nöd..

inlägg. Mitt internet funkar inte hemma så jag kan inte uppdatera. Jag är inte död

kom..

..hem från golfen nyss, gick inte så bra att spela idag. Haha, jadu, ni kanske man säger ändå? aja, suck.
Men men. Nu är det glömt och Henke kom nyss och det ryktas att vi ska koka pasta och steka något flottigt att hugga tänderna i, sedan blir det en mjukglass! =)

aja vi hörs, kan bjuda på en låtjävel



den é sweet, nu drar jag, hare sweet! =)

bilder..

..från idag då, var med Henke och han visa upp sin lön på 10 000! I CASH, hålla i 10 000 var fan mäktigt!



sweetness, vi tog lite poträtt-bilder,





ja, han är singel girls, jag med, höhö =)



vi drog ut med båten i blåsten!



me want me want, Princess 42, =)



inte sååååå top-notch

men det där var allt jag hade att bjuda på,
imorgon väntas en golfrunda på morgonen och sedan på förmiddagen/eftermiddagen är det en dag med Henke som ska spenderas, me like! Han ska bjuda på mjukglass, han känner mig den mannen,

men hörni allihopa, nu ska jag glida vidare här, vi hörs imorgon.
Dröm sött och om mig så ni kan skriva någon rolig kommentar. Puss =)

inlägg..


..kommer om 30 min, redigeras för fullt

nu..

..sitter man här och hör RixFm och E-type, fan allt låter likadant. Aja, idag bjuds det nog på bad och lite goda mackor och diverse saker, för att inte glömma glass!!! Som igår på Valbobadet, suck. Först har dem 30 grader i vattnet, då är det inte skönt. Sen ska man gå och köpa glass, då har dem INGEN glass?! Vafan asså,

Aja, skriver väl mer senare ikväll/eftermiddag,

hade ingen bild att bjuda på heller, sry girls

oavgjort..

..i Bajen matchen, helt OK resultat, 1a halvlek var öres, andra var vår. Jag och Far har börjat snacka återresa till Söderstadion för att se Bajen plocka 3poäng denna gång!

Aja, hade inte mycket att komma med idag, men kul att folk börjar droppa kommentarer titt som tätt, det uppmuntrar!
kan tipsa om en låtjävel på kvällen =)

 

Musik by Bob är ALDRIG fel på sommaren, uppskatta!


Hej..

..alla glada, och ledsna, kanske lite sura men vi får hoppas inte. Jag är glad, som alltid, det är jag när solen skiner och sommaren står och säger hej utanför, så sweet!

vart lite frågetecken runt golfbollarna, jag har inte köpt dem. Jag har hittat/fått. Sådeså, nu har vi löst den lilla biten!
 sitter här och dunkar "Vittring" med Magnus Uggla, han é bra cool han, det enda felet är att han är gårdare, asså, Djurgårdare, eller apa som man säger =) Och ikväll har Bajen match. Det är najs, då åker flaggan fram, halsduken på bajentröjjan på, sen är det bara hålla sig undan! Funderar på att beställa en liten grejj från e-shopen, en liten små-rolig grejj men det känns ändå onödigt. Aja, undra vad kvällen bjuder på då, kanske lite film? Kanske lite bada? Aja, den som lever får se, som jag brukar säga,

aja, vi hörs, Hejs=)



sry girls, its true


vaken..

..nu och ska hoppa in i duschen, hoppas jag inte halkar dock! Blir att hämta upp Joel för sedan en sväng till Valbobadet med massa människor. Blir säkert roligt, funderar om kameran ska åka med men är osäkert, får se hur det blir, aja vi hörs efter dagen!



joel gillar fint väder

efter..

..några hinkar på ranchen är jag slut och trött på golf. Imorgon blir bada på badstrand med trevligt folk! =)

exempel på att jag är knäpp,
som sagt var vi hos grannarna igår och käkade i massor, trevligt och väldigt gott. Eftersom Jakobs brorsa bor i Australien och har familj med Australienare så vart det endel engelska, jag var lite knackig märkte jag haha,
Janne (jakobs) pappa,
"Simon, do you want som more food,"
jag,
"No thank you, i´m starving,"  HAHA! Vart lite smått skrattande och jag kom på mig själv, aja=)

och sedan,

Jag gick hem tidigare för att få min skönhets-sömn och somnar. Vid halv 2 ringer far, och jag svarar;
"öhummun oh",
far;
"kom och öppna vi har inga nycklar," 

och smart som jag är stänger jag av telefonen och somnar, vaknar 30 sekunder senare och ringer far 3 ggr men han svara inte, so what tänkte jag och somna om, 1 minut senare bankar det och bultar i mamma och pappas rum och 10 sekunder senare öppnar far dörren till mitt rum och berättar att han klättra in genom fönstret, HAHA!

aja,

fick lite golfbollar som jag ska spara för dem e värdefulla för mig =)



Gävle Partiaffär, mitt sommarjobb och en kompis pappa gamla affär. Falck, pappas gamla jobb och han beställde sånadär bollar förr. Destination GOTLAND, ja, det är färge-bolaget som kör båtarna till Gotland och jag var jävligt kär i stora passargerar-båtar förr och älskade att åka båt, har faktist styrt MS/Tjhelvar på väg hem från Gotland, STOLT! Så den vill jag spara som minne! Kommer byggas på denna samling! Haha töntigt eller inte, DONT CARE!

och föresten akut-ändrar jag denna faktist fula och tråkiga design till en såndär blogg design, ja tyvärr, men detta problem ska lösas snabbt, orkar inte svart, det ger en tråkig klang och jag är ju faktist rolig!

aja, nu har jag skrivit klart, hörs imorgon, pöss =)

vaken..

.., ja, nu är jag vaken!
Sitter och lyssnar på RixFm och nu är det Amy Diamond, me like! Haha,
Såg att ni undrade om jag rökte, men gosh nej, har aldrigt provat rökt, vilket jag är sjukt stolt över! Solen skiner och det blir nog en lika dag som igår med värmen. Det gillas mycket starkt. Jakob kommer nog hit, men imorgon blir det ett riktigt bad iaf! Nu ska jag gå ner och sätta tänderna i en supergod macka sedan gå ut och lägga mig i solen!
Vi hörs allihopa,



Skönaste bröderna i stan!
föresten ska jag ge mig på designen, alldeles för mörk och tråkig,

haha..

..nej det är inte jag som röker! min moder,

bilder..

..från igår med nya objektivet, inte mycket att hänga i julgranen men hade inga roliga motiv.

















suck vad less jag blir, den bästa bilden funkar inte,

Aja, det var det, som sagt, inget speciellt. Men men,
Idag spelade jag Golf, det var alldeles för varmt så när jag kom hem var det raka vägen ner i poolen, sköööönt! Sen kom Jacke och Micke och gissa vad som hände, jag klev på en getingjävel idag igen!!!, fan va ont det gör, haha. Får ha skor nu hädanefter. Ikväll ska vi till grannara och äta middag, hemma hos Jakob, trevligt trevligt. Hans broder fran Austrailen är hemma med sin familj, aja, kanske hörs ikväll!

nu..

..åker jag och hämtar objektivet :)

idag..

..kommer objektivet, jippie! Ut och fota, in och fota och redigera, sweeet som fan! Kommer alltså massa bilder ikväll. Jakob och Clara var förb och förra gången klev han på en geting, idag var det jag, haha, jäkla pain asså! Aja, bilder ikväll
=) ska ut och steka ensam, puss



Alice får pryda detta inlägg, bild jag tog på henne förr!

morgon..

.låt så-här på morgonen,

 

den är jäkla gó asså,

nu ska jag fan ta en glass och lägga mig i solen med golfhandske på!
och ja, jag älskar glass!

glass..

.. är sweet,



som sagt,

fan..

..jävla skit, paketet kommer tydligen imorgon?! och jag har fått avin, suck

ni får inga bilder, kanske ändå, ska iväg och bada kanske, får se om jag orkar ta med mig kameran isf

"du..

..har paket att hämta", WIIIIIIIE! =) Det är nya objektivet,

snacka om bildfrossa ikväll eller på morgonen imorgon, SWEET!
'
uppdaterar sen=)
aja, vi hörs, =)

kom..

..hem från golfen nyss, gick helt ok men jag måste träna mitt psyke om jag ska spela den här sporten, blir alldeles för sur och grinig lätt men men, thats life. Någon som har tips? haha. Imorgon kanske jag ska ut med pappa och hans polare, lär gå upp halv 6 då men jag ska fan-i-mig ut och spela. Får se om jag orkar =), måste sänka mig.

Hum, satt och tänkte på nå innan jag började skriva jag skulle säga men nu är det gone, laddar upp en bild medans



juste, beställde det där nedrans objektivet med, så när det kommer blir det bilder som faen!

aja, vi hörs väl, tror inte det blir ett morgoninlägg imorgon, haha =)

inte..

..ensam hemma längre för nu kom Mor&Far, slipper man göra mat ensam längre, sweet. Så kom det ett paket med en Bajen nyckel-ring, ett par shorts och ingen tröjja, hehe. Juste, fick en till Hammarby-sak, den var sweetast av allt,
snacka om att mina tänder kommer glänsa, ja ni gissa rätt. EN TANDBORDSTE, haha, sjukt bra!



Kanske kommer bild på braxorna med, nu ska jag tjata på mamma om en spegel till mitt badrum, sedan fixade det lite. Aja, uppdaterar er allt som händer efter dagen, Tjing !

vaknade..

..nyss, o gud så skönt det var att sova, såg på halva (?!) Sex And The City filmen igår och, so far, so good. Tydligen skulle Therese upp och jobba och Hammar var trött så fine, en paus gick bra haha. Aja,

Solen skiner verkligen idag och jag hoppas på någon som vill hänga med ut och bada faktist, annars lägger jag mig på baksidan och steker för mig själv, fast jag är sugen på Golf, mina utslag igår var faktist sjukt bra =).

Vid ett-tiden kommer mamma och pappa hem, dem hade shoppat lite till mig, ett par shorts, scherp (stavning?!) , en tröjja tror jag och lite Bajen saker på derby-butiken. Så vid ett-tiden får ni se på dess fynd om jag är hemma d.v.s, blir roligt vad det blir, drömde att pappa köpte en JÄTTE-stor Bajen-tisha som det stog Bajen i nacken på och med Djurgårdsfärgerna, haha, får hoppas på något bättre en drömmen =)

Nu ska jag käka frukost. Vi hörs !



mums

bild..

..höhö



Kanongott

mat..

..åts på Mc-Donalds, fan det är inte gott asså, torra pomfritte och halvkassa burgare, aja. Satt mig vid datorn och bestämde mig för att spela en 9hålare med Jösson ikväll, hoppas det går bra =)

Har inte fotat nå idag heller, hum, kanske tar lite bilder ikväll och slänger upp på bloggen efter golfen.



Där är vandalen joar,

och kom ihåg!
"Livet är fullt av möjligheter",
 
Gissa citatet =)

getinstick..

..ja, som sagt. Jakob var här nyss med sin tjej Clara och bada lite. Sedan när jag hoppade i vattnet så klev Jakob på en geting med gadden in i tån så dem är inte kvar nu. Det börjas kurra i magen och skrika efter lunch, får se vad skåpet har att bjuda på idag. Känner för subway jag, men det är inge kul att äta ensam. Joar kanske är på på en fin lunch ute med mig? Haha.

Ja nu ska jag sticka iväg med Joar. Vi hörs alla, kanske Einar följer med? hum, det visar sig,

morgon..

..inlägg nu på morgonen, höhö. Nej, idag ska jag försöka ta mig ut på någon badstrand eller något. Igår satt jag hemma hela dagen. Fyfan vad tråkig jag va, idag MÅSTE jag ut och springa ochså.. suck, nu ska jag äta frukost, skriver senare! =) Hörs,



Ska man beställa det där nedrans objektivet idag?

snart..

..är det fotbollskväll på tv. Hammarbys Petter Andersson kommer dit och pratar, blir skojj att höra. Och med det så säger jag godnatt från Crib Simon, hörs imorgon! =)


mat..

..så här på kvällen när åskan och blixtrar verkligen DUNDRAR in, skitmysigt ;D Snart ska jag ta glass med och lägga mig under täcket och dra igång en film, mysigt? OJA!



En fin biff med potatisgratäng och vitvinssås satte farten på andedräkten, sweetness. Nu ska jag käka glass och glo på film, hare sweet, kanske hörs sen! =)

mat..

..äts det nu, mums,
 

konfunderad över kylen



ser dessa i frysen men bestämmer mig för att göra riktig mat,



mat för en karl!



hackar lite frukt och grönt och det blir..



en sinnesjukt god pastasallad med en liten melonskiva till!
jag kan utan mina päron jag, =) Måste nästan gå ut och springa, men nu spö-regnar det, suck, JÄVLAR, nu kom en fin oskknall, sweeeeeeeet

WOHÖW..

..vilken sjukt bra statstik jag hade nu, haha?! Vart kom de ifrån ? =) , säkert Matildas lilla länkning till mig, sweet haha!

Det jobbiga med att vara ensam hemma är maten, nu kurrar det i magen och jag är inte någon mästerkock. Kan ju inte leva på glass så nu ska jag ta fram köks-kniven och snitta till något snitsigt, men vad? Det får ni se efter lunchen =)



Även o jag vill kan jag inte leva på dessa jordgubbs-vanilj glassarna, nu, Simon bakar!

morgon..

..inlägg. Nu sitter jag här och dunkar "Alone" och sjunger för mig själv, sweet. Mor och far åkte till Stockholm idag för att vara där i 3 dagar så nu är man helt alone. Inte fel asså, strutta runt i kallingar hela dagarna och käka färdigrätter från findus och lite glass, laddade upp frysen igår så jag ska klara mig, har även fått lite cash. HÖHÖ,

Aja, vad händer idag då? Inte golf iaf, fyfan haha, har valka i tummen där man inte har någon handske. Aja, skönt som fan med sol idag iaf! =) Fast nu kanske min golfbränna försvinner, inte bra.



Sola!

skriver mer sen, hörs

bild..

..på den berömda mackan,



kvällens låt



Roxette, riktiga grejjer

inlägg..

såhär på kvällskvisten. Trevligt trevligt. Spelade som sagt Golf idag, men det är inget vi ska prata om. =) Gick inte så bra alltså, men har spelat tre dagar i rad nu, har golf-bränna, golfhandske-bränna och strumpbränna, HAHA! Riktigt stolt. =)



Sådär ja, solen skiner,

Bajen spela nyss =), vinst mot Örebro med 1-0, inget att skriva i historieböckerna, var kassa i andra halvlek, men som sagt, "Det svänger om Bajen", 

får se om jag skriver mer ikväll, tvek, annars väntar updates imorgon, Hörs 

låt..

..tips av Simon, fan va grym denna låt är, sjunger mina falska e och d-moll till denna högt som fan, SWEET!



sådär, glöm inte inlägget nedan, höhö =)

bra..

..runda spelad av mig idag, sweet! =) Sänkte mig med, det var skojj, men det skulle kunna gått mycket bättre, aja. När jag kom hem ställde jag mig och tvättade bollar jag fått av Alex och Pappa gjorde 2 mackor som in var att leka med, jävlar vad goda dem var! Hade knäppt några kort på dem om jag inte varit så jädrans hungrig, men men, =) Det kommer väl fler tillfällen, vet inte vad kvällen bjuder på ännu men jag är trött i benen, Kanske spelar på Gävle med pappa för dem har tid =) Eller kanske med Micke och Alex, funderar på att byta namn på bloggen till Golfbloggen, föresten har ju för första gången på 2-3 införskaffat mig en "Bondbränna" men min kallas "Golfbränna" mohaha.

Aja, har inte riktigt någonting att fota heller vilket är lite tråkigt, men men. Får försöka dra mig ut och bli insperad, dock är det sjukt svårt, haha. postar någon bild för att lätta upp stämning i Golfbloggen


ny..

..badad, höhö. Det är sweetness! Badade med Micke och nu åkte han hem, far åkte till Mc-Donalds för att köpa mat till mig, TACK!


sedan vid kvarti i 2 åker jag och Micke ut till golfen och möter upp Alex och Chrille för en 18hålare. Det blir nice! Skriver efter golfen, så vi hörs!




Micke dunkar golf,


golf..

..spelades idag med Alex och Chrille, det var sweet och gick bättre än förra rundan! =) Imorgon blir det med Alex, Chrille och Micke, hela tjocka gänget =) På Söndag kanske det ochså blir men med pappa, grannen och Tord, låter ganska kul men får se om jag orkar =) Undra vad som händer ikväll då, kanske drar ut en sväng, ingen aning,



döds-seriösa Henke, sitter och kollar lite på internet och funderar att beställa nytt objektiv,



ett sådant vah! =) Vore jäkligt roligt att ha, grymt poträtt objektiv och låga skärpedjup, fast jag har ett 35mm och ett 100mm, dem är ju dock analoga, svår nöt att knäcka det där,

vi får höras, l8ers!

bild..

..på ett objektiv,
 


Analoga objektiv är grejjer det, gillar skärpedjupen, glöm inte bilderna nedanför!

pics..

..som jag lovade,



så fint var det när jag vaknade igår, då tänkte jag "idag blir det bada" men en halvtimme senare var det helt grått och regnet vräkte ner, nu är det likadant med vädret, har en golftid men inget dilemma, dagens ilandsproblem?! kanske blir bada då..



sån där rolig grejj köpte pappa hem, så nu finns det inga flugor kvar i Hemlingby, det é sweet!



kom på att jag jämt knäpper kort på mig själv i spegeln, rätt gay jag vet, men men :)

pics..

..från idag,

nejdu, här gick det sakta, kom kommer imorgon på morgonkvisten, PROMISE!

tjena..

..mors, dagarna av sommarlovet sticker iväg och jag spelar mer golf än aldrig, det är sweet!

igår spelade jag golf, gick jättebra första 9 hålen sen sista 9 tappade jag ALLT, gah, ska aldrig mer köpa en korv mellan hål 9 och 10. För när jag inte köpte en korv i Älvkarleby efter 9 gick det skitbra, och hade spelat skitdåligt innan, så ALDRIG en korv mellan 9an och 10an, så är det!

annars då? jo det är nice, väldigt sweet, nu kurrar magen så det blir frukost/lunch, BRUNCH, roligt ord det där, peace

bilder..

..från idag,



tråkigt för honom, haha



jea boi,



vad kollar du på då ?



jag är stoked över vädret asså

vinst..

..så jäkla gött! fan va najs, 4-2 mot Malmö ff borta e grymt bra. Fan va sweet, 3a i tabellen nu, Helsingborg-Gnaget imorgon, HEJA HIF! Dock går dem om Bajen på målskillnad men fan bättre det än AIK, aja,



det där é nice ^^

imorgon väntas solbränna på stranden och båtåkning med kusin, SWEET, kameran åker med så bilder på kvällen väntas,

Jag är tillbaka;)

Bajen..

..lirar ikväll, det är riktigt sweet! Ska dra på mig tröjjan halsduken och gå ner och sätta mig, käka vindruvor, punchrullar och dricka cola! Einar hakar med ner och visar lite partpics!

Spelade golf med Alex och Far idag, jäklar vad bra det gick sista 9 hålen, skit skojj! =) Men skriver efter matchen,

jag LOVAR, haha

jag..

..är sååååååååå jävla kass på att blogga nu, måste fixas jao! Imorgon ska jag spela golf, hoppas jag e bättre för nu känner jag mig sjuk. Jaja, har hänt lite grejjer och kan skriva om det imorgon. Nu ska jag dra på en rulle och ha det sweet!



BAJEN!

Clean..

..ers, haha, cleant!



Sweet, ryggskott med, osweet,
feta bilder, sweet,
golf imorgon, sweet,

SWEET, tv nu

Radio..

..ni som sitter och lyssnar på RixFM hörde nog nyss min önskan, HAHA;D Skrev att jag ville ha mer reggae sen 5 minuter efter spela dem Could you be love med Bob, råskönt, haha:D

Osså efter sa dem, "där fick du.......ööh vad hette han? Simon Lindberg" HAHA! Coolt?! lite

la..

..en order nyss=)=) Var länge sen nu, ni får väl se i veckan vad det blir, vart FINA grejjer iaf;D Idag har jag sovit till 9, ätit mackor druckit joos sedan stack jag och spela fotboll. Sträckte ryggen gjorde jag med, SWEEET, nej ;/ Sitter och väntar på att Mikael ska komma hit så ska vi hitta på något,

såg kommentarerna från inlägget med alla bilder, provade lite med burn-verktyget som "ni" sa,



nå ?


ny..

..premiär i Allsvenskan för Hammarby idag, eller iaf på hemmaplan, Rami skadad säsongen ut så nu får Poppen gå in och dominera som mot Helsingborg.

Men nu ska jag inte snacka fotboll hela inlägget, tänkte berätta vad jag gjort idag men det är väl inte så mycket att berätta, var ut på ranchen och slog en hink bollar, gick hyffsat, nu vll jag ut på banan, hade inte mer och säga, haha, sklittråkigt inlägg men, aja , HÖRES

lite..

..musik på morgonen,



Den e sweet asså! Hörs

Hej..

..jag sitter vid datorn och gör ingenting så jag ska ladda upp massa bilder! =)





















om ni gillar detta blir det en söndagsvana, från allt som hänt iveckan, capish?

sjukt..

..lat är jag när det kommer till bloggen på kvällarna, jag vet inte varför men ska försöka ändra på det. Har inte hänt något förutom lite jobb sen så har jag tagit upp golfen igen!  SKOJ =) Spelade en pay&play runda igår med pappa och Daniel, 12 slag över par bara, Daniel hade 11 och Pappa 13 så det är jäkligt bra för att vara efter 5 år =) Så ringde vi Älvkarleby golfen och frågade vad det skulle kosta för mig och bli medlem och lite sånt, men jag får tydligen 36 i hcp igen, för jag inte har spelat på länge! =P

Sen i onsdagskväll åkte jag vattenskidor med Henke, det var sjukt fin kväll och vi åkte runt och gled, sweetness.







GOLF, nu ska jag ut och chippa så mitt närspel blir KÖNG!

ska försöka på mig bättre updates men lovar inget, puss

inlägg..

..kommer ikväll, sry för BAD update, blir bättre ikväll med MASSA bilder, MASSA text,

ENJOI!

RSS 2.0