Min dag i lite bilder

Har inte sån stor ork. Bloggar i bilder
Åkte lastbil på jobbet hela dagen idag.



Inte så jätteroligt.



Lite roligt hade jag,



Flottig och god lunch



Eftermiddagskaffet tar jag själv nuförtiden



Kleerup feat. Titiyo-Longing for lullaibie. Grym låt,
Sådär såg min dag ut, tog en trip till IKEA med mamma och köpte saker till rummet, sjukt bra blev det. Ska försöka låna hem ett objektiv av skolan och fota. Så imorgon kommer bilder. Börjar kvart i 11 men ska stiga upp vid 7 och göra en läxa jag glömt. Perfekt att komma på det dagen innan. Aja, vi hörs imorgon. Hittar troligen på något snitsigt inlägg åt er.

Mot stan

Nu glider jag in till stan och köper trådlöst internet. Då kommer bloggen bli bättre och inte massa utfyllnads inlägg (hoppas jag). Men det blir nog en sväng i klädbutikerna nu när pengar har kommit. Hörs senare med lite bilder från dagen också. Kan säga att jag åt godaste lunchen som det kommer bild på sen!



Sonja Aldén, Det är fashion!

Min "drömtjej"

Jag satt där i soffan och hörde hur det plingade på dörren. Jag går och kollar, när jag öppnar dörren ser jag hennes ansikte och vita tänder. Ett leende som kan få en hel regering att rösta bort skatten. Jag står där och säger inget, vill ta tag i hennes ansikte och bara känna hur det känns. Men jag står som en fastfrusen istapp, kall i kroppen. Hon säger inget, bara står och kolla på mig, sedan går hon, ut i dimman som har lagt sig tillfälligt, som det följde efter denna prinsessea. Min drömtjej. POFF så ringer väckarklockan

Kvällen i bilder

Mikael kom hit och såg på hockeyn med mig, Brynäs-Modo



Blev lite gott till matchen! Min tipslapp med



FASHION



"Skrik som fan nu Micke det är mål"



Sedan knäppte vi över på Idol och såg Alice, jag ringde 2 gånger och messa 2 gånger, Mikael messa 2 gånger, fan vad vi är snäll.
Imorgon är det praktik eller jobb som jag säga, får ju trots allt sjuka 45 kronor om dagen, det lär vara den bästa lönen som finns. Tack skolan för eran snälla matersättning. Schämt, som Shoffe hade sagt. Nu ska jag glida vidare här men vi hörs imorgon. Tror inte jag kommer kunna sova så har ni tur kommer det ett litet snitsigt morgoninlägg. Cant whait!

Hej fashionlovers

Hejsan, ny dag ,ny tipslapp, nya matcher, nytt sällskap. Kanske Micker ger lite tur och ger mig en vinst på tipslappen? Time will tell som man säger. hörs ikväll med lite bilder!

Tråkigt i skolan


Foto i skolan, jag är helt ensam, buhä. Svikar-kusin.
Nu ska jag kolla vad Style-by-mats Mats har att säga

Bilder från fototuren

Här kommer bilderna





















Droppa lite feedback nu, kommentarer alltså, roligare då!

Fototur!

Nu går jag ut på en fototur, bilder kommer ikväll.



Tipslappen igår, domarjävel!

Det här är inte fashion



Det här är ju inte fashion, randigt täcke och rutiga kuddar, hur fan tänkte jag där hörrni?

Domarfel = - 600 :-

Idag hade jag kunna vunnit 600 kr. Domaren skulle blåst för en solklar straff men friade. Hade Hammarby vunnit hade jag vunnit 600 kronor på tipset. Grymt surt att vara så nära 600 men ändå så lågnt ifrån. Ikväll skulle det ha kommit massa bilder på min dag men internet på datorn där jag har bilder strula så ni får hålla ut, jag kan ge er en sjukt rolig film istället.

http://www.snabbstart.com/film/1070ae9430

Enjoi!

Fan skit, Bajen

Ojoj, Bajen blev bortdömda på en SOLKLAR straff, fyfan. Nu blev det 0-0.
Men Brynäs är nu på gång mot Rögle 3-3 haha, nu jäklar, vänder dem och Bajen hade fått sin straff hade jag fått 600:- på tips. Men men, man kan inte få allt. Så jag tröstar med en skön låt



Joe Purdy.

Ikväll kommer bildbloggen

Idag blir det en fet bildblogg.

Idag kommer kameran följa med mig och beskriva min dag.

Bajenfans är dem bästa



Det där är kärlek. Se hela filmen för att förstå, om man in orkar. Spola mot slutet, där är det riktiga fans vi snackar om

Pengar från tidningen påväg

Soft, fick hem ett brev nyss där jag skulle fylla i mina personuppgifter med kort och allting och skicka till min bank Nordea från Gefle Dagblad nyss. Så nu är pappa och lämnar in det. Så jag har väl pengarna nästa vecka. Vet inget belopp än så länge men pengar blir det iaf. Schönt.

Idag var det 2 lektioner i skolan. Mycket bra tycker jag. Hade ingenting och göra så jag bara chillade. Nej nu snackar jag mycket skit. HAr egentligen inte jättemycket att säga men. Imorgon är det Bajen-Trelleborg, skulla kanske åkt dit men det blev inget, skit också. Hoppas på bra drag iaf,

Hörs senare


Fashion för mig mina vänner, fashion

Detta skulle jag vilja ha i garderoben.





Bilder, Caliroots.com







Bilder, Nelly.com



Clean som fan,




En klocka behöver jag! Bilder Junkyard.se
Detta skulle jag vilja klicka hem, synd att inte plånboken instämmer.
Det jag kommer försöka köpa är tishan, klockan och Jeansen.

Liten shoppinglista på kvällskvisten.

Underbart väder, fototur?

Hejsan alla fasihon-lovers! Så hade jag sagt om detta var en modeblogg, vilket det inte är. Så jag får säga, Hallå Livsnjutare, för det är vad ni är. Tror jag, aja, slutmumlat nu.
Soft dag, sköna ämnen skön sol. Ringde GD och dem skulle skicka en faktura till mig vilket betyder DOLLARS. Ka-ching kommer det låta i kassan. Schönt!
Vädret är nu underbart och en fototur är det värt, men jag sitter med en jädra ryggsmärta så det blir ingenting för mig. Segt! Nu får jag helt enkelt sitta inne och vänta tills solen går ner och ta lite sköna bilder. Ikväll är det hockey, Brynäs-Timrå, jag har ju Brynäs varmt om hjärtat eftersom man är uppvuxen med det. Men Bajen har ju egen ishocketförening så det är väl den man kommer följa, dock över internet. Känns inte värt att åka ner till Stockholm för att se Division 4 hockey och det sänds ju inte på tv. Aja, bilder på lite allt möjligt kommer ikväll. Värt att kiki in. Har sett att statistiken har gått bra på slutet, kul, tycker det är lite dåligt med kommentarer dock. Hehe



Vill tacka Kalle till höger för utlåning av hans digital-box!

Trött och spänd

Sådär, nu sitter jag iskolan och arbetar för fulla muggar, vi har Graf. Rätt schön lektion, sitta vid datorn till lunch och jobba lite medans man slösurfar. Jag känner mig som en kontorist med ett slappt jobb där jag är min egen chef. Sweet!



Snart ska jag ringa GD, återkommer hur det gick.

Skön höstkväll



Ibland måste man älska hösten.

Schön kväll.

Idag har det varit enbart slappardag med kusin och käkat en varsin hamburgare och druckit kaffe. Jag var alltså ledig idag. Mycket skönt! Har pratat med Alice nu och hon sa att jag var fotografen så imorgon ska jag ringa Gefle Dagblad och be om ersättning. Bilden var riktigt stor och sedan en på framsidan. Så nu jäklar. Aja, imorgon är det skola. Börjar 8.30 och slutar 17. Och jag måste cykla till skolan vilket jag inte är så pigg på. Men men, A man got a do what a man got to do, som vi säger. Aja, solen lyser på riktigt fint in genom fönstret och jag ska ta mig en bild. Kan posta den ikväll,

Vi hörs, postar bilden som GD "snodde"

Bild publicerad, inget namn



Möts av denna bild i tidningen som jag har fotat på Alice. Kul och se, men jag får inte ens mitt namn publicerat?! Om det är Alice som inte sagt något eller om hon sa att jag fotat. Och om det var att hon sa att det var jag kommer jag ringa GD. Det lovar jag, hursomhelst är det ju kul men man skulle vilja ha namnet, sen så var det kul och se att kvaliten var bra också. Så ni som har GD hemma kan ju kolla,
Nu ska jag duscha sen till kusin och prata om gårdagen, vart lite misslyckat. För liten lokal och och i ett villaområde där massor med barn bor. Suck.
Hörs ikväll, då har jag troligen mina bilder som Emil tog, en vart riktigt riktigt skön, eller oj, schön.

Fotoskola.

Sådär, dags igen. Dock tråkigt tema denna gång. Men jag vet inte om någon läser det här? Fick ingen kommentar förra gången satt. Sen tar jag tråkiga teman, ni som är intresserade kan väl säga vad jag ska skriva om? Vore lättare, haha!
Aja, tänkte snacka om hösten och skärpedjup.

Nu är hösten här och många beger sig ut med kamerorna i högsta hugg för att fånga de fina färgerna och de fallna löven. Jag har gjort det 3-4 gånger iår redan. I love it.
Mitt tips för att fånga hösten är att ta mycket bilder på löv som ligger på backen med helst ljusstarka objektiv som 2.8 i bländaromfång och trycka på slutartiden rejält mycket,



Denna bild körde jag jag 1.8 i bländare och slutartid 2500 vilket är rejält mycket. Sedan tycker jag att man ska öka kontratsten i bilden för att få fram färgerna mer. I redigeringen på den där bilden har jag endast ökat kontraster och beskärt lite efter smak. Försök få mycket färger också, det tycker jag är snyggt!
Hoppas det var lite tips iaf, somsagt. Ge lite tips att skriva om, har dålig fantasi!

Lika glad fortfarande fashionlovers

Har hela morgonen sprungit och letat efter min keps, inte fan låg den någonstans. Så jag drog i vax i håret och fan så snygg jag blev, GAH! I now you want me. Men iaf så åkte jag och syster till skolan, ingen keps. Jag gick upp och satte mig på rummet, ställde mig upp och kollade ut i den strålande solen och fina höstvädret. Vafan ligger på mina grannars gård? Jo, fan där ligger kepsen.



Trolleri,
nu ska jag ut och steka i höstsolen och fota lite till "Foto-skolan".
Hörs


Outfit!

Imorgon är det media-fekke! Schönt, som jag, Virre och Shoffe säger. Outfiten spikad!



okej, oseriöst. Annars funderar nog många. Haha,
Nej outfiten är inte spikad. Men det visar sig. Imorgon är det jobb, suveränt! Inget att klaga på, alltid en fröjd att gå dit och få le lite.



Kaffe med kusin som vanligt efter skolan. Tradition!
Nu har jag inte mycket mer att bjuda på, Emil knäppte lite profilbilder på mig idag så jag slänger upp dem när dem é redigerade. Trevligt må jag säga!

Jag är glad

Allt är sweet,
Strålande sol,
Bilder skickade till Transition,
Radion spelar Agnes-On and On, skitpoppig,
Kusin har tagit en schysst bild som kommer upp,
Imorgon är det mediafest, stekväder och apu=stek!

Fan vad sweet allt är, känner ni inte glädjen? Vädret gör en glad. Jag är glad! ;D



Hörs ikväll snyggingar med lite bilder,
Föresten, kul med alla kommentarer och besök igår, hoppas ni stannar kvar!

Sneak peak!



"Gott när det är gratis"

Bilder och tävling

Ja, det har ju varit dålig uppdatering nu på slutet, men jag har cirka 300 bilder att redigera som ska va klara till måndag så jag priotiterar tyvärr inte bloggen i första hand! Men det kommer, sen kommer några av mina bilder läggas upp www.Hemlingbybikepark.com så kolla in den sidan. Sen ett till ställe kanske, men det får jag besked sen om så återkommer!

Men nu ska jag packa kameraväskan och åka vidare till Hemlingbyberget och fota, sen är det slut på allt fotande och bara redigering. Men vi hörs.

Tidsbrist!

Tjena hörrni, jag hinner inte post några bilder, way to mouch att redigera och det är lördag, känner inte för att redigera bilder då! Så det kommer nog imorgon, hoppas det är lugnt.

Goda nyheter!

Jag fick svar på ett mail jag skickade iförrgår. Och nu visar det sig att mina bilder kan ligga på sveriges största-skatehemsida/tidning inom en snar framtid. Om dem gillar det förstås. Kul!! Så nu lär jag öka kvaliteén på bilder!
Hörs ikväll med text och massor med bilder

Bilder från dagen, cykling

Sådär, tagit paus i redigeringen. Slänger upp lite bilder.























nytt avsnitt av Style-by-mats. ÄNTLIGEN!
Imorgon är det ny dag med skaetebord nere på det nybyggda plaza!

Redigering.

Nu ska jag sätta mig med bilderna och redigera. Postar ikväll. Puss

God morgon.

Eller god middag? Ja börjar 1 idag och slutar kl 2. Gissa vem som njuter? Solen skiner och det är foto hela dagen efter skolan i hemlingbybacken. Ska även fråga om jag får låna ett roligt objektiv i skolan. Det är super-vidvinkel! Mums, nej. Hade väl inte något bättre att säga.

update; fick reda på att min enda lektion va inställd. LEDIG!!!!! Haha, nu ska jag köpa en fet jävla godispåse. Perfekt dag det här kan bli. Men ska ändå till skolan och fråga om jag får låna objektivet.



Skön morgonlåt!

Posting pictures.

Postar 4 bilder jag tog från balkong. Alla är fotade inom loppet av 5 minuter, jag gillar väder förändringar.









Sista bilden är nog min favorit! Någon som har en annan? Dela med dig av dina tankar.



Hittade en till bild på samma motiv som jag är nöjd med, fatta dock inte vad jag tänkte på när jag satt dit s.l. Haha, aja, vilken är bäst då? Droppa lite feedback nu!

Usch!

Har nyss suttit med en läxa i 2 timmar. Vi brukar aldrig få läxor på media, men när vi väl får dem är dem inte nådiga. Sen har jag och Petter en filmanalys vi ska göra också. Men men, nu fick jag sluta tidigare på grund av läxan och fick sovmorgon imorgon så jag börjar 13.05 och slutar 14.05, en lektion. Känns så jäkla gött att veta. Idag blir det troligtvis en fotorunda, eller kanske Hemlingbybacken, det är ju tävling där i helgen, cykling fredag söndag, och på lördagen är det skaeteboard nere på nybyggda anläggning vid gävlestrand. Så ihelgen kan ni vänta er bilder Fredag, Lördag och Söndag. Kommer få ladda batterierna varje kväll, hehe! Nu ska jag gå från datorn. Trött på denna skärm.



Så såg det ut förra gången det var tävling. Denna gången blir det mycket fetare.

Nyshoppat!

Igår fick jag hem lite kläder också, lågbudget men det var schyssta grejjer asså!



Långärmad tröjja, 99:-



Vindjacka, 99:-

Där har ni två fynd. Inte några speciella grejjer alls men värd 198 riksdaler iaf! Såg att jackan skulle ha kostat 1299:-. Rätt sjukt, för den där var knappt värd 99:-, hehe! Nu ska jag fixa något gott, antigen frukt eller glass till fotbollen ikväll. Manchester United-Villareal, hoppas Eguren spelar!

Joe Purdy!



Schön eftermiddags låt!

Foto-skola.

Här kommer den, kanske inte skola haha. Se det mer som trix-tips!

Idag tänkte jag förklara lite ljus. Det är ju faktist grunden till en bra bild, bra ljus. Ibland misslyckas man och då är det väldigt tråkigt om själva bilden isig är bra. Därför tänkte jag visa lite exempel från idag när jag fotade frukt. Att fota frukt och andra ätbara saker tillhör kategorin svåraste enligt mig. Att få det se gott ut med rätt skärpa och ljus krävs lite teknik för att lyckas med.
Bilderna i exemplet har jag använt ett fönster och en blixt som ljuskällor. Mestadels fönstret.

   

1a, oredigerad
2a, redigerad                                                                  

Först har jag använt en skärbräda som är ljus att läga citronen i detta fall på. Utefter det nära ett fönster så jag får naturligt ljus som enligt mig själv är det bästa ljuset. Sedan min blixt eternt 1 meter från skärbrädan riktad upp i taket så det studsar ner på frukten så det inte blir så mycket blixtljus.



Bilden ser inte ut att innehålla någon blixt och det är exakt det jag vill få fram med bilden. Utrustning var Nikon D80 med 50mm 1.8. Inställningarna på kameran är, Slutartid; 1/100, bländare 1.8, ISO 100. Blixten var ställd på så liten effekt som möjligt. Sedan i photoshop har jag endast ljusat upp bilden i verktyget "Curves" så citronen får mer färg och kontraster. Det gör att den ser "saftigare" och mognare ut. Sedan har jag ljusat upp bakgrunden med "Dodge" verktyget för att få bilden så det ser ut som den är tagen i en fotostudio på vitvägg.
Det är storyn bakom denna bild. Hoppas det smakar!



Det där var denna vecka, droppa kommentarer om det är värt att fortsätta med. Och kanske vad som ska sägas nästa vecka.

Schönt!

Schönt, helt klart. Allt är klart till foto-grejjen jag ska ha senare. Det blir om lite ljus hur man/jag gör när jag får mina bilder i det ljuset jag vill ha. Just ni har jag redigerat sjukt noga 3 stycken bilder jag ska ta med till jobbet nästa vecka som jag fotade idag. Men mer redigering återstår, ganska segt när det ska bli som man vill.



Denna bild ska jag förklara hur jag gjort och vilket ljus jag använt ikväll. Ni kommer få se orginalet, skrattretande vad dåligt ljus. Plus att jag är nöjd med bilden ^.
Nu ska jag kolla lite på kläder på internet, köp-sugen. Dock får jag hem min jacka och tröjja iveckan som jag beställde för ynka 200 riksdaler!
Om det inte kommer nå inlägg så kommer foto-grejjen ikväll. Håll utkik!

Lite bilder!

Fick blixten och fotade lite på rummet, orkade inte gå ut så jag använde blixten som en liten rolig ljuskälla.













Kommentarer är roligt, det vet ni. Imorgon ska jag försöka fota lite vardagsbilder. Vad det är får ni nog se på kvällen. Fast först ska det hängas med Erika. Och innan det är det ju jobb. Skojj!!
Plus att imorgon är premiären av min lilla fotoskola, haha! Vet inte vad jag ska kalla den så fotoskola låter bra.
Vet lite vad jag ska skriva om, några önskemål? Kom igen nu, säg vad ni vill veta eller ja, vad ni vill jag ska visa kanske? Haha, aja. Hörs imorgon

Bortruttnade tänder och snylt-Kusin!

Ibland blir det svårt att hitta vettiga rubriker när man ska skriva sin omtalade inlägg. Det blir lixom inget flow i texten för man tänker om rubriken passar. Nu fick jag till det ändå.
Idag fick jag skuss av syster till skolan, vi hämtade snyltar-kusin som bjöd på kaffe efter skolan. Mina tänder ruttnar bort. Vi hade foto och jag blev jäklans nöjd med mina bilder, ska försöka scanna in dem iskolan och sedan visa här. I mörker-rummet diskuterade jag och Emil hur det hade varit om inte vi var släkt, troligen hade han varit grymt less på mig, men jag har mina ljusa stunder också kom vi fram till.
Jag sitter och väntar på Matilda som ska komma med min blixt, sedan ska jag fota en rätt cool bild, om den blir som jag vill så att säga. Vi får se helt enkelt! Nu tänkte jag äta en bit mat, kanske jogga sedan fota lite inomhus, rå-ruttet väder och inget att fota utomhus. Thats sucks helt enkelt.


Roadtrip,

Syster har körkort och gillar bilkörning. Igår hade varken hon, jag eller Matilda något att göra så vi drog en roadtrip med V70;in. Till Borlänge för att köpa två chicken bruger på Mcdonalds sedan hem igen. Rätt trevligt, haha!



Vi swischade till Ica maxi!





Inte så lite heller, mer än hälften är väl kvar. Haha,



Vi ville köpa bil, visste dock inte om blåa eller V70;in var till salu.



Jag var den som drog nilotten "baksätet-ensam-med-toblerone-och-välja-skiva" så det var bara sitta där i ensamheten. Men jag klarade mig.
Nu ska jag se på nya programmet på 6an, "Hål i väggen", kan nog blir skojj. Hörs imorgon

Morgon och covers.

Nu är det full rulle hemma hos mig och jag ska börja klä på mig för idag blir det golf, sedan efter rundan kommer bilder från roadtripen igår, Erika länka mig en skön grejj på youtube!



Mysi!

Roadtrip och The Kooks!

Drog på roadtrip ikväll med syster och henns kompis, bilder kommer imorgon.
Låt oss somna in till The Kooks med deras låt "Crazy"


Shopping!



Vart ett par mörkblå chinos från Carlings idag, det gillar jag. Helt okej pris med, 600 pix.
Daniel köpte becha chinos från JC.
Jag behövde ett par byxor nu så jag är mycket nöjd. Nu ska jag äta lite mat sen förhoppningsvis en joggingtur, om halsen håller. Ha det gott, hörs nog ikväll.

Jag vill äta upp min tvål!

Imorse när jag kom ut i duschen gjorde jag den vanlig saken, torka mig, tvätta ansiktet, vänta lite. Nu tror ni jag är dum i huvudet om jag tvättar ansiktet efter duschen men det är såhär att när jag duschar tycker jag inte duschkrämen luktar nå gott så jag tar alltid vanlig tvål/super-tvål som är min, då luktar man väldigt gott. Så, tillbaks till riktiga saken, jo så gjorde jag min vanliga runda och såg en rosa tvål, som såg så jäkla god ut, jag ville ta en tugga och provsmaka den. Gjorde jag det? Jo faktist, det var väl inte lika gott som det såg ut men men, man kan ju inte få allt, bild på denna skapelse kommer senare. Nu ska jag ner på stan och bränna pengar, Gucci, "Det har ni inte råd med där ute i stugorna" Style-by-mats Mats!

Fashion!

Detta var ju inte så underhållande bloggdag, men det är sånt man får leva med. Idag hade jag inte orken för seriösa inlägg. Men som sagt det kommer, lugn bara lugn. Bilderna kommer med, haft sjuka problem med internet där jag laddar upp bilderna. Och videoblogg kommer det med, kanonkul!

Idag har väl man gjort pinsamma saker, ingen jag tänker nämna i bloggen. Hrmf, annars så har det varit trevligt. Men jag vill läsa en bok. Ja, en riktigt bra bok. Men det kan jag inte, för vi har inga bra böcker nämligen. Känner suget efter en bok du inte kan släppa ögonen ifrån, Hrmf!

100apor är en sida jag gillar. Dem har humor för mig, Style-by-mats Mats är bäst, utan tvekan. GAH! Han som kusin nämnde har schön fashion! Aropå fasihon beställde jag kläder idag, en vindjacka och en tjock-men-tunn-tröjja. 2oo kronor gick kalaset på vilket var ett kap! Emil kusin köpte en väska, sedan lika som mig för 3oo kronor, billigt fashion gillar vi folket. Nu blir det sova bort denna halsont som har tillkommit mig och stoppat mig från att hålla konditionen uppe, jag vill ut i spåret, nu,nu.

Höll nästan på att glömma. Min syster har tagit körkort idag! Superb, nu har man skjuss lite då och då. SCHÖNT! Så nu Simon.S blir det hämta dig sedan kladdkakemaraton.

GAH



Gah, kläder beställda!

Lite bilder








Kul i skolan med snurrstolar!

Lite saker ni bör veta.

Jag är hemma, efter skolan. Men nya kunskaper om Gladiator. Det var filmen vi såg på historia A lektionen. Trevligt sällskap med Petter, Stefan och Anna. Så med 20 sekunder kvar på lektionen ringer Simon och säger att det blir filmning och skidåkning idag på plast. Han fråga om jag skulle joina och det är klart jag ska. Kameran följer med så ikväll blir det bilder, KANSKE film och sjysst text. Något att se fram emot, jag tycker det är bättre med bilder, det är det jag kan bäst. Haha,



Den gillar jag! Dock lite dryg i slutet men, vi hörs ikväll. Då med Bilder KANSKE film! =)

Lars Eriksson!

Förra vecan var det idol, en man med en underbar röst steg upp och tog stor plats, Lars Eriksson, han kör egna låtar och idol var det Bob Dylan han spela. Verkligen värd att lyssna på.

http://www.myspace.com/larsmusic

När vi var inne på lite tv, "Vem kan slå Filip och Fredrik" hade premiär igår och jag vart såld, riktigt bra program som jag kommer följa, går tisdagar, onsdagar och torsdagar! Så ikväll kl 21.00 är jag bänkad
Tycker ni borde kika in och höra skön musik! Idag vet jag inte vad jag ska göra, ganska seg dag i skolan. 2 lektioner, håltimme 3 timmar, inte värt! Blir nog en joggingtur hur som helst! Kul att ni gillade iden om det jag tänkte köra med foto. Ska börja tänka lite ideér om vad jag ska skriva om hehe, några förslag?
Aja, nu blir det en macka sedan jogging!

Hörs ikväll.

Snabbt sagt

Jag och kusin snackade om bloggen idag och det är ju lite fotointresserade på bloggen som läser och ibland får jag frågor så jag tänkte att på tisdagar kommer jag köra "fotokurs" utifrån det JAG vet och ingen sann fakta. Mina saker om ni vill lära er lite, alla gör olika men det kan vara roligt att läsa och lära sig för vissa?



T.ex. hur jag tog den där bilden och hur redigeringen var.
Jag säger inte jag är proffs och kan allt utan det är långt ifrån, men det kan vara kul för er och lärorikt för mig. Typ vilken teknik jag använder, redigeringsknep och lite sådana grejjer, vad säger ni? Och ni som inte är fotointresserade behöver inte kommentera inlägget om ni inte vill ha det förstås ("fotokurs"), men vad tycks då? Tisdagar isf!

Kom igen, kommentera nu om detta vore något att satsa på!

(Glöm inte inlägget nedan,)

Blogg på kvällskvisten.

Inte ofta jag bloggar såhär sent, men har man druckit 4 koppar kaffe på en dag är man ganska pigg, jag som är extremt koffein-påverkad. Så det blir nog ligga och läsa Gossip-girl ett bra jävla tag innan jag sover. Hängde hela dagen med kusin emil idag! Mycket trevligt och sådana dagar uppskattas, vi gjorde allt möjligt, snack skit, fikade, rensade garderober, hämtade paket på posten. Sedan pynta vi hans rum som jag är grymt avundsjuk på. Speciellt garderoben, vi rev ut allt massa skit och rensa, kolla på bilder och hitta massa roliga saker så vi fick skratta. Jag gick inte lottlös, en hoodtröjja som kan vara skön att softa i, två paket golfbollar och en GAIS-tröjja, hah(?), Evelina i klassen ska få den.
Så nu när jag är kaffe-speedad ska jag grejja på rummet och fixa lite med b.la garderoben och lite tjafs. Kanske kommer lite bilder. Hade som sagt APU idag, typ som prao, så när jag säger jobbet är det "prao", men ändå jobbet, för jag jobbar ju där på somrarna. Hehe, och det är fan världens härligaste plats att vara på. Skämtsamt hela tiden, alla driver med alla och soft miljö. Idag käkade jag frukt, drack kaffe, åkte bil och fota. Liksom, det är ju way-bättre än skolan. Fotade lite frukt bilder, kan posta dem imorgon, men jag vart inte så nöjd så jag ska ta nya bilder, vart tråkig miljö liksom.

Imorgon ska jag försöka göra en fototur. Vi höres imorgon alltså, då inte lika gles uppdatering, kanske kameran följer med till skolan.



Nu; pilla med garderoben!

Tråk-simon & bilder

Idag vart det shopping på MQ, det var trevligtoch följde med hem i en påse! En lila tshirt och en v-ringad randig tshirt.



Där är min plagg, inte så bra bilder haha. Men det är roligare att se dem på istället =). Right?
Idag i skolan stod 4 timmar foto på schemat. Helt okej,
Sara bara klagar och klagar på min tråkiga text och att jag skriver tråkigt. Synd då, det får bli en bildblogg det här.





Bilder från igår, Daniel laddade igår.

Säljes!

Tänkte det var dags att sälja kameraprylar nu, annonsen min är från fotosidan.se så jag klistrar in den här.

Hej, nu är det dags för mig att sälja mina två skönheter. Detta är sändare till blixt du har för att trådlöst lösa ut blixten externt.
Jag har två stycken som jag köpte någon gång runt september 2007 på scandinavianphoto.se. Dem är alltså ett år gamla och vårdade med mitt liv eftersom dem kostar 2 895,00 kr nypris. Jag säljer två stycken för 4000:-, vilket är 1800 kr billigare än att köpa nytt. Och dessa kan du betrakta som nya för dem är i bästa skick. Anledning till att jag ska sälja är för att dessa sändare/mottagare är inte tillåtna att fota med på större skidtävlingar och liknande vilket jag har som mål att göra i vinter.Perfekt för fotografen som vill få ett extra skönt ljus till sina bilder. Därför är det nytt på gång. Dem fungerar som både sändare och mottagre. Det du behöver köpa till är en blixtsko och en sladd från ena sändaren till blixtskon där du fäster blixten sedan. Kvitto, kartonger och allt finns kvar, vid frakt kan jag bjuda om det är en seriös kund.



Det är bara att kontakta mig i kommentarerna eller på mail.

[email protected]

Ikväll kommer det lite bilder på shoping, och lite annat. Nu ska jag ta mig en löptur med Joel!
Hörs


Pics!






























Bilderna!

Jo det var ju så att det skulle komma bilder medn jag lovar, det funkar inte. Jag försöker och försöker. Jag går upp tidigare imorgon och postar dem. Hörs då!

Länge leve 50mm gluggarna!

Så sant som det är sagt Pontus, jag älskar mitt 50mm objektiv. Då  menar jag verkligen älskar med, det är så jäkla roligt att fotografera med, idag har jag strösat runt inne och haft Einar runt halsen, han är min vän. Måste döpa 50mm också, det här funkar inte. Haha.
Inatt sov jag så jäkla dåligt, kanske 5 timmar på hela natten. Hatar myggor, så mellan 04.50 och och 05.20 åt  jag smörgåstårta och drack trocadero, fotade lite. Jag är nog inte frisk, men denna gången var inte kaffe boven.
Nu funderar jag på att dra på mig en mysig tjocktröjja och glida ut i skogen. Så kommer det lite pics ikväll. Det blir mer och mer en fotoblogg det här.
Imorgon blir det stan med kusin Emil efter skolan, det blir shoppa för pengarna jag inkassera igår. Det ryktas om en ny dator är på väg med, vad säger vi då? SWEEEEET.



Like it!

HAHA

citat,

Sofie syster sitter och och blåser kondomer på mitt rum och syster suger på den, så frågar Maja (4år) - Vill du suga? till alla i rummet, ingen svara ja och pappa kommer upp i rummet och säger att det är fika, Majas kommentar, - Vill du suga?

HAHAHA!

Percy Tårar sportspegeln med Sudden!



Haha, humor på hög nivå!

sen denna


Enjoi!

Text!

(Detta skulle kommit igår men det fuckade sig med publsihme.se)

Sådär, här kommer mitt textinlägg. Sara brukar ofta klaga att jag aldrig skriver i mina inlägg. Men nu ska hon få se vem som är bloggkungen! Jag har inte en aning om vad jag ska skriva om så det kan bli rätt meningslöst att läsa. Men jag gör ett försök. Jag är väl inte den bloggaren som är någon hejjare på att skriva roligt eller uttrycka mig bra, tillskillnad från kusin-vitamin

Jag cyklade ner mot skolan nu ikväll för att se årets skidfilm (snart för nedladdning) med ena kungsbergs gänget, UNP och det andra, H-by ski team, som jag är med i. Inget nytt var det, lika bra och roligt som vanligt. Kommer nog uppskattas på internet. Där nere möts jag av en Tommie som senare blir berusad och rolig att lyssna på, när det kommer 4 andra människor ser jag Sean i mängden och börjar snacka lite med honom, också berusad och rolig att lyssna på, Tommie får span på en dam och börjar ragga lite men hon visar sig vara en killhatare men det tror jag inte på, kollade man i hennes ögon såg man verkligen att hon var tvungen att säga så annars brast hennes stora hemlighet. Jag försökte ställa lite frågor till denna kvinna men fick inte något gensvar. Hum, det var lite svårt att komma på men hon tyckte alla killar var idioter för hon trodde vi (killar) tyckte hon var en hora för hon prata med andra killar när hon hade pojkvän. Detta vart svårtläst men det var så jag uppfattade detta så det var min förklaring. Sen så bar det av hemåt på cykel där jag skulle köra en ny väg och tappa bort mig. Men tro mig så hittade jag hem igen, tur va?

Nu blev jag tom på bokstäver och ska glida vidare på internet. Blir nog en joggingtur imorgon på dagen sedan lite fotograf åt syrran när hon har 20-års-skiva för polarna sina. På dagen blir det presenter för mig med eftersom släkten kommer och jag inte fick mina i måndags. Men men, nu är det nog för idag. Hörs imorgon,

Föresten,  Tack Emil och Micke för kommentarerna. Det gör att man vill posta mer bilder och fota mer, vore ännu roligare om fler kommenterade. Keep it real MF!

Bildbomb!

Bilder beskriver mer än tusen ord, så sant!

denna bildbomb gungas skönt till "Is this love," med Bob Marley!























Sådär, 11 bilder, jag är ganska nöjd så vore roligt att höra vad ni har att säga, även om ni inte gillar dem, säg vad ni vill se då! Det blir roligare för mig och läsare. Blir mer och mer foto i bloggen och det gillar jag, har börjat gilla kameran mer nu när redigeringen går så bra! Så kom igen nu, hit me!

Imorgon blir det kalas här! Bilder lovas, kusin kommer förbi. Trevligt

En liten text kommer nog ikväll!

Ny header!

Syns inte? Tryck F5!

Coments please, hörs ikväll


Hemma från skolan!

Och det är jävligt skönt, jag ska bege mig ut en på en fototur idag för jag har lite ideér, kan gå åt helvete kan bli skitsnyggt! Aja, ideér om bloggen har jag också fått och det kommer en ny header så det blir lite nytt. Sedan kom jag på att det jag gillar att läsa är om kläder, foton, och vardagliga saker, men vad gillar NI att läsa om? Kom igen, ge mig lite kommentarer så det blir en bättre blogg! Tillsammans kan vi göra skillnad, haha!

Aja, hörs ikväll med foton och förhoppningsvis en ny header!

Bara en bild,



sådär, det avslutar denna dag, hörs imorgon!

Pictures of fallen!



Och ett porträtt på Kusin, som har en iphone till salu!!!







var ut idag lite. Bilder tagna med Nikkor 50 mm 1.8.
Kommentarer uppskattas ALLTID
Kommer update ikväll!

Billy Elliot.

Den filmen såg vi idag i skolan och jag fastnade för denna låt!



Den där gillar jag!
Hörs senare med bilder och kläder! Puss

Dålig uppdatering igår!

Ber om ursäkt för det men när jag skulle ta mig i kragen och blogga så funkade internet på stordatorn och Sofie hade laptopen inne hos sig så det fanns inte så mycket att göra åt saken! Men men, hur som helst var dagen trevlig. Först var jag ner på jobbet,( wiho ) och pratade om vad jag ska göra på tisdagar när jag är där. Jag ska fota lite och sånt åt dem! Blir trevligt. Sedan åkte jag till en nyvaken och nyfriserad emil som hade fått en helikopterplatta på huvudet! Det såg inte dumt ut, bilder kommer i eftermiddag. Vi sänkte lite kaffe, kakor och mackor och sedan hade photoshoot! Därefter var det hem till Hemlingby för att möta Sara vid bussen som åkte hem vid 9-tiden. Mycket trevlig dag.
Idag står idrott med sovmorgon på schemat, sweet! Sedan lite Mediekunskap som jag skulle kunna vara utan! Men men, vi hörs i eftermiddag då lite bilder från gårdagen kommer!

PUSS

Sådär!

Först och främst, tack till alla igår för massor av Grattis-kommentarer och grattis-meddelanden på facebook, mamma, pappa och Sofie för presenterna! Det var en perfekt födelsedag! Fast i helgen kommer släkten! =)

Nu var APU-platsen fixad, perfekt. Fick på stället jag ville ha med, Gävle Partiaffär, blir sweet, ska fota lite, dokumentera och sedan göra något av det, vad har jag itne bestämt och skulle spåna på det i veckan! Blir nog bra de där tror jag eftersom jag nästan känner alla dem som jobbar där nu, och det är ju perfekt!
När jag cyklade dit regnade det och jag blev grymt oladdad att sätta mig på cykeln, men men. Snart ska jag vidare mot kusin där det väntas foto och kanske en kopp svart? Hoppas iaf!



Det är skumt det där, den där låten älskade jag när jag var liten och kunde hela texten, kanske var 10 år, och nu, 7 (höhö) år senare är den lika bra igen! Går på repeat här hemma!

Nu blir det ett ärende till Ica Maxi för att köpa en grejj, vad får ni se sen!

Dagens bilder!

Var som sagt ut och fotade idag och  sköt lite skott med kameran till H-by ski teams kommande film som kommer länkas här i bloggen så det kommer ni inte gå miste om, troligtvis på fredag då Andreas fyller 20 så det blir 20års-skiva, 17års-skiva och releaseparty, allt i ett ska det vara har jag hört!







Haha denna sekvens var underbar att filma! Ni kommer se soon!



sneak peak, Petter fick åka skidor iaf!



Denna bild ska på något sätt vara med i filmen, inte färdig-redigerad ännu!

Imorgon vankas nya dag och nya foton. Först blir det möte med chefen på gamla jobbet (frukt-affären) om APU-plats, sedan en session med Emil så en dagens outfit blir det, sedan ska jag vara med Sara vid 3-4 tiden! Perfekt dag.

Hörs!

Hemma från foto!

Sådär, nu har jag kommit hem från Hemlingbyberget där vi höll till och fotade så nu blir det redigering av bilder om ett tag, ser på The Hills med syrran på redigeringsdatorn så det kanske kommer om 2 timmar eller något, men kommer det gör det=)

Dagens outfit!



Ni kan väl vad jag har på mig vid dem här lagen, keps, blåa skor cardigans och svensson jeans, haha! Får försöka göra lite roligare då!

tee, we
cardigan, stadium
jeans, svensson <3333333333
skor, nike SB
och min Sweet keps!

Nu ska jag dra och fota ett intro till en skidfilm! Vi höres ikväll med bilder och skit! =)

Hemma efter skolan!

Sådär, kom väl hem för en halvtimme sedan! Idag i schemat stog svenska och 4-timmars foto på schemat! Svenskan sjöng dem för mig på min begäran! Haha, sedan på foto gjorde vi sjuktbarnsliga saker sedan fota lite. Hängde ute i boulongen med Emil, det var riktigt kul!
Så i skolan hängde vi på 1000apor. Haha, kan vara världens bästa hemsida. Där hittade vi iaf denna sjukt roliga film.



Hahaha! Älska Phil Collins med!
Stefan och jag traskade till Konsum Eken idag där jag fick en GB Sandwich av Stefan, han é bra go han! Så nu ska han få en present av mig någon dag, i efterskott, jag glömde bort hans! 1 juli, haha!

Aja, ska nog fota lite idag så då kommer det bilder, sedan dagens outfit med, Nu ska jag glida runt på youtube. Vi höres!

Grattis till mig!


RSS 2.0