Johan GlansRiktigt jävla roligt =)

Bajen bäst i stan

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/article4469856.ab


Tips från coachen

Vill tipsa er om ett GRYMT jävla bildspel som Jens tipsade mig om. Hans blogg är också mycket läsvärd med bra tips och härliga bilder + text!

http://www.dn.se/DNet/road/Classic/article/47/jsp/bildspel.jsp?a=675007

Fotograf Niklas Larsson, GRYMT repotage, alla borde kolla, även inte fotointresserade för Anders Olsson är en av Sveriges bästa idrottsmän som är helt otrolig. Kolla alla och njut.

Nya kläder


 


3 tröjjor från England. Billigt var det, köpte en kofta med men den var för liten, så om någon vill ha den säg till. Ni kan få den =P Hade inte mycket mer att säga. Imorgon ska jag till Kungsberget sedan kolla på hockey. Blir sweet, vi hörs allihopa

Mera bilderNågra till bilder, har några till som är feta men vill inte publicera dem för jag ska kanske använda dem till en annan sak. Förklara mer angånende det om det blir aktuellt.

3 bilder från idag

Ber om ursäkt för den sena bloggningen. Har varit i Kungsberget hela dagen som var skitkul. Sedan käka jag och satte mig och redigera lite (långt ifrån klar) och sedan motionerade jag ännu mer. Men nu kan jag lägga upp 3 som är klara.3 lite härliga bilder, inte ofta jag är nöjd men dem här gillade jag! Kommentera lite nu vad ni tycker då! =)
Imorgon väntar en rolig dag. Jobb (praktik), fota där, hem och redigera mer! Slänger upp mer bilder imorgon.

Hörs!

Skidor

Idag har jag spenderat hela dagen i Kungsberget. Imorgon är jag ledig, kungsberget står på kartan med strålande sol. Kan bli grymt jävla sweet, ska ta med kameran och fota på Daniel åt hans sponsorer. Så det blir nog helt klart några bilder! :) :) Annars tänkte jag tipsa om SJUKT skön musik. Matisyahu;s skiva Youth, grymt underbarHörs imorgon alltså! :)

Nytt

Igår hade jag en oerhört tråkig fredag så jag beställde lite kläder. En cardigan, och 3 tshirts. Dem bör väl komma iveckan hoppas jag! Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske gå och åka lite skidor. Vädret är sådär tråkigt som det alltid är och jag bara superlängtar efter våren/sommaren. Åh, va härligt.Fint väder på vintern, annars får det vara!

Photoshop till hjälp

Just nu i skolan har vi Graf. Även kallat Grafisk Kommunikation. Kan visa lite arbeten sen. Idag skulle jag scanna in en bild jag tagit med analog kamera. Bilden är tagen i ett fönster. Så här såg bilden ut efter scanningen. Grymt besviken, sedan redigera jag den i ps.Såhär vart den efter, dock inte lika bra som den är på papper. Men men, det jag tänkte visa är att photoshop är riktigt bra att ha tillgång till ibland, haha!

Utmaning

Blev utmanad av David att göra detta, Är riktigt skeptisk till såna här saker egentligen men men, Kände mig tvingad, har man inte annat att skriva om får detta duga.

Utmaning: Gå in i din bildmapp, välj den sjättemappen och sedan den sjätte bilden. Posta den på din blogg och skriva något om den.Bild från när jag fotade Alice innan hon blev "känd" i Idol. Sjukt varm dag och ingen av bilderna vart väl riktigt bra. Ena vart tryckt i lokal tidning men dem missade namn så jag tjänade lite pengar på detta, så jag klagade inte. Själva bilden då, varken nöjd eller missnöjd. En medelmåtta,

Jag utmanara, tada: Vem som vill! :)

ganska roligtHaha, ganska roligt,
aråpo bloggningen är vädret tråkigt och när det är bra slutar jag sent så jag känner inte för att gå ut och fota, ska försöka bättra mig! :)

RSS 2.0