min dag

Idag skulle jag till Kungsberget någon timme för att fota någon uppvisning. Vädret var riktigt trökigt,



så jag och min kusin plus hans tjej Moa åkte iväg kl.1



Som sagt var det cross/skoteruppvisning,





Bilderna är riktigt dåliga eftersom motivationen inte fanns. Dagens bästa var min cheeseburgare+Mc Chicken junior på McDonalds på vägen hem. Nu ska jag göra annat, vi hörs väl dem få läsare jag har!

sådär

.. Nu är min ledighet i bloggen här slut. Har varit skönt på ett sätt men saknade det lite, kvällen har spenderats åt att fylla på musik i min mobil och njuta av sköna covers på youtube här kommer en!



Imorgon bär det av för mig till skidbacken Kungsberget. Men inte för skidåkning, UTAN fotografering med nya objektivet. Blir nog hel skojj ska ni se! Så imorgon kommer det upp lite bilder här ska ni nog se! :) Tänkte faktist lägga mig i sängen och se på Beethoven, som är min favoritdjur alla kategorier (St: Bernadshund).

Men det blir nog bra det där. Nu kommer jag tillbaka folket!

damn you

damn you fotolärare, har suttit och gjort ett jävla skivomslag som blev skitfult ända fram till nu men orkar inte bry mig längre, det får duga. När jag var ute idag och fota blev det inte många fotosteg på grund av vädret,



ska ta tag i bloggningen iveckan! :) Skivomslaget får ni dock inte se, haha! Men vi hörs imorgon hörrni

fota

nu ska jag gå ut och fot lite! :) :) Med nya objektivet, hehe. Hörs ikväll

inspirationsbrist

jag är inte död och jag ska försöka blogga när jag kan. Men jag kommer inte hasta ur mig dåliga inlägg bara för att jag måste, det kommer när det kommer. Men om ni har några förslag på bloggning som vore roligt att läsa mer om kan ni väl skriva en kommentar så jag finner lite inspiration helt enkelt! hörs


Inlägg

Jo här är det rätt dött men nu ska det bli ändring på det. Har väl inte fått någon motivation efter sjukdomen då det var pissväder och ingen ork för att gå ut. Imorgon slutar jag tidigt efter ett pass på skridskor, grymt kul. Så då ska jag väl försöka hitta några objektiv att visa.

Öppet hus på skolan och jag höll för studiofotografering där jag, Pontus och några polare riggade en temporär fotostudio då våran lärare tog den riktigt, riktig liten pissråtta då hon inte kunde vara sjysst och bjuppa på den.
dock inga bilder från dagen.

hade väl inte mycket mer att säga men kikar ni in här igen samma tid ska ni nog se lite bilder, tjingtjong!

nytt objektiv

nu har jag spart och ha mig och införskaffat mig ny utrustning.



Foto-simon

sjuk

sitter här hemma i täcket och febern tar över mig, usch. Jag är sjuk, jag brukar aldrig vara sjuk, väntar på mat nu som min fina syster har fixat! :) :) Och ikväll får jag mitt nya objektiv, satan så roligt det ska bli. Foto-simon har fått ett paket ;)

flickr

Gjorde mig ett account på flickr idag. http://www.flickr.com/photos/simonlindberg/  In och kolla och kommentera lite nu. Bara några bilder men slänger upp mer sen, och nu blev det klart att jag ska köpa nytt objektiv, ska sälja mitt andra om 5-10 minuter så kommer det andra iveckan, då blir det Foto-simon som har fått ett paket! ;)

stjärnor


musiktips

The Killers, helt enkelt. GRYMT.
Annars så är vädret väldigt kukigt. Grått och trist,
Men snart vankas ny utrustning och photoshoots, skojj!
Hade väl inte mycket mer att säga, kik in lite då och då för en update:)

kreativ

då jag inte är så kreativ är det andra som är det



coolt med iphone!

oaktiv

idag var jag oaktiv men varit på två hockeymatcher, först Brynäs J20 sen Brynäs a-lag. Båda vann sina matcher, men men. Så här på helgerna har jag inte mycket att kommer med vilket är tråkigt. Kvällen ska spenderas med en kompis, hans tjej och hennes polare så jag kommer nog inte skriva mer här ikväll, men imorgon ska jag ta ut kameran och gå en runda, så ni får något och kolla på en bakis (?) söndag eller bara en lugn söndag!



en gammal härlig bild jag är mycket nöjd med!

nytt inköp?

Jajemän, håller på och kolla på en grejj som snarligen ska beställas, vad får ni se då. Men kul blir det när jag får hem prylen, föresten saknar jag sommaren, sitta ute, spela golf, bada, dricka en kall öl, vara varm och alla sommarsaker.





Åka vattenskidor!!



Fota med Henke..



Fota tävlingar



äta massor med glass



Åka båt!



ha photosessions utomhus i värmen, nej. Förr var jag en riktig vintermännsika men sommaren väger helt klart tyngst. Gah, ge mig, mest!

Nokia N series



Fotade min mobiltelefon då jag inte hade något bättre för mig,
Kul att ni har börjat kommenterat mer (även om jag bad om det vid ett tillfälle, haha), mycket roligare att blogga då hur som helst

Är du/ditt företag intresserad att anlita mig som produktfotograf eller liknande? Kontakta mig på [email protected]

bilder från min promenix

var på ett jättehärligt ställe och fotade där solen lös på helt underbart, ska köra en photoshoot där med Erika sen! Ser fram emot det som tusan, här kommer bilderna iaf!

















Någon favorit?

promenad

nu tänkte jag att jag skulle ta mig en promenad med kameran. Slänger in dem när jag redigerat klart. Kul med alla kommentarer jag fick igår! uppskattas verkligen!

2 bilder

skulle behöva eran hjälp här. Har en bild jag ska sätta upp på väggen som tavla men kan inte bestämma mig vilken, så nu behöver jag DIN hjälp, vore skitsnällt!

 



Personligen är jag inte jättenöjd med bilderna men det får duga, 1an ligger närmst mitt hjärta men vad tycker du?

pannkaka

Imorse steg jag upp senare än beräknat (runt 9) blev tio, solen låg inte på så fota lite morgonbild kunde man glömma! Däremot fick jag pannkaka till frukost som var mycket gott, även min kamera såg ut att gilla detta och tog en bild.



vart rätt gott, hoppas det ser gott ut så det inte bara blev "pannkaka" av allting. HÖHÖ.

bilder från idag

gick upp tidigt i morgonsolen och tog mig en promenad! kameran hängde med och visade vad jag såg,















kommentarer är mycket uppskattat!


Jocke med kniven


mitt "nya" rum

Som jag har tjatat om har jag "rustat" upp mitt rum, här kommer resultatet!



Egengjord bänkskiva inoljad i gyllen lönn och skuren för att anpassa mitt rum. Nya tapeter och inge posters på väggarna utan nu blir det två tavlor som jag fotat! Visar det när jag satt upp dem, jag var nöjd. Nu ska jag redigera lite bilder!

inlägg på väg

idag faller alla bitar på plats med skrivbordet...

kort sagt



Danny, Draco Malfoy (Harry Potter för ljushuvuden)

Så jädrar i satan vad likt det är!
nytt år nya möjligheter, kommer mer bilder detta år, och förhoppningsvis lite mer Foto-Simon som många önskar! :) :)

RSS 2.0