren funderar på att bryta matchen men återupptas. Har hänt för många gånger på Söder och då till fördel för motståndarlaget i Bajen får 0-3 i röven på "walkover". Då tycker jag det är bättre att spela vidare, ska man vinna ska det vara ärligt, inge fusk. Aja, slut för mig,

Nu ska jag sova som Törnrosa min vänner, pusspuss

image348

Nästa gång tar vi dem Knut =)!!!

Nu sticker jag!

Ja, nu jävlar ska jag iväg, mot o'learys, fyfan vad nervös jag är, ååh. Men jag fattar inte varför heller, helt sjukt egentligen.

På dagen idag spelade jag fotboll med Micke. Hehe, var ganske roligt men fan så skitigt man blev, jävla geggplan haha. Aja, skriver när jag kommer hem, deppad eller glad, who knows?

Denna bilden ger tur,

image347

Kom igen nu Bajen förfan!

KROSSA GNAGET!

Morgon

Japp, tog mig en riktig skön sovmorgon nu =), till kl 9, var riktigt skönt att få sova ut lite, ska ut och spurta lite snart =) Igår kom min kusin över med sitt barn och kille och hälsade på , trevligt trevligt, vi planerade lite saker till deras bröllop =) Och att pappa och hennes kille Kalle (han är råtta, usch) ska åka ner till tysklan sista april och köpa öl, sprit, vin och lite stuff, haha, kommer lätt fota dem när dem kommer hem med släpvagnen med allt, =) Plockade fram Einar som jag har döpt min lilla barn till (Kameran) och kände lite på honom,





Sist, men inte minst;D

image344

Så vackert mina läsare, så vackert, grabben ÄR mycket uppfostrad, trogen Hammarbyare kommer han bli. Kalle kommer ju få en fin bröllopspresent av mig iaf ;)

Är ju ledig idag vilket är underbart! Sedan ikväll äre Hammarby-Aik, ska tillbringa kvällen på O'learys, men skriver mer innan jag åker dit, på dagen ska jag nog vara med Micke =)

Tjing =)

Kläppen,

Ja, tänkte skriva mitt inlägg om Kläppen,

Vi vaknar kl. 4 på lördagen och beger oss tugnt upp ur våra varma sängar, det tar emot ordenligt. Men när vi väl har packat allt, ätit, borstat tändera och sådant tjafs går vi ut mot bilen där Daniels pappa och mamma sitter redo att åka iväg mot fjällen. Så när vi kommer till Kungsgården plockar vi upp en pojke som heter Daniel Swanbeck. Vi kollar ut genom bilen och över hela Kungsgården lyser det rosa orangt från himlem och vi börjar tänka i banonorna att det blir en kanondag trots väderprognosen +1 och regn. När vi åkt til hofors tröttnat vi på att prata tricks så vi skriver lite sms från min mobil och väcker roligt folk. Petter får ett telefonsamtal och blir väcket i Åre. En halvtimme senare ringer han upp och vill prata då han inte kunde sova efter våran väckning. Ja det var lite roligt iallafall. Sedan ca: 7-8 mil efter Mora händer en grejj. vi ser ca 15 ripor sitter på vägen och en Cheverolet familjebil kör just om på en raksträcka och gasar fullt mot dessa fåglar. Vi sitter helt tyst i bilen och Daniels pappa bromsar in hårt ca 30 meter framför fåglarna, det gör inte bilen framför och dundrar HÅRT in i en av riporna som klyvs på mitten och 1000 fjädrar ligger på vägen och en halvdöd fågel på sidan om som krampar. Vi pratar att det är en jävla idiot som körde ett tag men sedan somnar Daniel och Daniel, jag sitter i mitten och känner att min stjärt börjar krampa, vänstra skinkan, blir väldigt orolig och rör mig mcyket så Swanbeck vaknar ungefär 1 mil innan Sälen. Då hade jag någon och prata med, men nu har snön kommit ordenligt och går från regn/snö/regn/snöväldigt länge. När vi anländer till Kläppen öser regnet ner och alla blir smått otaggade. Vi anmäler oss, klär på oss och går ut i backen. När kvalet ska börja öser regnet fortfarande ner och min kamera ligger kvar i väskan som den faktist gjorde hela dagen, alltså jag fotade inget. Väldigt dumt, för jag hade inga skidor med mig, så jag stog en hel dag och kollade på skidkullar med flygande varelser, och fan vad jag ångrade mig för åkt var man 1000% taggad på. Men men, det går inte bra för Daniel som krashar och härjar, Swanbeck sätter sina cork9or och sw 9or väldigt fint. Han går vidare till finalen till finalen så att säga, och i andra åket ska han ladda bajset på en sw 10, tar i för mycket och överroterar till en sw 12 och landar på rygg. Han blir liggande ett bra tag och får väldigt ont i ryggen, efter 2 åk till i pisten känner han av detta ordenligt och tror han har spräckt mjälten som han gjorde förr och fick denna smärta igen. Det är snabbt ner till sjukstugan där en ambulans kör honom till Sälens sjukmottagning där dem pillar lite på honom och sedan kör honom till Mora lassarett förr observation. Vi åker mot Mora och lämnar en väska till Swanbeck som har ringt sin mamma och hon är påväg till Mora. Då åker Daniels familj och jag till Moraklockan och äter. Hamburgertallrik står på menyn och smakar helt okej men är dyr. Sedan i bilen hem lyssnar jag på ett radioprogram om Geiier

Fiasko!

Kläppen = FIASKO,

Ja, det var riktigt skitigt,

Allt får ni höra imorgon! nu ska jag sova, är jättetrött,

Daniel åkte ambulans hem från Sälen till Mora, intressant? JA!

Imorgon kommer sanningen

Hos Daniel

Nu är jag hos Daniel min gode vän, har vallt skidor, skrivit blogg, http://tm8.blogg.se, taggar kläppen och ska ut och fota nu, lite skateboard, blir fint mina vänner.

Imorgon kväll kan ni vänta er en FET update, videoblog, bilder, intervjuer, bilsnack, MASSA sådant, bästa inlägget på länge blir det, men nu ska vi ut i verkliga världen, pusspuss

Sådär ja!

Nu är ju besöksantalet riktigt fint! Det är bra, fortsätt så mina kära läsare. HÅHÅ,
Vaknade 7, tog en halvtimmes sovmorgon för busskortet har gått ut så pappa skjussar idag =) Riktigt soft, skoldag idag, sista sen ledig på måndag! MUMS! Tror vi har mattetest nu på morgonen men det går ju inte om Johanna inte är där, + att om hon är där ska jag tigga en genomgång trots allt, det går hon nog med på =) Brynäs klarade sig kvar i elitserien nu och då är hon glad!

Aja, ska sminka mig och parfymera mig och sticka iväg nu, tjing! =)

Torsk

Fyfan vad tungt, bara att gratulera Gais och alla Gaisare för bajen var inte bra idag, satan vad tungt, bollen ville verkligen inte hitta mål idag och försvarsspelet gick inge vidare och Shaaban darrade, nej, ladda derby på Måndag mot AIK. Ska tillbringa kvällen på O´learys med Stefan och äta mat och se på matchen!

Skärp er Bajen, man får kämpa för poäng!

Halvtid

Finns ett inlägg om dagen och helgen med lite bilder längre ner för er som missat

VAKNA Bajen!!! Första 25 ÄGER ju Gais och leder med 1-0, kunde lika gärna varit 2,3-0. Bajen har blivit bättre sista 20 min nu och fått lite chanser men Shaaban darrar och backlinjen spelar med potatissäckar på fötterna. Nu är det bara hoppas att vi får dit en boll sedan en till eller två. VINST är det enda rätta idag, så:

VAKNA BAJEN!
Viktigt match!!!

Tidigt

Ja, idag slutade jag sjukt tidigt, kl 11, var som en dröm att komma hem då, åkte till Maxi och köpte föda. Blev ost&skink schnitzel och två loka + en plopp, soft =)

 Så jävla gott

Gjorde ingenting vettigt, orkade inte gå ut och springa i SNÖN ?! som har kommit nu under dem två sista dygnen, ååååååh vad sur jag blir, då är ju vattenskidsäsong ännu längre bort..

 

Har inte hänt någonting speciellt under veckorna, matte test imorgon och våran riktigt lärare har inte gett oss en genomgång, måste vi ha, vi är helt sämst våran klass på matte, finns bara 4-5 st som är bra på ca 23-24 pers, det är så det ska vara har jag hört!



Ikväll är det fotboll! GAIS-Hammarby, borde bajen vinna men var inte så säker,

I helgen blir det Kläppen med Jönsson och Daniel Swanbeck. Kommer bli helt sick, är ju SM där uppe i jibbing, svenska mästerskapen alltså, vinnaren får 7000:- och en plats i en stor tävling i Sverige som heter "Stadium Winter Jam". Världens bästa åkare tävlar där, aja, ni får vänta er en FET update på Lördag/Söndag, beror på när vi kommer hem om jag har orken att sätta mig och redigera. Kommer GARANTERAT bli videoblog 5# där uppe, stay tuned on that my friends.

 Kläppen my friends,


Nu luktar det mat och jag ska gå och äta,´Skriver mer efter/under matchen,

Tjing!!! =)

Tyvärr måste jag hata lite,

Ja, människor får vara som jag vill men en person jag inte tål är Alexandra Nilsson ni som är kissie fans borde nog inte läsa det här men om ni gör det så bryr jag mig inte för jag står för vad jag säger. http://kissie.blogg.se, Hon tror sig veta allt och det hon gör är rätt. MEN, hon har sina "Videoinlägg", för många inlägg sedan sa hon "Jag är emot fett, helldre ett kilo för mycket än för lite, men nyss åt jag en lussebulle och ska äta pepparkakor snart", liksom?! Sedan för något videoinlägg sedan när hon säger: "Ja ni ser ju hur spiknykter jag ser ut att vara?! Haha aja, bjussar på den hörrni!" och i filmen filmar dem några snubbar och sedan säger hon , "jag har hört att man får filma och fota andra" och mumlar vidare, hon komenterar "Nope, det är hur lagligt som helst att filma/ fota en annan männsika." och sedan på kvällen hände tydligen något och nu säger hon att hon inte vill bli filmad osv. och att man inte får filma andra ? jag menar, hör hon vad hon säger?!. Är tjejen bara blåst eller ändrar hon åsikter jävligt ofta? njä, jag gillar henne inte!

Bil

Gick bra och köra igår, pappa kände knappt växlingarna, det är sweetness det, sitter i skolan på datakunskap, suger ju rätt hårt, precis som vädret. Men ska gå ut och fota lite tråkiga bilder eller något annat, höhö, hörs sen!

image337



Inne

Kom in för en stund sen, var ute och sprang lite, helt sickatt jag tog mig ut i 2 grader värme och regn. Kom på lite fotoideer i spåret. Kan bli galet i sommar =P

Aja, ska ut och köra lite bil snart med far, hehe=) Väldigt kort inlägg såg jag, får kompensera med någon bild

image336

Favorit i repris =)

Bilder

Har tråkigt i skolan men stefan och viktor underhåller mig;D

image333

Gangsta

image334

AIK torska;D

image335

Som sagt:D





JAAAAAAAAA! ;D

Matchen är slut och mina stämband likaså ;D'
FAN VAD SKÖNT! 5-3, fan så viktigt, och ett FETT + var att aik fick stryk av Elfsborg. GULD dag, ååååååh, det här kommer jag leva på länge!

  Jävligt laddad och taggad ;D

 Man blir tårögd, tårögd

 JAAAAAAAAAAAAAA

 Käkade lite Djurgårdsmat i halvtid¨

 Haris sätter spiken i kistan med ett fint skott

 JAAAAAAAA!

Finns ytterligare två inlägg ner och läsa! I'm back at fresh updates!

Nu ska jag njuuuuuuuuta,

PUSSSSSSSSSSSSSSSS!!!

2-2 halvtid

Halvtids uppdatering, finns ett inlägg nedan och läsa som är två timmar gammalt.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, vilket jävla nervrak, först 1-0 bajen, sedan 1-1 gif sundsvall på hammarbymissförstånd i försvaret, sedan 1-2 på en skott från HALVA PLANEN?! TABBAR av Shaaban, sedan 2 min innan halvtid sätter ERKAN ZENGIN 2-2!!!! Så oerhört viktigt. HÅLL I NU BAJEN!!!!

Back to SOFFA!
Skriver efter matchen,

UPDATE!

Update nu från allt möjligt till ingenting,

Igår vart det en heldag med fotboll med Micket, först spelade jag och han på fotbollsplan 200 meter härifrån, Det är sjukt kul faktist. Sedan åkte vi hem till mig och såg på Gefle IF-Norrköping, haha helt sjukt att jag tippa 2-0 Johan Oremo båda målen. Men den viktiga matchen är ikväll! Hammarby - Gif Sundsvall, HEMMAPREMIÄR, blir sjukt kul, jag kommer sitta bänkad i soffan, men vid tio i 7 ska jag ringa Anton, en kille i sthlm som är på matchen och ska lyssna trycket, han är med i tåget från Medborgarplatsen till Söderstadion, uppskattat att 8000 pers kommer gå med och sjunga, kanske ringer nu för att höra.

Idag i skolan gjorde vi inte så värst mycket. Jag och Stefan hade nationellt prov i Engelska, gick faktist bra tyckte både jag och Stefan plus en helt okänd lärare som skratta åt oss då vi börja diskutera Råttorna (aik) och kunglaget HAMMARBY! Haha det var roligt iaf, sedan åkte jag hem med 3an och fick gå förbi stigen där en kvinna har dött vid skogen i Hemlingby. Tycker det faktist är jätteläskigt att det har legat ett lik i skogen där jag cyklar nästan varje dag och man inte har tänkt på det. USH, när jag och Micke cykla till Maxi igår stog det (troligen) ett par anhöriga och tände ljus och la blommor. Många barn och några vuxna. Tyckte det var riktigt hemskt att cykla förbi då och kollade inte så mycket för att försöka visa respekt.

Aja, Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ska jag ringa Anton och LADDA bajset som in i helvete! Vinner dem inte idag går jag inte ut från huset på en vecka!

image326

Foto: Petter Lindqvist

http://www.petterlindqvist.se/

Vaknat

Jag är nog sjuk, jag vaknade tio över 11, det är crazyness enligt mig. Sjukt skönt var det, brukar ju sova till 8 men inte dag;D Nej nu var det andra bullar. Jaja, var med Micke igår och spelade fotboll =) Fan, vissa av målvaktsskillsen satt ju i, var bra enligt mig själv och Micke. Idag är det nog chill, Micke kanske kommer hit och ser på fotboll senare, det blir sweetness.

Skriver ikväll vad som hände under dagen =)

Tjing!

JUSTE! Hbyskiteam har släppt sin trailer

http://www.vimeo.com/863659

Enjoy!

Bilder från igår

Tja, tänkte slänga upp bilderna från igår nu =)

 Simon strechtar

 Profile bild på Simon

 Sedan bar det av på lite trixxxs

 Lite till

 Ännu mer men här av Christoffer

Sådär, var väl det mest.
Ikväll ska jag vara med Micke, får se vad som bjuds på, skriver kanske ikväll, Tjing! =)

Videoblog #4

Japp! Blir lite Videoblog såhär på morgonen från när Daniel var i Kungsberget med sin kompis Oskar, tyvärr satt jag i skolan hade väldigt tråkigt medans dem fick steka i kyngen.
Som sagt, Videoblog #4 

http://www.vimeo.com/859978

Enjoy!

Om någon timme kommer updaten från igår då vi cyklade, var med Daniel på kvällen igår och
 gjorde andr a saker =)
.

Hemma

Kom nyss hem från en inte alltför jobbig skoldag, 3 lektioner och ett maxmål, haha, var väl inte så sweet men gott iaf, måste börja träna riktigt seriöst nu! Aja, Nu sitter jag och lyssnar på Johnny Cash, han är ju faktist väldigt skön, härliga texter och skön melodier, ladda hem 5 album inatt så ska lysnna igenom allt nu =) Just nu äre Solitary Man on, väldigt sweet. Sitter och kollar på lite skor på cybervärlden, tror det blir ett par Vans och ett par Nike SB typ, Fresh. Då får jag åka till OK och träffa min tjej =).

Ska snart ut och cykla med Pontus, Henrik, Simon och Christoffer. Kan bli riktigt sweet. Skriver och uppdaterar ikväll med en massa bilder och text=) Något att se fram emot!

Sedan 19.00 SMÄLLER det! HEMMAPREMIÄR på söderstadion! HAMMARBY- Gif sundsvall, HEJA HEJA HEJA BAJEN! Skulle vara riktigt skönt om dem vinner, dem är ju sjukt starka på hemmaplan! Sedan har vi våran 12:e spelare, Bajen Ultras! Dem kommer sjunga härliga sånger som går ut genom tv:n in i min öron och ut genom min mun i höga stämmor!

Aja, hörs ikväll! Tjing =)

WOHO!

Sådär, nu har jag haft mycket besökare några dagar i rad! Det är perfekt och roligt, mycket roligare att skriva då med. Ikväll skulle jag sett på Superbad på datorn men orkade inte så jag åkte ut med pappa och övningsköra, inte superskillad men snart så får Gävle uppleva en fartdåre men en grön skylt i bakgrund där det står övnigskör, mohaha,

Nu har jag uppdaterat mitt Itunes med lite skön musik, just nu spelas John Lennon-Imagine, fin låt som man verkligen bara kan sitta och lyssna på.

Skorna kommer jag skicka tillbaka då jag tycker 700:- är för dyrt för dem där, kommer köpa ett par beg. Nike SB och ett par nya fresha Vans, sen får det räcka. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Linas kvällsbok 2 och avsluta Fredagen imorgon med cykling och fotografier med Pontus, Coffe, Henke och Sko-simon, så imorgon får ni bild update från dagen med cykelbilder, flum och pose kort såklart.

Klart slut roger ut, postar en liten bild på något med,
image319

Favorit i repris!



Hemkommen

Hemkommen från en jobbig skoldag med 2½ lektioner, är trött på allt som har och göra med skolan. Men men, imorse när jag skulle gå till bussen och hade kommit halvvägs skulle jag känna i jackanfickan efter busskortet men det låg inte där, och till min stora förvåning sa jag till mig själv: jahapp. Sedan gick jag och pumpa cykeln med luft och cyklade, det var riktigt skönt och cykla till skolan igen till min stora förvåning . Jag började tänka när jag cyklade, på vad sjukt med onödiga avgaser man släpper ut, det var inte ens jobbigt att cykla imorse, bara skönt. Vi svenskar är så lata.

Jaja, fick ju hem skor igår och mamma tyckte dem inte var nå snygg så nu vet jag inte om jag ska sälja dem elle¨r använda dem, jag tycker dem var helt okej men kanske lite dyra. Postar en bild, vad tycker ni?!

 Nå, Vad tycks? skriv i kommentarsfältet =)

Och igår såg jag på fotboll, Arsenal-Liverpool, skulle ju hålla på Liverpool men Arsenal fick mig att fatta tycke för dem, så jag skrek JA! när dem satte 1-0 men NEJ när Liverpool 3 minuter senare kvitterar till 1-1. Jaja, matchen blir spännande och fin, Arsenal SKA ha en straff, helt solklar, Stevie Wonder hade till och med blåst straff men den hollhändske huvuddomaren var tydligen VÄLDIGT extremt synskadad då han stod 5 meter ifrån och gjorde ingenting. Sedan sköt Fabregas ett skott mot mål som Bendtner räddar på mållinjen, Bendtner och Fabregas är lagkamrater satt man kan säga att Bendtner förstörde lite,  Jag avnjöt en Mannafrutti och min systers kladdkaka och en loka till matchen

 Underbara kladdkakan

 Mannafrutti =)

Juste, fick en bild av Adde igår på en sekvens jag fota som han hade klippt ihop,

image318

Vad tycks?  =) Både om Skorna och bilden =)

Skriver en rad ikväll med =)

Skor

Nu har jag fått mina andra par skor, ett par Adidas Gazelle ll, vart inte helnöjd men dem får duga iaf, ska nu spara till ett nytt kameraobjektiv, men när jag kom till posten såg jag att min tjej inte jobbade och vart ledsen, men jag går fram till kön som är ovanligtvis lång, så mitt framför mig i kön står hon och vänder sig om, hejjar lite glatt och jag hälsar trevligt tillbaka, hon frågar om jag ska handla eller hämta ut stash, svara lite sådär iskallt, nya skor påväg, hennes nästa mening i denna trevliga kökonversation blir: jasså, gud va trevligt, och jag svarar : mjaa =), sedan betalar hon mot sin kollega säger hejdå och sedan ett trevligt hejdå till mig som besvaras med Hejdå tillbaka, jag lämnar fram mitt kollinummer till kassörskan som undrar varför jag pratar med henne men hon säger inget, jag betalar, får mitt paket och glider därifrån med ett leende på läpparna. lite pics då:

 Paket ==) då blir Simon klad

 Skor, måste sluta shoppa, men då får jag inte träffa min tjej, får köpa tuggummin där =)

Sådär, skrivit lite nu, ska nu gå upp till Crib simon och avnjuta en bit kladdkaka (bild på denna underbara skapelse kommer) och en loka till Arsenal-Liverpool, Hejja liverpool så arsenal åker ut, Man u vann igår med 0-2 borta mot Roma så nu har dem ett bra övertag! Sjukt viktigt! Slagit vad med Stefan i min klass =).

Aja vi hörs ikväll i halvtid eller imorgon, Tjing =)
Kommentera mera, det är roligt =)

Hemma

Sådär nu är jag hemma från skolan och ska käka lite sen ska jag till posten och hämta lite shit, självklart kommer paket bilder som alltid. Soft dag i skolan, började 20 över 10, lunch ´11.20-13.40 sedan hade jag datakunskap och det sög rätt hårt. Så jag Viktor och Oskar kolla på lite fresah grejjer i cybervärlden.

När jag sitter vid datorn skickar min kusin Emil, http;//em0e.blogg.se två riktigt tunga låtar till mig som jag kommer spela ofta Bill Withers-Lean on me, ruggit skön och Johnny Cash-One. Två riktigt bra låtar som man kan verkligen slappa till och tänka bra till. Men nu ska jag äta och åka till posten! Hörs senare!

Tjing! =)

I'm back!

Skulle ju köra 5-6 inlägg per dag nu men så byter blogg.se "plattform" vilket sög rätt hårt så man kunde inte logga in på 2 dagar och då blev det inge skriva och sjukt vad jag har tappat läsare, det ska ju inte hända! Jaja får börja skriva mycket igen som när jag hade många läsare, upp i det antalet igen, annars äre ju inge kul och skriva om ingen läser, tänker att ni har skrivit en tidning och ingen köper den? Hur skulle ni känna er? Näjuste, så läs vidare=) Aja inte det här det här inlägget är dedikerat åt utan det är SOMMAREN 08. WOHO!

Idag när jag kom hem fick jag värsta sommarfeelingen, satte mig i uterummet som hade gått och blivit 25 grader varmt underdagen, satt och lyssnade på alla fina ting som bara lät och inte störde, läste min bok "Linas kvällsbok 2" och bara njöt, var ju helt underbart faktist, fick sommarrysningar, och om två helger om det är över +15 ska jag be pappa fixa båten och ta första vattenskidrudan! =) Kommer vara extremt kallt i vattnet men fyfan vad värt =)

Tog fram min pojkvän idag efter skolan och knäppte några skott på "vårtecken"








Sådär, var lite bilder från dagens "fotografering".

Igår däremot var fotboll och premiären, Ljungskile-HAMMARBY(!!!), såklart
vann bajen fast inte övertygande och Ljungskile hade nästan hela första halvlek.
Ikväll är det mer fotboll, Roma-Man United, Den måste man u vinna men Roma är i
sjukt bra form nu!

Men vilket jävla väder, blir nästan tårögd, hoppas jag får en ny blixt snart så jag kan fota sjuka solnedgångskvällar med lite actionsport bilder =)

Nu längtar jag efter den RIKTIGT sommaren, sommarlov, sola, bada, fota och åka vattenskidor,
Jaja, skriver kanske mer ikväll,

Hejdå från en sommarsugen Simon



RSS 2.0