Tisdag

Tisdag idag, = praktik och ha riktigt soft här hemma. Och allt det har jag gjort. Kom hem och käkade ris och kyckling med 2 brödbitar till, mycket gott. Tog mig en kaffe och stack ut och sprang. Duschade av mig och cyklade till Ica Maxi för att köpa mig ett gäng tidningar och ingridienser. Så gjorde jag en smoothie och tog det cool lugnt. Och det var riktigt jävla härligt.Och det här var riktigt skönt då solen lyste på när jag låg och njöt i min säng. Livskvalité.

2 fina stunder,

idag hade jag 2 fin... nej, ursäkta, 3 fina stunder. Och dem ska jag berätta om.

1. Vi fick fota på skolan med en BRA lärare. Han gav oss inspiration och kunde mycket. Jag känner nu att fotointresset kommer tillbaka så jag börjar bli sugen att ta upp kameran snart, och då kommer det ramla in bilder här.

2.


Kaffe och kanelbulle på max 9 kronor. Helt rätt.

Stund 3.


En kaffe här hemma och läsa lite bloggar, kollar aftonbladet och kikar på svenskaspel. Jättehärligt.

Roligt, igenHaha, vad hade DU valt? =)

Idag

Vet ni vad jag har gjort idag? Jo det ska jag tala om för er,Druckit en iskall cola med citron och läst en förjävla bra bok av min nye favoritförfattare Jens Lapidus, läs alla hans (2, kommer en 3:dje,) bok/cköer. Glömde säga, i baröverkropp. Gud så skönt,Sen har jag gått en promenad, i uppknäppt jacka och tshirt. Vet inte vad ni kallar det men det skriker vårkänslor av mig så man blir fnittrig som en liten tjej eller som Charles-Ingvar när han får spetsad saft, SWEET!

Sneak

..peak!


Småköp

Kollade ett kontoutdrag idag och det sog mig va små onödiga köp jag gör väldigt ofta. Sånhär,13:50:-, 24:-, 45:- och liknande. Så nu har jag satt stopp för det och ska försöka sluta köpa massa onödigt skit och inte äta all onödig skit heller, måste bli fit till sommaren ;) Hursom helst så gjorde jag en beställning idag från regniga England. Kommer nog iveckan och vad det är kommer ni få se, men det var nice iaf! Tänkte kika klart hockeyn nu sen sova, SWEETOnödigt köp

Haha

Detta är det roligaste jag sett på länge!

http://www.existenz.se/out.php?id=12459

Jag är känd, NY Per-Simon

Idag var jag och Kusin ute och farde i i vinröda faran, vi bestämde oss för att hämta energi på Ica Maxi. Jag kunde inte riktigt bestämma mig så jag kollade ut över läkerolhyllan, vet ni vad jag hittar? En Läkerol Per-Simon, förstår ni lyckan? Först döper Ramlösa en kolsyrad-vatten-sort efter mig, sedan Läkerol ett par halstabletter, Känns mycket hedrande och jag är överväldigad.Fin ask, det enda tråkiga med dessa namndöpande av mig är att jag inte får bestämma layouten lite, men enda kul att jag får egna drickor och halstabletter uppkallade efter mig!MYCKET stort, hur många som läser denna blogg får drycker och tabletter uppkallade efter er? NEJ JUSTE! HAH, jag skrattar åt er lallare, här är bevisat att jag är STÖRST, BÄST, VACKRAST!

Hej

Hej, några saker att reda ut, ja, jag fick in tipset i torsdags, och idag med. Kul! Men det spelar ingen roll, haha! Tänkte bara säga det,
Jo justeTänkte köpa nytt nattygsbord, vad tycks?


Borgarskolan

Så här roligt har vi på Media


Det fina i att tippa

Ikväll ska jag upp och se på hockey. Har tippat 3 tips nu och 9 rader totalt. Vinner jag inte ikväll blir jag riktigt desperat, och OM nu mot förmodan någon av mina läsare vinner eller får in något uppskattas inte såna sms. Vart inte så glad när jag missa en vinst med ett stolpskott och får ett sms att morbror vann på 50-50 lotten 17 papp. Men, ni ska komma ihåg det viktiga med att tippa, det är inte pengarna man spelar för, då är man ju rädd för lågkonjan, eller hur? Nej det är för att visa fingertoppskänslan, som jag inte har hittat än... Men snart så


Att köra en Blondinbella

Till:
Ramlösa Persimon
Simon Lindberg till konsumentservi. Carlsberg

Hej Ramlösa. Jag heter Simon och är en trogen kunde av era drycker.
Igår upptäckte jag nya smaken Persimon och fann den mycket god och den stimulerade mina smaklökar.
Perfekt att den heter Persimon efter som jag heter Simon.
Jag har en mycket bra blogg (http://simonlindberg.blogg.se) med väldigt många besökare och tänkte göra lite reklam för er och ni skulle nog få många kunder.
Då tänkte jag att ni kunde skicka gratis Ramlösa till mig som gratisreklam som jag visar upp eller lottar ut och skriver bra om era prdoukter, ni vinner folkets hjärtan och får mer kunder, vad tror ni om denna uppgörelse?


Svar;
Hej Simon,
Carlsberg Sverige AB får dagligen många förfrågningar från privatpersoner som önskar samarbeta med oss. Vi har ingen möjlighet att vara med på allt. Vi kommer därför framöver att fokusera på de få utvalda samarbetspartners, evenemang, annonseringar som vi redan har avtal och maximera våra insatser på dessa. Vi bjuder inte på drycker.
Tack för ditt erbjudande men vi måste tacka nej.
Med vänlig hälsning
 
Carlsberg Sverige
Konsumentservice
SE-161 86 Stockholm (Bryggerivägen 10) Sweden
Tel 020-78 80 20
www.carlsbergsverige.se

Dem vet inte vilken kund dem leker med! Det här ska kännas i deras plånböcker, nu är lågkonjan nära för dem med, Mo-ha-ha

Fika

Tog oss en tur till Valbo för en fika som sagt.Skitstället tog inte på kort under 50 så fick köpa en cola för Emil var lite "törstig", till en latte? Snyggt va? Nä! Några som är rädda för lågkonjan? Eller hur? Vad tror vi?Sen gick jag och köpte Aldrig fucka upp av Jens Lapidus som har skrivit Snabba cash. Mycket bra bok, läste ut den på 9 dagar! Hoppas denna är lika intressant! Nu ska jag göra mig en kopp te, läsa lite bloggar sedan se på Desperate Housewives som har premiär ikväll. Yes, äntligen är nog de rätta orden.

Jag rädd för lågkonjan? HAHA

Ikväll ska jag beställa lite vårkläder och nu sticka iväg för att köpa en god jävla kaffe med Emil, men det skiter väl ni i? Eller hur? Lågkonjan skrämma mig? HAHA, Är aik vackert? Nej juste, kan tipsa om en jävligt bra låt av någon Jenny,Snygg med!

Min dag i bilderDagen började med meck framför Patrik 1,5 innan taxin kom, en trasig bandyklubba blev hel.Emil kom och hämta upp mig, vi svängde in på statoil där jag köpte en Ramlösa uppkallad efter mig. Per-Simon,
Hiskligt god!Efter lunchen åkte jag och Emil hem till Mormor och Morfar där det bjöds på kaffe och hembakta semlor! MUMSEmil mycket glad över närvaron!Per-Simon följde med våran dag och står nu på rummet. Jag är mycket glad över att Ramlösa tagit fram en egen vattensort till mig. Känns hedrande!Under dagens sista lektion spionerade vi på ett par. Kul!När vi gick till Konsum Eken där Petter köpte choklad och jag faktist en till Per-Simon såg vi en domartröja vi tänkte sno. Men taskigt så vi gick vidare, och ja, nu har jag 2 Per-Simon på rummet. Ännu gladare.Innan taxin hem kom som var Viktors broder tog vi en choklad i skolan. Trevligt, nu ska jag äta mat sedan motionera på skridskor med Jakob och Jonatan, men det skiter väl ni i? Eller hur?

Olagligt roligtHaha, sjukt skojjigt IGEN! =)

RSS 2.0