Bild

Den rubriken är ni inte vana med va? Men tänkte slänga upp en bild! Jävla fittskärmar, ser skitdåligt ut här. Inte som i PS. Men det får duga

Annons

Tänkte sälja ett par skidglasögon som är hur fräscha som helst.Intresserad? Skriv ett mail till simon.lj.lindberg@gmail.com så kan vi prata!
Förresten så vann Bajen igår. 3-1 (4-1), KALASbra! =) Så nu ska jag väl ta tag i det här, genom att först slänga ut en annons alltså!

Derby ikväll, KOM IGEN BAJEN

Ikväll är det Derby. Känns otroligt nervös, har tippat på Bajen ikväll, bara som symbol. Ikväll SKA vi vinna, jag är ingen medgångssupporter och slutar följa mitt lag och det kommer jag aldrig bli (till skillnad från alla apor på skansen). Men en vinst ikväll och denna blogg börjar rulla ikväll, kommer få grym motivation! Men en torsk kommer den troligtvis gapa lika tom som alltid. Fint väder, första derbyt, viktig match, allt ser bra ut. Utom att jag inte har någon plåt och det blir tv;n ikväll. Grymt trökigt men har roligt sällskap! =) Så nu knyter allr nävarna, tummarna, fötterna och tårna och hejjar på Bajen åt mig så hörs vi snart igen!

VI ÄLSKAR BAJEN!!!

Frånvarande

Nu har jag varit sådär frånvarande igen. Ber om ursäkt men försöker hitta glöden! Har varit fullt upp med, har påsklov, då gymmar jag en del, tar det lugnt och tippade idag, det gick bra. Drog in en 5 hunka! Helt ok. Haha, och det har varit HAMMARBY premiär. UNDERBART! På Söndag ska vi ner till Stockholm och kolla på Bajens hemmapremiär. Och JÄVLAR vad drag det ska bli! Men kommer försöka uppdatera mer här, så håll ut! =)

SM-GULD

Vet ni vad jag gjorde igår? Gick och kolla på Brynäs som tog SM-Guld i Juniorishockey, och vet ni vad jag ska göra idag? Fira Jakob som tog SM-Guld i ishockey igår och körkort idag, skapligt?! JA! Tjingtjong
Medans...


RSS 2.0